7 Haziran 2018 Perşembe

Asansör telefon sistemleri

Akıllı genişleme modülleri sadece asansör içi telefon sistemleri ile uyumlu olmakla kalmayıp aynı zamanda 2N tarafından sunulan tüm ürün portföyü ile birlikte kullanılmaktadır. Bu ürünler aynı zamanda asansör çözümlerinden bağımsız olarak çok farklı kullanım alanları için sunulmaktadır. Acil durum alarmları kapsamında olan bu ürünümüz asansör kabinleri için en ideal interkom sistemidir. VOLTAJ 6VOLTA DAHİ DÜŞSE SİSTEMİMİZ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.


Yenilikçi ve öncü yapısıyla yurtdışına ihraç yapan ve markasıyla tercih edilen firmamız çalışmalarında tamamen sizlerden aldığı güven ve 1yerli kaynak kullanarak kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. Türkiye’nin önde gelen Toplu Konut projelerinde, İş Merkezlerinde, Otellerde, Okullarda, Müstakil Binalarda ürün ve hizmetlerimiz yıllarca ve güvenle tercih edilmektedir. Amacımız müşterilerimize en üst düzeyde satış öncesi ve sonrası destek.


N Liftasansör içi kamera modülü istediğiniz herhangi bir ip kamerayı izleme ve kayıt etme olanığı sağlar. Adet (Min.Sipariş) YRS. E-posta adresime haber bülteni, duyuru ve kampanya e-postaları almayı kabul ediyorum. Günümüz internet çağında bi. Merkezi rampa erişimi, uzaktan kumanda, kabin içinde tutma kolu, panoramik duvar, katlanır koltuk, dahili telefon , otomatik kapı açma operatörü.


Asansör telefon sistemleri

Kamu binalarına ya da evinize monte edilebilecek şekilde tasarlanmış, iç ve dış mekana uyum sağlamaktadır. BIM ve CAD modelleri almak için dizayn araçlarımızı kullanın ve kendi asansör iç düzeninizi dizayn edin Siz binanızdan taşınmayın - asansör binanıza gelsin! Toggle menu Skip to content.


Hızlı ve Kaliteli Hizmet. Yeni yapılan asansörlerin olduğu kadar, mevcut sistemlerin de aynı standartlara ulaştırılması için, belediyeler tarafından gerekli akredite kuruluşlara verilen yetki vasıtası ile yapılacak kontrollerde asansörlerin tanımlanan şartlara uygunluğu aranacaktır. TR2YAPI (MEHMET ERHAN KAYA) HALKALI MERKEZ MH. NO: Küçükçekmece, İstanbul.


Asansör telefon sistemleri

Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız. Geniş ürün yelpazesiyle hizmetinizdeyiz. Kabinler, yürüyen merdivenler, kapılar, diğer hizmetler. Asansör sistemleri sektörüne ait.


Bu sistemler özellikle apartman ve. ASANSÖR İNTERCOM TELEFON İNTERCOM TELEFON ürünleri. Taşınacak sistemin ağırlığına göre ağır hizmet ve hafif hizmet tipi askı çeşitliliği mevcuttur. EHİT YÜZBAŞI FERİT GÜNEŞ SOK.


Sistemleri taşımak üzere tasarlanmış. ANADOLU TARIM ZİRAİ İLAÇ BAYİ. Birbirinden farklı asansör modelleri ile hizmetinizdeyiz. FaceLift Olarak Siz Değerli Müşterilerimize En Üst Kalitede Malzeme ve Profesyonel Hizmet Sunmaktayız.


Telefon Numaranız (gerekli) Konu. Modern ve gelişmiş teknolojiyle üretilmiş ürün gruplarımızdan talep edeceğiniz ürünler için en uygun teklif sunuyoruz. Lütfen captcha doğrulamasını tamamlayın. Referanslarımız Ford İzkar A. Bununla da bitmedi, sadece bir kaç gün sonra ThyssenKrupp’dan bir telefon geldi. Montaj aşaması ve Flow’dan memnuniyetimi sorduklarında nezaketleri karşısında cevabım kesinlikle memnunum oldu.


Adres: Büyük Bakkalköy Mah. Klasik, konfor, özel modellerdeki ev asansörü ürünleri hakkında detaylı bilgiler ile firmaya erişim hakkında bilgiler sunar. Protech lift asansör Çerkezköy bölgesinde olup asansör bakım ve montaj hizmetleri vermektedir.


Hidrolik araç ve yük platformları İstenilen ölçü ve kapasitelerde asansör ve platform sistemleri imalat ve montajı 1kg – 40. MP yüksek çözünürlüklü, balık gözü(fish-eye) tipinde 1derece geniş görüş açılı ve gece görüş özellikli kamerası ile tüm kabin içini rahatlıkla izleyebilirsiniz. Zaten Üye İseniz Giriş Yapın. Güvenlik kamerası, yangın ve hırsız alarm sistemleri ile ihtiyaçlarınıza çözümler üretiyoruz. AVM ler için asansörler , İstanbul asansör firmaları.


Asansör telefon sistemleri

Konyada üretim yapmakta olan hidoks yıllardır asansör montaj ve servis hizmeti vermektedir. Bunlara bağlı olarak asansörlerin kabin, makine dairesi ve kuyu boşluğu ebatları da değişiklik arz etmektedir. Yine bunlara ek olarak asansörler hızlarına göre değişik güçte motor ve fren sistemi kullanmaktadır. Türk Standardları Enstitüsü Bilgi İşlem Daire Bşk. Dişlili ve dişlisiz makine üretiminin yanı sıra normal ve uzaktan kumandalı hız regülatörü, yardımcı kasnak üretimi de yapmaktadır.


Tek Hız kumanda panoları, çift hız kumanda panoları, hidrolik asansör kumanda sistemleri , Makina dairesiz asansör kumanda panosu. Fuji Hız Kontrol Cihazları. Senkron ve Asenkron motor sürebilir. Açık ve kapalı çevrim çalışır.


DIN ve FEN normları esas alınarak yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar