14 Haziran 2018 Perşembe

Alüminyum cephe

Alüminyum cephe

Alüminyum Kompozit Panel Cephe Kaplamaları. Kapaklı alüminyum cephe sistemlerinde dış yüzeyde çeşitli genişliklerde alüminyum kapak kullanılır. Talebe göre pek çok farklı boyutta uygulanabilmektedir.


Bir diğer giydirme çeşidi ise alüminyum panel cephe giydirme sistemleridir. PVC Doğrama ile başlayan uzmanlığımıza zaman içinde, cam balkonu, alüminyum cephe sistemlerini, cam cephe sistemlerini, panjur sistemlerini, korkuluk sistemlerini, ofis bölme sistemlerini, otomatik kapı sistemlerini de ekledik. Alutech Cephe Sistemleri Cephe Sistem Dosyalar. Her türlü mimari uygulamaya uygun dekoratif ve modern renk seçeneklerimizi görmek için tıklayınız. Zamanla imalat atölyesini ve ürün yelpazesini geliştirerek, projelendirme safhasında da müşterilerine yardımcı olmaktadır.


Kapaklı cephe sistemlerinin en önemli özelliği cephe dışından görünen alüminyum profil görüntüsüdür. Sistemin en önemli özelliği çelik profiller ile desteklenmesidir. Profillerin görünen genişliği mm’dir. Giydirme Cepheler Sertifikası. Cephe sistem tasarımında konut, otel, hastane, ofis gibi binanın fonksiyonuna özel cephe sistem tasarımları farklılık gösterecektir.


Milenyum bünyesinde özel olarak tasarlanmıştır. Piramit Yapı Türkiye’de bir çok projeye imzasını atmıştır. BG - Panel Cephe Sistemi. Katlanır Kapı Sistemleri (0) Devamını oku. Firmanızın ihtiyacı olan tasarımı ortaya koymak için yaratıcı fikirleri çizgilere, çizgileri hayatla buluşturup, tasarımdan uygulamaya, uygulamadan teslimata taşır.


Silikon Cephe (0) Devamını oku. Cephe sisteminde dıştan bakıldığında alüminyum profil görülmeyip, tümüyle cam görünümü oluşturulmaktadır. Camlar arasındaki fuganın genişlik ve derinlikleri mimari ve statik gerekliliklere bağlı olarak farklı ebatlarda çözülebilmektedir. Firmamız farklı tipolojilerde onlarca soğuk cephe kaplama elemanını cephe performans kriterlerine sadık kalarak başarıyla uygulamıştır. Ayrıca iş takip planlamasıda yapmaktayız.


Danışmanlık hizmetlerimiz için de iletişime geçebilirsiniz. Yeni nesil aluminyum cephe sistemleri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın. Güvenlik ve dekorasyon ikisi bir arada alüminyum korkuluk sistemlerinde birleşiyor. Aslanlar kalitesiyle alüminyum profiller. Sistem profilleri, sürme profiller, standart profiller, ısı yalıtımlı profiller, cephe profilleri, duşakabin profilleri, cam balkon profilleri ve daha fazlası.


Kuruluş amacı, kendi sektöründe, kaliteli ürünleri estetik bir şekilde uygulayarak en ekonomik çözümlerle müşteriye sunarak, sektöründe ilk sıralara gelebilmektir. Sitenin sorunsuz çalışabilmesi için web tarayıcınızda herhangi bir JavaScript kısıtlamasının bulunmaması gereklidir. Web tarayıcınızın ayarlarında Javascript ayarlarını etkinleştirin veya JavaScript’i desteklenen web tarayıcısını kullanın. Site üzerindeki görsel ve yazılı materyaller izinsiz kopyalanamaz.


DUYGU ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ SAN. OPTİMUM ALÜMİNYUM olarak teknik becerilerimizi, meslek etiğiyle temellendirip, deneyim ve tecrübelerimizle yaratıcı ve yerinde çözümler sunmayı şirket politikamız olarak görmekteyiz. Nitelikli personel istihdamı ile, yüksek kalite, performans, çevresel hassasiyet ve estetikden ödün vermeden.


Apartman giriş kapı modelleri. APARTMAN KAPISI özdemir cam. Kapaklı, yarı kapaklı , slikon giydirme cephe sistemleri, spider cephe sistemleri,ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız doğrama sistemleri, ışıklık sistemleri, alüminyum kompozit parel cephe kaplama sistemleri , güneş kırıcı sistemleri , ofis bölme sistemleri alüminyum korkuluk, fotoselli ve döner kapılar imalat ve montajlarını yapmaktadır.


Binalarınızın dış yüzeylerine monte. Yapı kabuğu, yapıların mimari biçimlenişlerinin yanı sıra dış çevre koşulları ve işlevlerine bağlı olarak, bina içinde uygun fiziksel ortamın yaratılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Her alanda olduğu gibi yapı sektöründe de teknolojik gelişmeler sürekli bir aşama kaydetmektedir.


Omart, proje yönetimi konusunda müşteri odaklı çalışmaktadır. Projeler müşteri istek ve proje kapsamları doğrultusunda ele alınıp boyutlu tasarımlar, boyutlu detay çözümlemeleri ve renk çalışmaları biçiminde hazırlanmaktadır. Teknikeri , İnşaat Mühendisi , Mimarlık.


AYGUN ALUMINYUM SAN VE TIC A. Dış Cephe ürünlerimizi kullanabileceğiniz bazı alanlar: Yeni bina inşaatları veya eski binaların yenilenmesi. Esa Aluminyum , Linea Rossa Markasını yılların birikimine ve deneyimine sahip personelleriyle birlikte, alüminyum kapı, pencere, giydirme cephe imalatı ve montajında kendini kanıtlamış, Üretici bayisidir. Maydın Yapı, inşaat, aluminyum , alüminyum profil ve doğrama, pvc doğrama, alüminyum korkuluk ve küpeşteler, katlanır cam balkon uygulamaları, ofis cam bölmeleri, alüminyum ofis bölmeleri, otomatik panjur sistemleri, pvc pencere ve kapı sistemleri, alüminyum kapı ve pencere sistemleri, Standart cephe giydirmeleri, özel dizayn. Bunun dışında site girişlerine konumlandırılan taklar da alüminyum kompozit, kompakt laminant, paslanmaz, alüminyum ile kaplanabilir.


Seramik cephe kaplama, değişik renk ve dokularda üretilen granit seramiklerin alüminyum alt konstrüksiyon üzerine yapıştırılmasıyla ya da gizli sistem olarak uygulanmasıdır. Taş kaplamalara göre hafif olması yapı güvenliğini ve statik çözümleri kolaylaştırır. Montajı hızlı ve kolaydır.


Alüminyum cephe

Farklı renk seçenekleri uygulanabilir. Transparan Spider Cephe Kaplama Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar