14 Haziran 2018 Perşembe

Cam tuğla harcı

Cam tuğla harcı

Harç , dakika dinlenmeye bırakılır ve tekrar karıştırılır. Hazırlanan harç yatay veya düşey uygulamalarda kullanılabilir. Fuga harcı , iyi yapışma sağlanması için derzlerin priz (kuruma) süresi tamamlanmadan önce uygulanmalıdır. Aynı zamanda Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Kuzey Amerika’dan bir çok ülkeye ihracat yapmaktadır. Zeminin düzgün olması gerekir.


Derz çatlarları yapmaz Ekonomiktir. Taşıma Kolileri Mutfak Taşıma. Yatay ve düşeyde cam tuğlalar tam bir düzlem oluşturacak bir şekilde, özenle, tuğla gibi örülür. Uygulama alanları ve Sektörleri. Kazan ve baca izolasyonlarında - Isıl işlem.


Proje ve isteğe göre her türlü cam fırınları için Elektro döküm AZS, mullite, zircon mullite, andalusite tuğlalar , ateş betonu, yüksek aluminalı ithal harçlar gibi refrakter ve harç ihtiyaçlarınız için bizi arayın. Diğer Tamir Harçları - MONOLİTİKLER A)Dökme Refrakterler. Yapıştırma işlemi yapılırken, parmakla kontrol yapılmalı yapışma özelliğinin kaybedilmemesine özen gösterilmelidir.


Bize numune ve çizimlerinizi ulaştırdığınız takdirde, özel ve şekilli refrakter tuğlalar ve malzemeler kullanım yeri, alanına ve sıcaklığına göre seri imalat yaparız. Düz duvar uygulaması normal fayans işleri ile aynıdır. CAM TUĞLA - SHINGLE ÇATI MALZEMESİ.


Kuru ortamda muhafaza edilmeli ve sıradan fazla istif edilmemelidir. Bunun yanına fayans işlerinde kullanılana benzer cam tuğla artısı, cam tuğlaya özel harç ve derz dolgu harcı. Harç donduktan sonra ( İklim durumuna göre ortalama bir gün sonra ) plastik ayar apartlarının kulakçıkları kopartılarak derz boşlukları derz dolgu malzemesi ile doldurularak kapatılır.


Bir sünger yardımı ile cam tuğlalara yapışan fazla malzemeler temizlenerek profesyonelce uygulanmış bir cam tuğla duvar elde edilir. MIX YAPIŞTIRICI HARÇLAR 2. Mozaik, cam , cam tuğla için yatay ve düşeyde. Döner Fırınlarıve Kireç Fırınları için refrakter malzemeler, refrakter tuğla ve harçlar.


Isıl İşlem Sanayi Isıl İşlem Fırınları için izolasyon malzemeleri, özel ve şekilli refrakter tuğla ve harçlar. Bu ahşapların kalınlığına göre kesilen yapışkan süngerler şerit halinde kesilir. Bir cam blok duvar, yük taşıyamaz, ancak harç içinde bulunan metal takviye çubukları sayesinde sağlam bir yapı olacaktır. Amacınız yapıştırıcının iyi tutunmasını sağlayacak yüzeyi oluşturmak olmalıdır. Bu değer mm araboşluklu yalıtım camı ünitesi ile aynıdır.


Kalekim Yapıştırma Harcı Beyaz 25kg. Her türlü seramik-karo-doğaltaş yapıştırma harcı imal etmek için katkı. YÜKSEK ALÜMİNALI TUĞLALAR : ŞAMOT TUĞLALAR : Özellikleri. Yüksek sıcaklık dayanımı. Eski yüzeyler üzerine yapılacak uygulamanın öncesinde yüzeydeki harç , yağ, kir vb.


Kırılıp un ufak edilmiş cam parçaları. Ateşe mukavemetli çamur sıva harcı. Saydığımız gereçleri fırının yapılış şekline göre farklılık gösterir. Tek ürünle hem yapıştırma hem derz dolgu işlevini görür.


Tuğla , harç ve benzeri gibi gereçler. MatKim Hızlı Donan Grout Harcı , yaklaşık 3-lt su içerisine yavaşça boşaltılır. Homojen bir karışım elde edilene kadar 2-dk düşük devirli mikser ile karıştırılır.


TL – mfiyatı = 035×25= TL – mağırlığı=2×25=50kg. Yukarıdan aşağı seramik döşemeye uygundur. Uzun çalışma süresi ile zaman ve işçilikten tasarruf sağlar.


Cam tuğla harcı

U-profillerden hazırlanan çerçeve içine uygulanmalıdır. FORCECHEM Çatı İzolasyon Harcı -kg. Daha sonra mastarlanarak yüzey tesviyesi yapılır. Dövme ve sıkıştırma yöntemiyle uygulanan kullanıma hazır malzemelerdir. Demir çelik, çimento, dökümhane, alüminyum, ağaç, cam , seramik endüstrisi gibi sektörlerde geniş kullanım alanı bulur.


Uygun olan çözümleri üretmek için lütfen iletişime geçiniz. Dış cephelerde cam mozaik kaplanmasında ve derzlerinin doldurulmasında kullanılır. Seramik Yapıştırma Harcı (C1TE).


Cam Sanayi Diğer Sanayi Kuruluşları. Cam Fırını Tasarım ve Kurulum Bardak, tabak, dış ve iç cephe kaplama, dekoratif amaçlı her tür camın üretimine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar