6 Temmuz 2015 Pazartesi

Besi osb

Hibe başvurumuz olumlu neticelenerek hibe almaya Hak kazanmışlardır. Bayraktar, özellikle besi ve süt ile ilgili olan tarıma dayalı ihtisas OSB ’lerde hayvan hastalıklarının kolay yayılma riski, ortaya çıkacak hayvan gübrelerinin günlük bertaraf edilmesinde yaşanacak sıkıntıların öngörülmesi gerektiğini söylüyor, işletme karlılıklarının korunabilmesi ve sürdürülebilir olması. Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tarımla uğraşan vatandaşlarımız da bu projeden faydalanacak. Toplam bin 4dekarlık kapalı alan oluşacak, yapılacak binaların tamamını güneş enerjisine uyumlu çatılar olarak planlandı.


Besi osb

Onay almamız halinde de diğer prosedürleri hızlı bir şekilde halledip yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza ilgili başvuruyu yapacağız. Elbistan’a ekonomik anlamda büyük bir değer katacak.


Etap) Alanına Ait 91104. Yüzölçümüne Sahip Taşınmazların Tapuları OSB Yön. Cephe Malzemeleri Fuarı için adım atıldı. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi Mart’ta. Onayı müteakiben altyapı projelerinin hazırlanması için ihale süreci başlatılacak.


Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından 1dönüm alanda karantina bölgesi oluşturulması da planlanıyor. Amacı İl’de ve bölgedeki canlı hayvan potansiyelinin modern bir besicilik. BESİ OSB DEN YATIRIMCILARA BÜYÜK FIRSAT. Eyyüpoğlu: En büyük hırsız DEDAŞ’tır. Başkan Eyüpoğlu, güven tazeledi.


Galeriler Videolar Yazarlar. Bölge Haberleri Gündem Sağlık Ekonomi Vefatlar Genel. Aycan, 5sağlıkçıyı kabul etti.


OSB bünyesinde et entegre tesisi ile biyogaz tesisi kurulması da planlanıyor. Videolu Haberler, Kahramanmaraş Kanal4 Bizi Takip Edin. OSB ’si bakanlık onayıyla kuruldu. ELEKTRİK BİYOGAZDAN ÜRETİLECEK.


Besi işletmelerinde oluşacak hayvansal gübre kurulacak olan adet toplam 16. Anketler Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın Web Tv. DİYARBAKIR TARIMA DAYALI İHTİSAS ( BESİ ) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ FAALİYET RAPORU. Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Övündüler Mevkiinde 186.


Besi osb

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Amasya Valisi Dr. Proje Alaca için göç vermemek, yerinde istihdam temini sağlamak açısından önemli bir yatırım oluyor. OSB Adı İlçe Şehir Kuruluş Yılı Telefon Fax. Hanlar bölgesi besiciler salonunda.


Ankara dahil ile FETÖ operasyonu! Korkutan Patlama, Şanlıurfa´da korkutan patlama! OSB ile et ithalatı yüzde azalacak. Türkiye’nin en büyük Besi Organize. Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali İ. Halil Çomaktekin başkanlığında yapıldı.


Bakan Arslan Ve Bakan Fakıbaba, Kars Tdi Besi Osb ’nin Temelini Attı. Bu projeleri “Sivas-Şarkışla ( Besi ), Afyonkarahisar-Bolvadin ( Besi ), Malatya-Yazıhan ( Besi ), Erzincan ( Besi ), Gümüşhane-Kelkit ( Besi ), Zonguldak-Çaycuma (Sera), Adana-Karataş (Sera), Çorum-Alaca ( Besi ), Van ( Besi ) oluşturuyor. Suluova Kaymakamlığı Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Hükümet Konağı. Faaliyet Durumu Ve Bilgi Notu.


Bu güne kadar Alt yapı inşaatı tamamlanmış ve mevzi imar planında yer alan toplam besi parselinden adeti,sanayi parselinden adeti katılımcılarına tahsis edilmiş, 19. OSB , Serbest Bölge, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri kadar Kayseri’ye kaynak yaratacak bir bölge olacak. Kayseri’yi besiciliğin merkezi haline getirecek olan toplam milyon metrekare büyüklüğündeki bölgede irili ufaklı 6civarında besi parseli planladık. Bayramdan evvel bize Kalkınma Bakanlığından Milyon para Tarım Bakanlığına geldi.


Besi osb

OSB Müdürü Falcon Firmasını Ziyaret Etti. Urfa’yı Ayakkabı Üretim Üssü Yapıyoruz. Osb Müdürü Aksu, Teka Programında Konuştu. Müsiad'a Hayırlı Olsun Ziyareti. Gazeteciler Günü Kutlu Olsun.


OSB ’de Eğitim İçin Büyük Yatırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar