1 Haziran 2018 Cuma

3 Boyutlu ahşap duvar panelleri

Dayanıklı ve hafif yapısı ile kullanımı ve montajı kolaydır. Isıdan ve nemden etkilenmez. Rutubet yapmaz ayrıca yanıcı da değildir. Darbe emici olmasının yanında böceklere ve kimyasal maddelere de dayanıklıdır.


Evlerde, ofislerde, toplantı odalarında, showroomlarda, cafelerde, restaurantlarda, sinema ve dizi setleri gibi pek çok farklı alanda kullanıma uygundur. Firmamız müşterilerine uygun fiyatlı ve kaliteli olarak boyutlu duvar kağıdı, duvar panelleri , boyutlu duvar paneli sunmaktadır. MUGOSSO DIŞ CEPHE AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ STROTEX DUVAR PANELLERİ. Cüneyt Alan Nisan boyutlu duvar paneli modelleri, 3d duvar kaplamaları, 3d duvar paneli duvar kaplama, 3d duvar paneli modelleri, 3d duvar paneli nasıl uygulanır, 3d duvar paneli özellikleri, 3d duvar panelleri , dekoratif 3d duvar paneli, duvar panelleri , duvar terlemeleri, üç boyutlu ahşap kaplamalar, üç boyutlu duvar. Dış Cephe Kullanımına Uygundur.


Profesyonel ekipmanlara ihtiyaç duymadan hızlı montaj yapılabilen bir dekorasyon malzemedir. Her iç mekanda kullanabileceğiniz 3d duvar panellerinin uygulaması çok kolaydır ve istenilen renge boyanabilir. Eldeco Bambu 3D duvar panelleri duvarlarınıza canlılık ve hayat katar.


3 Boyutlu ahşap duvar panelleri

Her göze hitap eden ahşap duvar kaplama çeşitli ahşap duvar panelleri dikkatleri üzerine çekiyor. Ramsoy (29) Foam (4) Ücretsiz Kargo. Evet (29) Hayır (4) ürünün tamamı listeleniyor.


Akıllı Sıralama Çok Satanlar Fiyat - Artan Fiyat - Azalan Yeni Gelenler Ücretsiz Kargo. Duvar Panellerimiz tüm ticari. Fibronit ürünlerinin imalatında kullanılan GFRG malzemesi farklı kimyasal reaksiyonlarla daha da güçlendirilmiştir.


3 Boyutlu ahşap duvar panelleri

DEKORATİF DOĞAL AHŞAP LAMBADER KÖŞE LAMBASI 1CM. TL 3TL (1) YAPRAK YEŞİLİ CANLI YOSUN TABLO. Gözünüzü yormayacak tasarımlar. Huzur bulacağınız desenler.


Populerliği hızla artan ve görenleri şaşkına çevirici şekilde gerçekci olan duvar kağıdı türüdür. Daha zahmetli ve pahalı olan duvar kaplama ürünlerinin üç boyutlu duvar kağıdı haline getirilmesi insanların oldukça ilgisini çekmiş görünüyor. Pratik ve Uygulaması Oldukça Basittir. Farklı renk ve seçenekteki boyutlu duvar kağıdı modelleri uygun fiyat seçenekleri ile koctas.


Birleşim yerleri ahşap macunu ile kapatılıp ardından sünger zımpara ile yüzey düzeltilir. Sonsuz renk tercihi olan boyutlu duvar panelleri istenilen renge boyanabilir. Boyama işlemi için sprey boya fırça veya boya tabancası kullanılabilir.


Sadece duvarda değil istenirse tavanda bile kolaylıkla kullanılarak ortam akustiği sağlar. Ofis, anaokulu, spor salonu. D duvar panelleri ortam akustiğini sağlarken dekoratif bir görünüm kazandırmak için kullanılabilecek panellerden birisidir.


3 Boyutlu ahşap duvar panelleri

Modellere göre değişik ebatlarda olup (30x350x50x650x80cm) duvarlara monte edilmesi oldukça basittir. Kalitesi, görüntüsü ve dokusu ile doğalıyla birebir aynı görünümü ve performansı sunan boyutlu duvar kağıtları evinyol ile sektörüne farklı bir anlam kazandırıyor. Yüksek kaliteli polyester fiberglass takviyeli dekoratif resimli taş duvar panellerini yüksek hizmet kalitesiyle evinyol’da satıyoruz.


Beyaz Eşya Sticker Takımları. Tüm bu dönüşüm ve yenilikleri içinde bulunduran evinyol firmamız tuğla desenli duvar panelleri satıcısı olup, günümüz. Stone Panel ahşap duvar kaplama panelleri dekoratif ve estetik görünümüyle yaşam alanlarınızı sıcacık bir yuva haline getirir.


Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde. Strotex yalıtımlı dekoratif duvar kaplama ürünü olup özel bir zemin gerektirmeden ve doğrudan duvar , ahşap , taş, kaba sıva, ince sıva, boyalı veya boyasız bütün yüzeylere uygulanabilir. Mutfak dolaplarını klasik görüntüden boyutluya çevirmek artık çok kolay, dolap arası akvaryum görünümlü boyutlu çalışmalar ile mutfağınızda yemek yapmakta, yemek yemekte zevkli hale geliyor. Ayrıca uzun süre kuru, nemli, sıcak, soğuk ortamlarda kullanılabilir. Group Enerji firması boyutlu bambu duvar panel ithalatını gerçekleşirerek , kullanıcılara çevre dostu.


Password: Forgot account? Yine günümüzde daha çok ofislerde kullanılmakla birlikte, kişisel zevkinize göre evinizde de uygulayabilirsiniz. Hızla gelişen teknoloji ile birlikte sınırsız renk ve farklı model seçeneği ile siz sevgili tüketicilere sunulan duvar panelleri , iç dekorasyon da farklı bir imaj yaratmak isteyecek olanlar için moda haline geldi.


Makalede duvarlar için çeşitli boyutlu paneller ele alacağız. Akustik mimarlık, ahşap delikli panel, akustik ahşap kaplama panelleri uygulama ve satış hizmetleri. Işıkların doğal yansımasıyla renk tonlarının yanılsaması ,derinlik hissi vererek boyutlu duvar tasarımları oluşturmanızı sağlar. Lobi , resepsiyon gibi giriş alanlarında göz alıcı bir karşılama sağlayabileceğiniz Spline duvar kaplama panelleri ile fark.


Ahşap Görünümlü Strafor Paneller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar