11 Haziran 2018 Pazartesi

Antalya kepenk

Hizmetlerimiz kapsamında yapılan servis bakımlarında yıl işçilik ve yedek parça garantisi verilemektedir. Armut siteden SOWI Hüseyin Demirci beye yaptırdım. Panjur cok sessiz calışıyor ve cok şık oldu.


Ayrıca Bariyer , Fotoselli Cam Kapı ve Bahçe kapısı sistemleri bulunmaktadır. Mülkünüzü güvence altına almak ve mülkünüzü korumak için tasarlanmış özel Galvaniz Sac Kepenkler ile izinsiz girişleri önleyin, şık bir görünüm kazandırın. Tüm kepenk sistemleri istenilen her renge boyanmaktadır.


Günlük kullanıma uygun kapılardır. Sarmal kapı ve kepenk sistemleri kapının üstünde çok az yer kaplar. Yanlarda ve üst kısımlarda alan kaybına neden olmaz. Sanayi tipi, dükkan tipi elektrikli otomatik kepenk sistemleri.


Antalya kepenk

Kaliteli malzeme ve titiz işçilik ile kendi üretimimzi olan kepenk sistemleri yıl firmamız garantisindedir. Adres Bilgileri Fevziçakmak Mah. Dairesel Açılan Bahçe Kapıları. Turizm sezonunun sona ermesiyle.


Biz firma olarak kepenkleri hazır değil üretimini yapıyoruz. Sarmalı kapı ve kepenk sistemleri kapının üstünde çok az yer kaplar. Bu sayede rahat geçiş alanları oluşturur. Değişimi yöneterek müşteri istek ve beklentilerini sürekli karşılamak, yeni çözüm ve hizmetlerle müşterilerimizi geleceğe taşırken kepenk sektöründe güçlenerek hep varolmak amacımızdır.


Katlanır sineklik tülü ve panjur motoru ithalatı ile faaliyetlerine başlayan firmamız Plisesin markası ile Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atmıştır. Günümüzde galvaniz paslanmaz saç kepenk ve alüminyum panjur ve kepenk ürünlerinin yanı sıra şeffaf kepenk ve şeffaf panjur ürünüde son zamanların gözde modeli haline geldi. Görsel ve estetik açıdan normal alüminyum panjurlara alternatif olarak tercih edilmektedir. Soğuk hava depoları gıda, ilaç ve tekstil sektörü gibi iç mekan ısıları, hijyen ve nem oranları hassas olan mekanlarda son derece ekonomik ve başarılı çözümlerdir. ARKSAN KEPENK , kendisini geliştirmiş ve hep daha iyi felsefesini prensip edinerek günümüze gelmiş ve geleceğe de aynı felsefeyle gitmek için gereken özveriden ödün vermeden çalışmalarına devam etmektedir.


Kurulduğumuz günden itibaren, otomatik kapı sistemleri, bariyer sistemleri, otomatik panjur sistemleri, otomatik kepenk ve garaj kapısı sistemleri konularında hizmet veren şirketimiz uzman bir kadroya sahiptir. Her türlü panjur ve kepenk , garaj kapısı, alüminyum, otomatik panjur sistemleri, panjur tamiri alanlarında, bilgimiz, tecrübemiz ve teknolojik imkanlarımızla. Kepenk uzun yıllardır Ankara kepenk , ferforje ve demir doğrama alanında hizmet sunmaktadır.


Müşteri memnuniyetine çok önem vermekteyiz. Mekanın özelliklerine göre, kemerli kepenk sistemleri üretimi de mümkündür. Kepenk sistemlerinde beyaz ve lamine renk alternatifleri uygulanabilir.


PVC pencere sistemine uyum sağlar ve yıllarca güvenle kullanılabilir. VİZYONUMUZ Her gün büyüyen bayi ağımız ile memleketin her köşesinde standart hale gelmiş bir kalite ile hizmetimize devam edebilmek hedefimizdir. Otomatik kepenk evler dahil olmak üzere büyük şirketler ve esnaflar tarafından öncelikli tercih olmuştur. Bununla birlikte, motorlu kepenk , kumandalı kepenk , paslanmaz kepenk çeşitleri de tercih edilmektedir.


Sektörün de uzmanlaşmış mühendis kadrosuyla en iyi hizmeti sunmayı hadeflemektedir. Turkiye’nin her bolgesinde hizmet verebilecek MONTAJ ekibine , MAKINA PARKURUNA sahip olan firmamiz , musterilerinin tum TURKIYE’deki taleplerini kisa sure icerisinde karsilayabilmektedir. Antalya Sanayi firmaların bilgilerini inceleyin. Satılık İkinci El Otomatik Kepenk Sac Bükme Makinesi Fiyat : 50. ANTALYA MOTORLU KEPENK VE.


Toz Güneş vb şeylerden yalıtımı sağlar. Sistem Teknik olarak otomatik kepenk , otomatik kapı servisi, fotoselli kapı, bariyer servisi, otomatik bahçe kapısı, garaj kapısı ürünlerinin satış ve montaj hizmetini vermekteyiz. Bize ulaşmak için tıklayınız. Kepenk günümüzde her alanda güvenlik amaçlı kullanılmaktadır. Bu kepenklerin çok sayıda özelliği de yer almaktadır.


Ahşap düzeylerin rengine uygun olarak renk seçimleri de bulunmaktadır. Bu sistem her bölgede kullanılan ve en çok tercih edilen sistemlerden biridir. Kepenk kapatan esnaf sayısında geçen seneye göre yüzde 10’a yakın artış var.


Bu bütçe vicdansız bir bütçedir” dedi. Responsive HTMLtemplate. Manuel panjur bir diğer adıyla klasik panjur modellerin fiyat hesaplaması molarak yapılır.


Yandaki resimdeki gibi ölçüleri alarak bir kağıda yazın. Bütün gün zaman sorunu olmadan bizi arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar