30 Temmuz 2015 Perşembe

Dökme vinil

Reklam malzemeleri adresiniz. Sipariş, üyelik ve diğer sorularınız için iletişim formları sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. Açık hava reklamda vinil germe önemli bir yere sahip olmakta ve sıklıkla kullanılmaktadır. Işıklı, Işıksız, Dökme , Lamine, Mat ve parlak türleri vardır.


SKYFLEX DÖKME (AVRUPA) VİNİL SKYFLEX DÖKME (AVRUPA) VİNİL Bu ürüne (0) Yorum Yapıld ı. Vinil baskı çeşitleri nelerdir? Akrilik CAST ( Dökme ) Akrilik PMMA (Çekme) Ayna Akrilik. White Board (yazı tahtası) Folyosu. En ucuz ışıklı vinil , delikli vinil , ışıksız vinil fiyatları sadece burada! Polistren Levhalar Çekme Pleksi Levhalar Ayna Pleksi Levhalar Solid Polikarbon Levhalar Dökme Pleksi Levhalar Oluklu Polikarbon Levhalar Pvc Levhalar.


Sepetinizde ürün bulunmuyor. Mesh, cam yüzeyli binalarda uygulanarak imajın görülmesinin imkansız olduğu cephelerde kullanılmak için en doğru üründür. Aynı zamanda gramaj şeklinde çeşitlerinin olduğunu da görebiliyoruz.


Dökme vinil

Ayrı parçaların kaynak yapılarak birbirine eklenebilme özelliği nedeniyle istenilen boyuta ulaşabilmektedir. Bu özellik nedeniyle vinil baskı en çok tercih edilen dijital baskı türüdür. Dökme vinil satışı reklamcılık sektöründe daha çok tercih edilen ve cephe giydirme, afiş ve branda için kullanılır.


Dayanıklı olan dış cephe malzemesi grubunda yer alır. Dış kaplaması PVC iken iç kaplaması da sentetik kumaştan üretilir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Dökme vinil dijital baskı işleminden sonra duvar giydirme işlemi gerçekleştirilmiştir. Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için E-bültenimize abone olun.


Işıklı vinil adıylada anılan bu malzeme , dış ve iç mekanda uzun süreli dayanıklılık göstermesi ve gerilme mukavemetinin yüksek olması sayesinde bir çok kullanım için tavsiye edilmektedir. Yapacağınız uygulamalarda metreye kadar dijital baskı yapabildiğiniz ve birbirine ekleyerek sınırsız bir uzunlukta yada genişlikte kullanabildiğiniz bu. EKONOMİK DÖKME VİNİL 4GR. Stok Kodu: VİNİL -2__ Kategori: DİJİTAL BASKI VİNİLLERİ. Hem iç mekanda hem dış mekanda kullanılabilen, dökme ve lamine çeşitleri mevcut olan vinil malzemeye solvent ve UV baskı yapılabilmektedir.


Avrupa vinil veya coated vinil olarakta bilinir. Lamine edilerek değil PVC ’nin homojen bir biçimde dökülmesi yöntemiyle üretilir. Jumbo bobin halinde makineden çıkartılan ürün metrelik boylar halinde rulo yapılır.


Sarılma aşamasında yüzey kalite kontrolü de yapılır. DİGİART TANITIM AJANS REKLAM MAK. DÖKME VİNİL (AVRUPA BRANDA): Maliyeti çin vinile göre daha fazla olup kalite olarak daha dayanıklı ve daha uzun süreli kullanım sağlar.


Diğer vinil çeşitlerine oranla daha sağlam bir reklam malzemesidir. Genellikle vinil germe tabela üretiminde kullanılır. Kalite ve ucuz dijital baskı yaptırmak için doğru yerdesiniz. Dijital baskı çeşitleri olarak vinil , folyo, mesh ve oneway sayılabilir.


DİJİTAL GRUP › VİNİL BRANDA GRUBU › DÖKME VİNİL BRANDA. COATED BLACKBACK VİNİL BRANDA 3. Toptan Alım İçin Lütfen Özel Fiyat Alınız. Seri imalatlarda fiyat alınız. Ayrıca maliyeti de düşüktür. Işıklı ve ışıksız viniller kalite olarak belirli sınıflara ayrılırlar.


Bunların arasında avrupa( dökme) vinil en sağlıklı ve kaliteli olanıdır. Dökme vinil reklam sektöründe, genellikle uygun maliyetli tabela sistemlerinde kullanılır. Farklı gramajları ve boyutları mevcuttur. Günümüzde ise dijital baskı sektöründe vinil baskı vazgeçilmez olarak kullanıyorlar.


Branda vinil baskı, vinil ile aynı kategoride olan bir baskı ve malzeme türüdür. Baskı, lamine branda da 440gr. Bir branda malzemenin vinilden farklı olarak renkli türleri mevcuttur. Bunların yaklaşık kadarı araba çıkartmaları, poster malzemeler. Mücevher fırsat günleri için ışıksız vinil germe tabela çalışması ışıksız vinil baskı ile dökme vinil 4gr.


LIBERTEX - DÖKME BRANDA Avrupa menşeli bir branda üreticisinin birkaç önemli markasından biri olan Libertex, Almanya ve bir takım Uzakdoğu ülkelerinde Avrupa standartlarına ve kalitesine uygun olarak üretilmekte ve kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Avrupa dökme vinil malzemenin kenarları zamanla kıvrılmaz. Rollup çok sık yer değiştiren ve taşıma gerektiren bir ürün olduğu için çarpmalar nedeniyle aluminyum mekanizma zarar görebilir.


Dökme vinil

GR AVRUPA MENŞEİLİ DÖKME VİNİL. Aluminal Alüminyum Cam San. Saray ve Kleidco partnerliğinde Denizli ilinde faaliyet göstermektedir. Kauçuk zemin üretiminde AFS KUAÇUK ZEMİN A. Son teknoloji makinelerin kullanıldığı AFS KAUÇUK ZEMİN A. TL Çift Taraflı Köpük Bant.


Euro Adaptör 12V 15Amper.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar