2 Temmuz 2015 Perşembe

Aspen metal tavan

Aspen metal tavan

Hızla gelişen üretim teknolojisini yakından takip etmiş, tüketiciye her zaman yeni ürünler sunmak ve müşteri. Klasik tavana göre daha hafiftir, tavana yük getirmez. Kolay ve çabuk takılır, sökülür.


Yankılanmayı ve ısı kaybını önler, gürültüyü yutar. Neme dayanıklıdır, terleme yapmaz. Hijyeniktir, bakteri üretmez. Hızlı Çözümler için hızlı iletişim. Teknik ve detaylı bilgi edinmek, ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.


Expanded Panel Hook On Sistem. Open Cell Quadro T tipli sistem. Perspekta Bandraster Plank asma tavan. ASPEN INTEGRA ÇELİK TAVAN SİSTEMİ.


Aspen metal tavan

Integra metal asma tavan plakaları rulo açma, düzeltme, perforasyon, köşe ve boy kesimleri gibi üretimin her aşaması bilgisayar kontrollü olarak tesis içerisinde gerçekleştirilmektedir. Canlı Sıva ( İpek Sıva ) Duvar Bölme. METAL TAVAN İÇİN AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ.


Türsab Genel Merkez Binası-İSTANBUL Tandus Karo –Rulo Halı,Bn-Limonta Duvar Kağıdı ,Flopal Yükseltilmiş döşeme uygulanmıştır. Clip-in Sisteİnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. ASMA TAVAN ,asma tavan , alüminyum asma tavan , taşyünü asma tavan , karolam asma tavan , asma tavan fiyatları.


Mevcut asma tavandan sarkıtılan metal çubuklara yatay profiller asılarak oluşturulan asma tavan alçıpan ya da dekoratif asma tavan paneller ile sonlandırılır. Alüminyum asma tavan sistemler için suya, neme dış. Proje devam etmekte olup İntegra opencell tavan ürünleri ile Sinova modüler bölme duvar sistemleri ikinci fazda uygulanacaktır.


Paralite, yeni bir konsept geliştirilerek üretilmiş bir alüminyum open cell tavan sistemidir. V” şekil profil ve renk değiştirmeyen, yarı yansıtıcı, anotlanmış alüminyum maddeler içeren ürün, yüksek ışık yoğunluğu gerektiren, video terminalleri, showroomlar, bankalar vb. Paralite metal tavanı yüksek kalite ışıklandırma teknolojisi. Kare Artı İçmimarlık Tasarım Uygulama.


Aspen metal tavan

Seçkin markaları bünyesinde toplayan BARNERS zincirlerinin bir yenisi olan Panora A. LED aydınlatmanın asma tavan plakalarına entegrasyonu ile asma tavan ve aydınlatma çözümleri bir bütünlük oluşturur. Kasım ayında kurulan RIEGENS Aydınlatma Sistemleri San. Eskisehirède ÜretiImektedir. SERHAT KAYA adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor.


Dendro Parke Sanayi ve Ticaret A. Bu revizyon ile birlikte Sürdürülebilirlik ve Risk Yönetimi kavramlarını daha sık duyacağız. QMS Danışmanlık olarak değişikleri takip ediyor, bu değişime en doğru şekilde geçiş yapabilmeniz için sizleri uzman kadromuzun yönettiği eğitimlerimize davet ediyoruz. T taşıyıcı sistemler ile genişletip geliştirdik ve piyasaya geniş seçenekler sunabilmekteyiz. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da ziyaretçilerini ağırlıyor.


Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz. Araya ayrı bir adaptör parça veya çerveve eklemeye gerek kalmaz. Profiller ve Taşıyıcılar Fiyat Listesi. Macun ve Astarlar Fiyat Listesi. Tavan Plakaları Fiyat Listesi.


Zemin Sistemleri Fiyat Listesi. Com tarafından verilmektedir. Lumuner LED Aydınlatma, standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal , taşyünü ve ahşap asma tavan sistemlerine entegre olabilecek standart ve ekonomik ürünlerinin yanı sıra, mimari projelere özel LED aydınlatma çözümleri sunmaktadır. Aspen Profesyonel proje işleri için alçı işleri, asma tavan , bölme duvar, zemin sistemleri ve akustik panel uygulamaları.


Asma tavan üreticisi Metapan, petek asma tavan , baffle,lineer tavan ,doğrusal, paralel plakalı, hook-on tavan , clip-in, genişletilmiş metal tavan uretmektedir. Yurt içi ve yurt dışında gördüğü yoğun ilgiye yetişmek için Aspen , yılda 1. Aspen , metal , taşyünü, modüler alçı ve camyünü asma tavanlarını, fonksiyonel bölme duvar ve zemin sistemlerini tek elden. Fuarda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi iddialı bir stand ile yerini alacak olan Aspen , birçok alanda yeniliklere sahip öncü ürünleriyle ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Zorlu Center’ın İstanbul’a kazandırdığı Performans Sanatları Merkezi’nde ise.


Genç Kız Odası Tasarımlarına Bayılacaksınız. Amerikan Mutfaklar İçin Tabure Modelleri. Turkuaz Rengi ile Dekorasyon Fikirleri. Bahçe İçin Dekoratif Saksı Modelleri. Ev İçi Salıncak Modelleri ile Ev Dekor.


Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız! Aspen , milyon TL’lik ek yatırımla yapacağı 30’luk kapasite artırımı ile bu yıl sonunda pazar ortalamasının katı hızında büyümeyi planlıyor. Rahatlatan bir atmosfere sahip… Bodrum Milas Havalimanının iç mekânında kullanılan minimum düzeyde kolon kesintisiz ve ferah alanlar sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar