19 Haziran 2018 Salı

Çekme oluk

Ve geniş yelpazeli renk kataloglarıyla tercih eden müşterilerimizin hem cebi, hem de yüzü gülüyor. Bir çok farklı sac kullanarak farklı oluk sistemleri elde edilebilmektedir. Uv ışınlarından ve ısı değişimlerinden etkilenmemekte, bu nedenle de sızıntı oluşmamaktadır. Paslanmaz galvanizden ve elektrostatik boyayla boyanmış saclar büküm makinaların da sınırsız uzunluk da şantiye alanlarında tek parça halinde çekilir ve tek parça halinde montajı yapılır. Oluk İmalatı Nasıl Yapılır ? Yapıların uzun ömürlü olabilmesi, sağlıklı konforlu ve güvenli bir ortam sağlayabilmesi için iç ve dış etkenlere karşı doğru bir şekilde korunması gerekmektedir.


Bizim yağmur oluklarımız çinko, galvaniz, titanyum veya bakır saclarda bükülerek tek parça halinde şantiye noktaların da sınırsız boy da çekilir ve yine tek parça halinde montajı yapılır bu oluk sistemine eksiz oluk veya çekme oluk sistemi denir. Dolayısıyla kar ve yağmur sularının toplanması ve tahliye edilmesi gereken her türlü binada ( ev , işyeri , sanayi binaları vb.) oluk çekmek için kullanılır. Zorlu iklim koşullarında güvenle kullanabileceğiniz eksiz oluk sistemi kar birikmesi sıcak soğuk etkilerden zarar görmemektedir. Ama yeni nesil oluk sistemleri isteğiniz ölçülerde şantiye alanlarında tek parça halinde sınırsız uzunlukta çekilir.


Albayrak Yapı olarak çekme olukların hem satışını. Bu sayfada eksiz oluk makinası makina ilanları, ikinci el eksiz oluk makinası makineleri, satılık eksiz oluk makinası makinaları, eksiz oluk makinası makine fiyatları ve 2. Rulo ve levhalar kullanılır. Alüminyum veya boyalı galvaniz sac malzemelerden boyuna eksiz boy sınırlaması olmaksızın uygulanabilmesi İstenen boyda, bir saçaktan.


Çekme oluk

Ege Tenekecilik ve Çatı İşleri olarak İzmir eksiz oluk ve tüm çatı işleri yapmaktayız. Boru Uygulama Bölgesine Göre Gerektiğinde Tek Parça Olarak Üretilir. Yağmur İndirme Sistemlerinde Sayısız Özel Seçenekler. LEHİM) yaparak sorunsuz olarak ilk günkü haline yeniden döndürüyoruz.


PVC dere, bakır dere, çinko dere , galvanizli saç dere, gibi alternatifler bulunmaktadır. Büyük iş parçalarını kolay ve hassas şekilde testereleme için yüksek kesme kapasiteli hafif ve kompakt gönye kesme testeresi Değerlendirmeler. Bayi arama Zum Galeri Gönyeli kesme. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Hindistan ve Amerika Birleşik Devletleri şeklindedir ve sırasıyla oluk makinesi ürününün , ve kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence.


Bu sayfada oluk makinası makina ilanları, ikinci el oluk makinası makineleri, satılık oluk makinası makinaları, oluk makinası makine fiyatları ve 2. Teras uygulaması teras etrafına sürme cam , cam balkon , alüminyum ya da pvc doğrama takılmasına uygun yapılmaktadır Teras etrafına çekme oluk yapılıp yağmur gider boru bağlantıları yapılmaktadır Sisteme çatı çıkış penceresi uygulanabilir camsız tavan alanına pvc lambri ya da ahşap lambri renk seçenekleri ile. Eksiz oluk sistemi ile sorunlarınızı bitirmeyi garanti ediyoruz. Sağlam dayanıklı yıl çürümeme garantisi istenilen renklerde. Büyük bir Tırtıl çekme aleti, oluk açma aletleri seçimi. Kaliteli alet: Hızlı ve ekonomik — hemen sipariş verin.


Bu sayede dayanıklı bir ürün olur bir de buna galvaniz eklenince son derece sağlam, estetik ve ekonomik bir ürün olur. Makina oluğu çekme makinalarının boyu, malzemenin düzgün şekil alıp, standart oluk kesitinin oluşabilmesi için idealdir. Makinanın daha kısa olması, oluğun düzgün olarak çıkmasını engeller, makinanın verimini düşürür. Bu kısımlar arasında kılavuz ekseni, pah, kesme yüzü, dış merkez, oluk , iç merkez, uç çap ve kare gibi kısımlar yer almaktadır.


Kılavuz çekme işleminin tam olarak kavranabilmesi için özellikle bu kısımların detaylı bir şekilde bilinmesi gerekmektedir. Bu yüzden kısa özet halinde sizlere bu kısımları anlatacağız. Galvaniz oluk genel olarak kalınlıgında olup yap sat olarak yapılan binalarda mütahhit tarafından tercih edilen bir oluk türüdür normallerinden çok çok ucuz olup çatıya montajlandıktan sonra ek yerleri lehim yapıllmaktadır. Proje -5-Çinko Çatı Kaplama. Kuruluşundan bu yana oluk imalatı (yağmur suyu indirme sistemleri) üzerinde yeni teknolojiler kullanarak sektörün öncülüğünü yapan, müşterilerin memnuniyetine önem veren kaliteli hizmet anlayışıyla çalışan bir firmayız.


Makinamız projelere özel üretimler yaparak,uygulamalarda kolaylık ve serilik kazandırmaktadır. Eksiz oluğun ana malzemesi ise, galvaniz sac üzerine iki taraflı fırın boya kullanılarak yapılır ve mm enindedir. Türk Olukçuluk Sektörüne yeni bir anlayış getiren Mısırlı Makina, ilk olarak bu makinayı Türkiye ye tanıtan ve yaygınlaştıran firma olarak sektöre hizmet vermektedir. Asma çatı derelerde, bakır, dere , galvanizli saç dere, gibi alternatifler bulunmaktadır. FOTO GALERİ Blogger tarafından desteklenmektedir.


Çekme oluk

EKSİZ OLUK ÇEKME MAKİNESİ. Kiremit altına sızan sular oluk diplerinden serbestçe aktığı için geçirimsizlik güven altındadır. Kiremitler ISOLINE ’in özel girintilerine takılarak döşenir.


Bu yöntemle hem kiremitlerin kaymalarına engel olunur, hem de döşemenin düzgünlüğü için ip çekme gereği ortadan kalkar. Bu sayfada eksiz oluk çekme makinası makina ilanları, ikinci el eksiz oluk çekme makinası makineleri, satılık eksiz oluk çekme makinası makinaları, eksiz oluk çekme makinası makine fiyatları ve 2. Açıklama : HAKAN pvc yağmur oluğu, fıratpen çatı olukları fiyatları, HAKAN çatı oluğu metre fiyatı, HAKAN yağmur oluğu ölçüleri, pimaş yağmur oluğu, HAKAN galvaniz yağmur oluğu fiyatları, HAKAN pvcyağmur iniş borusu birim fiyat, HAKAN eksizoluk fiyatları, HAKAN yağmur oluğu, pvc yağmur oluğu, HAKAN yağmur oluğu. ROLL-FORM MAKİNALARI Roll-form makinaları,profil çekme makinaları,çatı trapez kenet,çatı düz kenet makinaları,mahya büküm presleri,ikiz panel,asma tavan panel ve özel amaçlı makinaların tam otomatik olarak imalatında.


Burada yapılan işlem yine isteğe bağlı olarak taş yünü yada cam yünü gibi ısı yalıtım ürünleri kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar