7 Haziran 2018 Perşembe

Alüminyum honeycomb

Farklı kalınlıklarda, hafif ve mükemmel rijitlikte hazır panellerdir. Her türlü hafif panel ihtiyacınızda sadece keserek kullanabilirsiniz. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Mermer ve Granit’in yapısına bağlı olarak 3mm ile 8mm kalınlığında kesilip ultra hafif malzeme olan alüminyum honeycomb (bal peteği) panelle lamine edilmesi sonucunda üretilen ultra hafif mimari bir malzemedir. Bu kompozit paneller geleneksel çözümlerden daha hafif ve yüksek mukavemete sahiptirler.


Alüminyum honeycomb

Marine sınıfı kontrplak, Alüminyum plaka, Doğal ahşap kaplama, vb. This is supported by a strong foundation of honesty, reliability and dedication to excellence, which makes it the ideal choice for our customers. Marka: Akdo AKDOLAM, ileri teknoloji kullanılarak üretilen doğal taşların, hafif malzemeler ile lamine edilmesiyle elde edilen panellerin genel adıdır. AKDOLAM ürünlerinin sunduğu yenilikçi çözümler sayesinde projelerde büyük ebat paneller kullanarak etkileyici mekanlar yaratmak mümkün.


Lamina stone designs and manufactures 3-mm thickness marbles and offers a wide range of lightweight marble aluminum honeycomb panel. Mermerin 3-mm kalınlığında kesilip hafif bir malzeme olan alüminyum honeycomb (balpeteği) panelle lamine edilmesi sonucu Lamina Stone paneller oluşturulur. Sorularınız için formu doldurmanız yeterli olacaktır. Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır.


Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz. Promosyon: godox softbox filtre bal ford ızgara soğutucu çanak petek duvar aluminum honeycomb yorumlar: seramik tava karbon fiber plaka masa için dizüstü kapak müzik fotoğrafçılık reflektör ford mondeo. It is presented various clues for the practical applications especially in aerospace, automotive and defence industry. Toptan satış aluminium honeycomb Ucuz aluminium honeycomb Partilerden, Güvenilir aluminium honeycomb Toptancılardan satın alın. Aramalar: alüminyum petek ızgara petek ızgara reçine petek yönlendirici asansör masa lazer makinesi.


Muadillerine göre yaklaşık e varan bir hafiflik avantajı sağlar. Larcore paneller, Ayanmazlık sınıfında olup, alev almaz özellikleri ile tüm yapılarda güvenle kullanılabilir. Alutechbond ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için e-posta listemize üye olun ! Alüminyum Petek Kompozit Panel, alüminyum yüzeye ve alüminyum petek içinde bir çekirdeğe sahip bir tür sandviç paneldir. Do you want to remove all your recent searches? In this study, aluminum honeycomb structure for impact behavior of was established Taguchi model.


Alüminyum honeycomb

GRP kompozit ya da alüminyum materyallerle inşa edilmiş teknelerde , mobilya ve iç –dış dekoratif donanım uygulamalarını yüksek yoğunluklu malzemelerle yapmak ve böylece tekneyi ağırlaştırmak da, amaçtan uzaklaşmak anlamına gelecektir. Bunların arasında en çok tercih edileni alüminyum kompozit paneldir. Hafiftir Korozyona dayanıklıdır.


Günümüzde, kara, deniz, hava ve uzay araçlarında, tüm yapılarda, savunma sanayiinde, bir çok endüstri kolunda ve günlük hayatın içine girmiş farklı ürünlerin imalatında , yüksek mukavemetli ve aynı zamanda “hafif” ürünler olmaları nedeniyle, Matrix serisi alüminyum balpeteği ( honeycomb ) çekirdekli panellerimizinn kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Bu çalışmada alüminyum honeycomb yapıların darbe davranışlarına yönelik bir Taguchi modeli oluşturulmuştur. Genç personeli, yüksek idealleri ve çalışma azmi ile kısa sürede alüminyum levha, çubuk profil çeşidi ve stokları ile alüminyum servis merkezi haline gelmiştir. Matrix alüminyum balpeteği ( honeycomb ) çekirdekli panelleri, şimdiye kadar – – – ve mm.


Kaliteli alüminyum petek panel üreticisi diboaluminum. Kompozit kategorisinde yer alan bu petekli yapı, çok ince tabakaların şekillendirilmesi sonucu elde edilen hücrelerin birleştirilmesi ile oluşturulur. Daha fazlasına bakın Başkaları ne diyor? Harbin bulunan kurulan ltd. Alüminyum honeycomb hücreler alüminyum plakalar arasında preslenerek kompozit yapı elde edilmektedir.


PDCF olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımlı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. Uzay teknolojisinde de kullanılan, yüksek kaliteli alüminyum peteklerden üretilen bu paletler, kolay kullanım için son derece dayanıklı ve aynı zamanda hafiftir. Opal White mermeri kullan?


Alüminyum honeycomb

Hyatt Regency Hotel - Atak? Tokujin Yoshioka - Milano ? Petek Çatı Panelleri (23) Petek Tavan Panelleri (11) Petek Kapı Panelleri (11) Petek çekirdek (67) Petek Ürünleri (20) Kompozit Taş Paneller (12) Sertifika. Modeli: Alüminyum Jaluzi. Daha çok ofis ve işyerlerinde tercih edilen alüminyum Jaluzi perdeler kullanıldıkları mekana modern bir görünüm sağlar.


Oldukça dekoratif ve estetiktiler. En büyük özelliği, ışığı yönlendirme imkanına sahip olmasıdır. Alüminyum jaluzinin, bant büyüklüklerine göre farklı modelleri vardır. Yanmaz Alüminyum Katı Panel, Ahşap Alüminyum Dekoratif Fayans Alüminyum Panel, dış cephe, endüstriyel ve sivil bina, spor salonu Ürün Detayları 1. Alt ve üst katmanın esas görevi eğme ve kayma direnci sağlamaktır.


Genelde çalışmalarda alt üst tabaka aynı kullanılmaktadır. Maxbond is one of the leading Metal Composite Material manufacturers in this industry. Cephelerinize Doğallık Katın! The Morning Line, kamusal bir sanat yapısıdır.


Honeycomb Yapı Alt Üst Katman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar