11 Haziran 2018 Pazartesi

Asetat üzerine renkli baskı

Asetat üzerine renkli baskı

Bu teknik daha çok, belirli adetlerdeki ürün etiketleri, ambalaj uygulamaları, şeffaf alanların veya yüzeyin görünüp belirli alanların ise baskı ile kaplı olmasını gerektiren. ASETAT Kağıda Renkli Baskı Yazıcı Tavsiyesi. Acil Cam şişe üzerine renkli baskı yapılmaktadır Cam şişe, Dikdörtgen cam şişe üzerine baskı örneğimizdir,. Baskı kağıdı olarak asetat kağıdı Daha Fazla.


Bu Konudaki Kullanıcılar. Yapılan lehim parlak renkli olmalıdır. Mat olanlar bozuk olabilir, yüksek ihtimal soğuk lehimdir. Böyle lehimler temassızlığa, dolayısıyla devrenin. Bilgisayarda çizdiğiniz baskı devre şemasını ters olarak (aynadaki görüntüsü) bir lazer yazıcıdan asetat üzerine basın.


Eğer benim gibi lazer yazıcınız yoksa kırtasiyede asetat üzerine fotokopi çektirebilirsiniz. En koyuda fotokopi çektirmeniz gerekmektedir. Genelde masaüstü reklamcılık dediğimiz kağıt üzerine baskı işlerinde kullanılır. Yeni nesil yazıcıların baskı çıktısının yüksek kalite ve performansta olmasının yanında, çizilmeye dayanıklı olması mürekkep püskürtmeli yazıcılara göre ayırd edici bir özellik olarak ortaya çıkıyor. C711WT AYazıcı Hakkında.


Eğer laser yazıcınız baskı aşamasında asetatı eritip,içindeki silindirlere yapıştırmıyorsa yani sorunsuz çıktı veriyorsa, asetat ile baskı yapmak ta verimli olabiliyor. Ahşap ürün üzerine renkli ve kabartma baskı yapılmaktadır, ister körler alfabesi, ister kabartma logo yada isim yazılması mümkündür,. Kitap kapağı üzerine şablon baskı örneği. Kullanılan Araç Gereçler ve Özellikleri Desen hazırlamak için resim kağıdı kullanılacak malzemelerin başında gelir. Kalıp hazırlamak için neme dayanıklı karton ya da asetat türü malzeme bulunmalıdır.


Basmalı Şekillendiriciler. Asetat Kutular Şekillendiriciler. Yenilebilir Gofret Üstüne Renkli Baskı. Sizin belirlemiş olduğunuz herhangi bir resmi, Aebatında yenilebilir gofret plakaya renkli olarak. Resim ipek üzerine doğrudan özel bir boyayla da çizilebilir.


Asetat üzerine renkli baskı

Daha sonra ipek zamkla sıvanır, resmin bulunduğu bölüme organik bir çözücü sürülerek ipeğin gözenekleri açılır ve mürekkep alacak duruma getirilir. Serigrafi işlemi makineleştirilip kâğıt, bez, asetat , cam, vb. Lazer yazıcıların renkli baskı yapabilenleri de üretilmektedir.


Bu filmler ışık geçiren bir yüzey üzerine hazırlanır. Yada emisyonla orta filmde sağlayan bir makinedir. Düz olmayan yüzeylere baskı için kullanılır. Iki renkli baskı (Duotone) tekniğinde ise siyah kalıp derecelik bir açıda tramlanırken, ikinci renk derecelik bir.


Hızlı, güvenilir, uygun fiyatlı online fotoğraf baskısı servisi. Resim Baskı , Dijital Baskı , Magnet, Foto Kitap, Poster, Vesikalık Fotoğraf, Canvas Tablo, Takvim, Fotoğraflı Hediye, Büyük Ebat Baskı , Foto Blok, Sticker Baskı. Eva transfer baskı , etilen vinil asetat hammaddelerden üretilen terlik, ayakkabı vb, ürünler üzerine yapılan düşük ısı hotmelt yapıştırıcı ile uygulanan transfer baskı çeşididir. Deri Üzerine UV Dijital Baskı. Artık gelişmiş uv baskı makineleri ile deri üzerine direk renkli baskı yapılabiliyor.


Hem de fotoğraf kalitesinde! Renkli veya beyaz deri, ya da suni deri üzerine direk baskı yapabiliyoruz. Ave Aebatlarında, dakikada kopyayı,-3gr.


Bir görüntüyü 4-8-parçalı büyüterek kullanabilirsiniz. Herhangi bir görüntüyü, başka bir sayfaya transfer edebilir veya aynı sayfaya çoğaltabilirsiniz, Ayrıca, kopyası alınan görüntüyü makinenin. Transfer baskı mürekkeplerinin yapısında bağlayıcılar, solventler, plastifiyanlar ve diğer katkı maddeleri bulunur. Bağlayıcılar boyarmaddeyi baskı malzemesi üzerine sabitleştirir.


Solventler, reçineleri çözerler ayrıca mürekkebi baskı viskozitesini düşürüp mürekkebin baskı malzemesi üzerine transferini sağlamaktadır. Karışımı yayacağımız alan asetat üzerine çizilen baskı devre şemasının alanından biraz daha fazla olmalıdır. Her şey yolunda ise bakır yüzey üzerinde koyu renkli yollar ortaya çıkar. Banyo bitiminde plaket su ile iyice yıkanarak NaOH’tan.


Ayrıca aydınger ya da asetat üzerine de çıktı alabilmektedirler. Kağıt ısıtıcı silindir ve baskı silindirinden geçerek dışarı çıkar. Renkli baskı yapan lazer yazıcılar da mevcuttur. Bu iki silindirin arasından geçerken toner parçacıkları erir ve kağıt üzerine iyice kalıcı olarak yapışır. Bu baskı tekniğinde amaç yine aynıdır.


Yani amaç ve elde edilen sonuçlar revolta tekniği ile aynıdır. Doğum Günü Temalı Şeker Hamuru Baskı Seti. Eğer tasarım, asetat , metal, alüminyum folyo gibi alışılmadık bir yüzey üzerine uygulanacaksa tasarımcı bu konuda önceden bilgilenmelidir.


Kuruma esnasındaki baskı hızı kuruma süresi ile örtüşmez ise yaş üzerine yaş baskı problem çıkartabilir. Bu durumda kurumayı hızlandırıcı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar