16 Temmuz 2015 Perşembe

Clipin asma tavan

Clipin asma tavan

Plastik tavan her türlü inşaat iç mekan tavan uygulamalarında kullanılır. En büyük özelliği taşıyıcılarının gizli olmasıdır. Alüminyum tavan plakası veya galvaniz tavan plakalarının montaj edilmesi yöntemi ile oluşturulmaktadır. Asma Tavan Malzemeleri ve Asma Tavan Çeşitlerive Asma Tavan Modelleri Fiyatları güncel web sayfamızdan bakabilirsiniz.


Hastanelerde, kamu alanlarında, eğitim ve öğretim binalarında çok kullanılır. PDF Ürün Broşürü PROSİSTA Asma Tavan Panelleri , alüminyum ya da sıcak daldırma galvanizli saclardan üretilen, korozyona dayanıklı, homojen yapılı, Ayangın sınıfında, elektrostatik toz boyama ile istenen RAL rengine boyanabilir panellerdir. Alüminyum-Galvenize sac plaka Omega profillere geçmeli olarak bitişik nizamda yanyana montajı yapılmaktadır.


Plakaların birleştiği yerlerde ince derz çizgileri halinde karolaj oluşmaktadır. Montajı kolay ve hızlı olup asma tavan sistemi üstüne müdahale kolaydır. Hadımköy’deki tesisinde faaliyet göstermektedir.


Dünyanın önemli markalarına ürünler sunan firmamız kendi oluşturduğu markalar ile pazar payını büyütmektedir. Unsubscribe from Bilal Expres? Karolam tavan yapimi suspending ceiling system - Duration: 7:12. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Keresteciler Sanayi Sitesi 10.


XPvc Gökyüzü Asma Tavan Paneli. Clip In Ekleme Parçası 4. Dünyada bir ilk olan clipin plastik asma tavan ürününü Türkiye de yapı sektörüne kazandırdık. Binalarımızın asma tavanları ıslak zeminler(wc-banyo) ,mutfak ve işyerlerinizin tavanları dekoratif,hijyenik ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Bina tavanlarındaki hoş durmayan, kötü görünümlü (sıvasız alçısız tavanlar ) görüntüyü önlemek amacıyla asma tavan uygulamasına ihtiyaç duyulmuştur. Böylece asma tavanda olabildiğince düzgün ve sade bir yüzey elde edilmekte ve perfore seçenekleriyle derinlik sağlamaktadır.


Galvanize çelik ve alüminyum asma tavan malzeme seçenekleri mevcuttur. T-Asma Tavan Taşıyıcı Fiyatları T-ASMA TAVAN TAŞIYICI FİYATLARI T-TAŞIYICI SİSTEMLERİ 60XVE 30XPAKET ADETİ PAKET MT BİRİM ÜRÜN RESMİ 60XBİRİM FİYATI 3. Metal Asma Tavan Plakaları, Taş Yünü Asma Tavan Sistemleri, Alçıpan Asma Tavan , Akustik Asma Tavan Sistemi, Akustik Ahşap Duvar ve Tavan Kaplama, Alçıpan Bölme. T-taşıyıcı sistem ile montajı yapılır. Gizli taşıyıcılı paneller ( clip in ) , gizli taşıyıcı sisteminden oluşur. Trio Tavan Sistemleri, Türkiye ve dünyada petek ve metal asma tavan üretimlerinin yanı sıra bir çok farklı sektöre hitap eden geniş bir üretim yelpaze.


Modüler Asma Tavan Sistemleri, uygulanacağı mekanın kullanım özelliklerine göre farklı gereksinimleri karşılamak üzere metal, taşyünü, camyünü, kayayünü, alcı gibi farklı karakterlerde malzemelerden üretilirler. Bölme Duvar ve Asma Tavan Uygulama. Metal asma tavan sistemleri, tavana baktığımızda ferah bir güzellik katarak uygulandıkları mekânları sağlamlık ve güzel bir görsel tasarımları sunar. Dolayısıyla, düzgün ve düz bir yüzey elde edilebilir ve delikli seçenekler sayesinde akustik özellik elde edilebilir. Kamusal alanlarda, hastanelerde, eğitim binalarında sıkça uygulanmaktadır.


Clipin asma tavan

Bu sistemde taşıyıcılar görünmez, oturmalı ve sarkmalı sisteme göre daha sade ve estetik bir görünüm elde edilir. Tavandaki her türlü tesisatı gizlemek, aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi pek çok bileşeni monte etmek, akustik koşulları yerine getirmek, benzersiz iç mekan koşulları sağlamak ve elbette estetik kaygıları gidermek amacıyla. Asma tavan sisteminde ise beklentiler daha farklıdır.


Kullanım Alanları Elektrik, sıhhi vb. Islak hacimler ve nemli ortamlar Akustik. Sizlere plastik asma tavan sektöründe. Modüler metal asma tavan sistemlerinde kullanılan gizli taşıyıcı profildir.


Clipin asma tavan

Profiller, Taşıyıcılar, ÜRÜNLER, KNAUF ALÇI. Lay-On Oturmalı Görünür Taşıyıcılı Sistem;. Ankara Panel Asma Tavan Sistemleri. Standart clip-in sistem, alüminyum veya galvaniz plakaların üçgen kesitli omega taşıyıcıya alttan monte edilmesi ile oluşturulur.


Modern ve eşsiz mekanlar yaratılırken asma tavan kullanımı olmazsa olmazlar arasındadır. Birçok asma tavan türü, petek asma tavan , metal asma tavan , clip in asma tavan vs. Panel asma tavan hizmetlerimiz zengin ürün tasarımlarıyla petek ve metal asma tavan çeşitlerinden oluşmaktadır. Antalya Asma Tavan Sistemleri. Dekoratif Tavan Gökyüzü Tavan.


Askopan inşaat asma tavan sektöründe deneyimli kadrosuyla, asma tavan üretim fabrikasıyla ve asma tavan konusunda sizlere en iyi hizmeti sunar. Birçok Asma Tavan Modeli üretimi, uygulaması ve tasarımını gerçekleştiren firmamız başta Petek Asma Tavan olmak üzere metal, genişletilmiş, clip-in sistem yapmaktadır. Fuga detay profilleri arasında yerini alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar