25 Haziran 2018 Pazartesi

Sürgülü alüminyum kapı

Bugünlerde az kullanılsa da alüminyum çerçeveli bir sürgülü kapı da bulabilirsiniz. Bunların yaklaşık kadarı kapılar , pencereler ve kadarı dondurucu parçaları şeklindedir. Sadece iyi görünmekle kalmaz, aynı zamanda diğer faaliyetler için alan boşaltır ve alan kullanımını geliştirir.


Schüco, yüksek kaliteli alüminyum , PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. Schüco ürünleri dünya çapında milyonlarca kez kullanılmaktadır ve tasarım, konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından en yüksek talepleri karşılar. MEPA HSK-EŞ ZAMANLI HALATLI SÜRGÜLÜ KAPI SİSTEMİ (RAY HARİÇ) MEPA. TL MEPA VENUS SÜRME KAPI SİSTEMİ kg.


Cam kapı sistemleri, sürgülü , manuel ve otomatik kapı seçenekleri ile ev, ofis, işyeri gibi mekanlarda hayatınızı kolaylaştıran şık ve modern kapı modelleridir. Cam kapılar , bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar. Mutfak, evebeyn banyo, ofis gibi yaşam alanlarında dar ve kullanım alanı az ortamların rahatlatılması için yani yer kazanmak için uygun çözümdür. Rayları ve aksesuarları alüminyumdan oluşan alüminyum raylı sürgülü kayar kapılar. ALÜMİNYUM DOĞRAMA SİSTEMLERİ.


Alüminyum Sürme Doğrama sürgülü alüminyum kapı doğramas. Cam kapıları siz nasıl arzu ederseniz isteğinize uygun olarak imalat ve montajını yapıyoruz. Meşe (2) Krom (1) Başka bir kelime deneyin Ürün Notu (113) ve üzeri (135) ve üzeri (144) ve üzeri (144) ve. Kapı kanatları monoblok olarak üretilmektedir. Gri renkli metal olarak da.


Bu sayede fazla yer kaplamazlar ve. Klasik sürgülü kapı (normal ölçülerde) : 4TL. Hasmatik cam kapılar , fotoselli kapılar , otomatik döner kapılar , katlanır kapılar , sürgülü kayar kapılar , güvenlik ve yangın kapıları üretir.


Ayrıca kapılar için gerekli metal aksesuar ve sarf malzmelerinin üretimini yapar ve talepler için tedarik sağlar. Etiket: sürgülü kapı sinekliği. Yale, Kale markalı kilitler, sürme kapı kilitleri, sürme kilitleri, alüminyum sürme kapılar için kilitler, kayan kapı kilitleri,. Yale P124W beyaz sürgülü pencere ve kayar (sürme) kapı kilidi. TL (KDV Dahil) 3TL Havale Fiyat.


Yangli alüminyum ekstrüzyon profillerinin özellikleri: 1. High parlaklık ve sertlik. Birbirinden şık ve uygun fiyatlı akordeon kapılar , oda kapıları ve çelik kapı modelleri bulunan kategori sayfalarımızı ziyaret ederek ihtiyacınız olan kapıyı seçin. Avrupa normlarında silindir kullanılan anahtarlı modellerin yanı sıra, sürgülü wc tipi modeller Hatipoğlu Cam Kapı Kilitleri bölümünde sizlere. Soğuk Oda Yedek Parçaları Kataloğu.


Makaralar, alüminyum ve galvaniz raylarda çalışır. Bazı modellerde kapıların çarpmasını önleme için frenleme mekanizması kullanılır. Kalite Garanti Belgeleri.


Her iki seçenekte de ısı köprüsü oluşmaması için özel plastik eklemeler olup, iç pervazlar da alüminyum malzeme kullanılmaktadır. Sürgülü Kapı Mekanizması. Firatpen SÜRGÜLÜ KAPI Pvc Pencere Ve Kapı Sistemleri. Hareket, kasa alt yatayındaki alüminyum ray profili üzerinde gezen tekerlekler ile sağlanır.


Sürgülü alüminyum kapı

Pencere kolu yere paralel yatay konumda iken, kanatlar yatayda itilerek veya çekilerek hareket ettirilir. Kanat kasayı kavradıktan sonra, kolu aşağı bakacak şekilde 90. Kapılar tecrübeli personel çalışanları ile itinayla üretilerek yine usta ekip arkadaşlarımız tarafından servis ve montajı yapılır.


Sürme cam kapı ürün görselleri temsili olup, yaptığımız projelerden örnekler göstermektedir. Katlanır cam balkon yerinede balkonlar için sürme yada sürgülü pencereler tercih edilir. Fiyatı normal kanatlı açılır pencerelerden daha pahalıdır.


Dış kapı , apartman giriş kapısı ve bahçe kapısı olarak tercih edilen diğer kapılar ise cam, alüminyum ve demir kapılar olarak sınıflandırılır. ERGÖK sürgülü tip soğuk oda kapıları yüksek kalite ile üretilmektedir ve istenen boyutlarda yapılabilmektedir. Eloksallı alüminyum ray sistemi ve içten açma kol sistemi ile kullanıcıya büyük avantajlar sağlar. Kapı tamamen açıldığında iç kol sistemi nedeni ile kapı kasaı ile sıfır olur ve forklift çarpma.


Sürme ( sürgülü ) sinekliklerin en önemli özelliği rulmanlar üzerinde çalışmasıdır. Kullanım kolaylığı sağlar ve yer kaplamaz. Yeni bir sürme kapı için piyasada iseniz, odanın içine bakan ahşap yüzeylere ve dışa bakan vinil veya alüminyum kaplamaya sahip en son teklifleri kontrol edin. Bu, her iki dünyanın da güzelliğini ve dayanıklılığını verir. Yalıtımsız seriler, vitrin doğramaları ve ofis bölme profilleri olarak kullanılmaktadır.


Sürgülü alüminyum kapı

Yalıtımlı seriler, açılır sistemler ve sürgülü sistemler mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar