28 Haziran 2018 Perşembe

Halı etiketi

Halı etiketi çok güzel bir reklam malzemesi olarak kullanılır. Mümkün ise halı etiketinin halı üzerine monte işleminde paslanmayan zımba tercih edilmedilir. Halı altı veya halı yıkama etiketi olarak da adlandırılan bu etiketlerin yüzeyde tutunmaları için kullanılan yapışkan özeldir. Etiket yazıcımız halı yıkama sektöründe çok büyük bir yeniliktir.


Halı Yıkama Etiketi - Kendinden Kopartmalı 5. Etiketler perforajlı yani tırtıklı olup, yazıcıdan çıktığı anda ayrım yerlerinden tutup yırtabilirsiniz. Fastyre Etiketler genellikle etiketlerin büyük hacimli olarak üretildiği yerlerde kullanılır. Samur Ana Bayilerine ozel sayfalara erisebilmek icin kullanici adi ve sifrenizle giris yapiniz.


HALI ETİKETİ ELLE YIRTMALI. Halı yıkama firmalarının güvenilir tedarikçisi malzemecisi. Birbirine karışmasın diye halının arka yüzeyine yapıştırma, zımbalama veya kılçıklama yöntemi ile tutturulan bez etiketi GarMak sizin için temin edebilir. Halı Etiketi sayfasını inceliyorsunuz.


Halı etiketi

Yıkama Bilgi halı asma, halı ayırma, halı barkodlama, halı bozulmuş halı kurutma, halı durulama, halı etiketi , halı etiketi zımbalama, halı fişleme, halı hav alma, halı hav süpürme, halı havalandırma. Sticker etiket barkod yazıcıların kullanıldığı her platformda kullanılmaktadır. Barkod etiketi olarakta bilinmektedir. Rulo şeklinde satışı yapılır. Genellikle halı etiketlerinin üzerlerindeki barkod etiket uygulamaları için özel ürettiğimiz bu etiketler, halı , kilim, kumaş, kartela gibi yapışma yüzeyi bozuk her türlü üründe kullanılabilir.


Japon akmaz veya Avrupa akmaz denilen yırtılmaz malzemeye basılır. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Pakistan ve Hindistan şeklindedir ve sırasıyla halı etiket makinesi ürününün , ve kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence. Tag Archives: halı etiketleri.


Bizim Etiket , Serigrafi baskı ve serigrafi etiket üretimi alanında birçok değişik melzeme türüne baskı yapabilme özelliğine sahiptir. Halı ve yatak üreticileri iyi yapışan, dayanıklı ve birim başına düşük maliyetli bir etikete ihtiyaç duymaktadır. King Labels, çeşitli halı türleri için bir dizi yapıştırıcı madde içerir. Etiket denildiği zaman Tekstil, Gıda, Temizlik, Hastahane, Ulaşım, Pc, halı etiketi vs.


Her sektöründe özellikle her imalatçının kendine göre bir sistemi prensipleri vardır. Adet (Renk Farkı (Miktar farketmez) TL. Baskılı, kadife, pamuklu halı , kilim, ve kapı önü paspas modelleri Madame Coco kalitesi ile beğeninize sunulmuştur.


Halı etiketi

Halıların karışmasını engeller. Birinci kalite parlak saten kumaştan halı sektörü ve yaylı yatak sektörüne özel olarak üretilen bu etiketlerin arkası ısı ile yapışan özel bir kaplama ile kaplıdır. Bunların yaklaşık kadarı ambalaj etiketleri , plastik film ve kadarı su şişeleri şeklindedir. Firma adı, telefonu, kod numarası yazılır.


Başlangıç Halı Şampuanı Etiketi. Halı fiyatlıkları için türlü kullanım mevcuttur. Temizlik ürün etiketi genellikle kuşe ve pp opak malzemelerden üretilmektedir. Ya gravat iğnesi şeklinde kırılmayan pleksi malzemeden veya soft cep şeklindeki fiyatlıklar kullanılmaktadır. Halı kumaş barkod etiketi , yapışkan özelliğinin çok kuvvetli ve baskıların dayanıklı olmasını gerektirir.


Halı etiketi

Tyre yapışkan özellikli etiketlerimiz ile sizlere sorunuz ve kusursuz barkodlama sunuyoruz. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Güvenlik uyarısı: Güvenli alışveriş yapabilmek için en uygun yol karşılıklı görüşüp anlaşmaktır. Kesinlikle kimseye kapora vermeyin.


Güvenli alış veriş yapabilmeniz için Ptt kargonun, siparişi teslim alırken kapıda nakit olarak ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. E-Posta Adresi Şifre Şifremi Unuttum ? Maltepe Mahallesi, Litros Yolu Sk 2. Yerli markalar size hem görece uygun, hem de kaliteli ürünler sunuyorlar. Pierre Cardin halı , alıcılara birçok farklı model ve seçenekler sunuyor. Türk halı üretici firmalarına baktığımız zamansa,. Tampon Krom, Kaplama Etiket ,. Güvenilirlik, Kalite, Başarı ve en yeni teknoloji ile dk istediğiniz baskılı poşetin imalatını gerçekleştiriyoruz.


Gelişmelerden haberdar olmak için e-bültene kayıt olabilirsiniz. Selefonsuz kuşe çıkartma(sticker)16×1₺ 160.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar