7 Haziran 2018 Perşembe

Roma merdivenleri

Aynı zamanda en içten dileklerin dilenip içine para atılan meşhur Barcaccia Çeşmesi’de burada bulunuyor. Yapıya İspanyol merdivenleri adının verilmesinin sebebi, yapıya dönemin İspanyol Büyükelçiliği’nin sponsor olması hadisesidir. ANSA ajansının haberine göre, başkent. En iyi gece kulüpleri Testaccio bölgesinde, eğlence yerleri çoğunlukla Trastevere bölgesinde toplanmıştır.


Roma merdivenleri

Gencler icin ilgi cekici olabilir, merdivenlere oturup gun batimini bekleyen yuzlerce insan var. Piazza di Spagna), en güzel zamanları begonvillerin açtığı mayıs ayıdır. Bütün meydanlara tek tek gidin, hepsi inanılmaz büyüleyici. Kalkıp hemen merdivenlerin arkasındaki metro istasyonuna gidiyor ve metroya yetişiyoruz.


Republica istasyonunda inip dakika yürüdükten sonra otelimize ulaşıyoruz. Günün verdiği yorgunluk ve tatlı hislerle hemen yarın sabaha. Roma ’da Gezilecek Yerler. Cehennem Deresi Kanyonu turizme kazandırılıyor! Karlar altındaki İzlanda’da eşsiz bir deneyiGizli Lagün.


Karayipler artık yürüyüş turizmi ile de öne çıkıyor! Türkle karşılaşmama ihtimaliniz yok gibi, onun için konuşurken yorum yaparken dikketli olalımki sonradan baltayı taşa vurmayalım. Vatikan gezimizin ilk ayağı olan San Pietro Kilisesi’ni gezip oradan Castel Sant’Angelo’ya ve oradan çıkıp Ponte S. Merdivenleri haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Angelo’yu geçtikten sonra gitmek üzere seçtiğimiz iki yerden ilkine doğru harekete geçtik. Kilise gezisi tahminimizden fazla zamanımızı almıştı.


Turistler için ilgi çekici bir yer iken yerel halk içinse bir buluşma noktası halini almış. Hayatta denemeye değecek ne varsa! Kiliseden aşağıya doğru olan manzara gerçekten güzel. Moda ve sanatın merkezi olan şehir, aynı zamanda romantik çiftlerin de favorileri arasındadır.


Roma merdivenleri

Louis tarafından yaptırılmış. Yüzyıllar boyunca bozulmamış olan harabeler arasında su sarnıcı, merdivenler ve geçitler gibi yapılara dikkat edin. Bu yürüyüş turu, şehir merkezinin en önemli ve etkileyici anıtlarını gösterecek. Küçük bir grup veya özel bir tur seçin.


Havaalanında üç adet terminal var. Pek çok havayolu bu havaalanına iniş yapıyor. Türk Hava Yolları ve Pegasus Havayolu üç numaralı terminali kullanıyorlar.


Fiumicino Havalaanından şehre ulaşım için birden fazla alternatif var. Adını merdivenlerin tepesinde bulunan İspanyol Büyükelçiliğinden alır. Merdivenden yukarı çıkıldığında Avusturya Lisesi, biraz daha yukarısında ise Kuledibi Hastanesi bulunur.


Burası Nikomedia’nın kurulduğu bir alan. Hemen yanından bulunan İspanya Konsolosluğu sebebiyle bu ismi almıştır. Yaralanan taraftarlar içinde Rus. Baharda gidecekseniz, muhteşem. Son gezi ve serüvenlerimizden haberdar olun.


Kategori: ispanyol merdivenleri roma. Arama: Kenar Çubuğu Metin Pencere Öğesi. Bu bir metin pencere öğesidir. Eski zamanlarda İspanyol merdivenleri gençlerin birbirleriyle tanışabilmek için sıkça ziyaret ettikleri bir mekanmış. Meydanın ortasındaki çeşme,.


Siz çayınızı içerken ben size orayı anlatırım. Cuma akşamı, Cumartesi ve Pazar tüm gün sokaklar insan kaynıyor ve normalde yollarda arabaların gitmesi gerekirken kalabalık o kadar. Taşların temizlenmesi, basamakların eşitlenmesi, kırık parçaların ve orjinal aydınlatmaların onarılması gibi işlemler geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlamıştı.


Aşk Çeşmesi’ni ziyaret etmek yer alır. Işıklandırması çok güzel olduğundan özellikle geceleri ayrı bir büyüsü vardır. Turistlerin uğrak yeri olan bu noktaya özellikle gece gitmenizi tavsiye ederim. Bana olağanüstü hususiyetler atfetmeyiniz.


Doğumumdaki tek fevkaladelik Türk olarak dünyaya gelmemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar