29 Temmuz 2015 Çarşamba

Desenli kontrplak

Desenli kontrplak

Ulaşım Bilgileri Hürriyet Mah. KURUMSAL AKTÜEL İNSAN KAYNAKLARI. Kaymaya ve aşınmaya karşı son derece dirençlidir. Yerli ve ithal kayın ağacından üretilen WBP suya dayanıklı marin tutkaldan imal edilen Kayın kontrplaklar dış mekan, reklam panolarında mobilya, otomotiv, inşaat, tekne, çatı kaplama, ambalaj, makina model kalıp ve konteyner tabanında rahatlıkla kullanılabilir. Yüksek Kapasiteli Fabrikamız ile.


Desenli kontrplak

Bir Çok Sektöre Ürün Sağlıyoruz. Yoğun olarak inşaat sektöründe kullanılan orman ürünlerinden kontrplak çeşitlerimiz arasında birch (huş) kontrplak , kayın kontrplak , çam kontrplak , kavak kontrplak , esnek kontrplak ve petek desenli (hexa) kontrplak bulunmaktadır. Plywood yani Türkçe ismiyle kontrplak , bir ahşap ürünüdür. Anlamı ‘ zıt plakalar ‘ dır.


Plywood çok yüksek dayanıklı bir ahşap ürünü olmakla birlikte, bir çok alanda kullanılmaktadır. Kontrplak ismi Fransızcadan gelmektedir. Yüzeyi boyutlu desenli olup, sıra dışı bir görüntüdedir. Değişik ışıklandırma efektleri uygulanabilir.


Sağlığa zararlı maddeler içermez, salgılamaz. Gerekirse plaka malzemelere (sunta,MDF vs.) preslenebilir. Plakalar, uygulanacak yüzeylerde enine veya boyuna kullanılabilir.


Ahşaplar her türlü iç mekanda kullanıma uygun, fonksiyonel çözüm önerileri sunan dekorasyon nesneleri içeren bir kategoridir. Bu kategori altında çatı pencerelerinden, ahşap seperatörlere, dolap kapaklarından çeşitli boyutlardaki ahşap plaka ve raflara kadar pek çok ürün yer alır. Petek Dokulu kontrplak sürtünme ve kayma mukavemetinin diğer tür olan wiremesh plywood çeşidine göre yüksek olmasından dolayı zemin kullanımı için ideal bir malzemedir.


Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. BOYALI MDF VE YONGALEVHA. Boyalı mdf ve yongalevha, levhaların yüzeyinin su bazlı boya ile tek yüz veya çift yüz düz ve ahşap dekorlarla boyanması ile elde edilir.


Wiremesh ön yüzeyinde 250gr arka yüzeyinde 125gr fenol film kaplı desenli plywoodlardır. Kullanım alanı genellikle taşıt tabanları ( tır dorse döşemesi ) olmak üzere dekoratif amaçlı da tercih edilir. Beklentilerin yüksek olduğu birçok zemin uygulaması: Ticari araçlar, endüstriyel zeminler, iş platformları, iskeleler, seyirci tribünleri. Hekimboard Doğal Taş Desenli Dış Levha.


Desenli kontrplak

Talep üzerine gri olarak da üretilir. Seri imalat beton dökümlerine uygundur, uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Müsade Edilebilir Toleranslar. Panel Eğriliği 1m uzunlukta (mm) 2mm filimsiz kontrplak 1mm filmli plywood. Yakın zamanda tırtıllı kontrplak ve petek desenli kontrplak üretimine de başlayan firmamız, günümüzün şartlarına göre yatırımlar yapmaya devam edecek.


Bugüne kadar yurtdışından ithal edilmek durumunda kalınan ve dorse arka kapısında kullanılan PVC kaplı kontrplak üretimine de başladık. Terracoat Granul, kullanıma hazır, akrilik esaslı, mala veya püskürtme yöntemi ile uygulanan desenli kaplamadır. Petek ve tırtıllı kaymaz desen çeşitleri bulunur.


Brode desenli barkır renkli suni deri ürünlerimizi lazer kesim için idealdir. Hexa Plywood Wiremesh Plywood. Menüyü Kapat Kategoriler Anasayfa Plakalar Aynalı Pleksiler.


Kontraplak ürünlerinin en verimli kullanımı ve bakımı için gerekli aksesuarları bulabilirsiniz. Suya veya rutubete dayanıklı kontraplaklarda teknik yeterlilik önemlidir. Tavan kaplamaları çeşitli desen ve renk çeşitleri ile evinizi bambaşka bir yere dönüştürüyor. Ahşap desenli ve taş desenli tavan panelleri uygun fiyatlar ile Koçtaş ve koctas.


Bir kontrplak türü olarak bilinen plywood ahşap ürünü, ülkemizde Pleymut olarak da bilinir. Dayanıklı, nem ve suya karşı duyarlı, fenol film kaplı kontrplak. Terracoat Düz, kullanıma hazır, akrilik esaslı, kristal rulo ile uygulanan desenli esnek kaplamadır. Terracoat Düz , kontrplak , betopan, antipas uygulanmış çelik, alçılı ve çimentolu sıva, beton ve benzeri iç ve dış yüzeylere güvenle uygulanabilir. Terracoat Multitex, kullanıma hazır, akrilik esaslı,kristal rulo, mala veya püskürtme ile uygulanan desenli kaplamadır.


Dalga Desenli Paneller: – Beyaz astar boyalı, son kat boyaya veya pvc-membran kaplamaya hazır plakalar halindedir. Her türlü son kat boya ile boyanabilir, çeşitli boya efektleri (çift renk vs.) verilebilir. Desenli beton kalıplarının en önemli özelliği, tek tek döşenmiş taş. Yapıştırılan kalıpların kenarlarına silikon veya mastik macunlarla kapatarak beton şerbetinin kalıbın arkasına geçmesi önlenmelidir, seri imalat beton dökümlerine uygundur.


Başlıca kullanım alanları mobilyalar, inşaat iç ve dış cephelerdir. Rutubete ve suya karşı dayanıklı (WBP) fenolik reçine ile çapraz yapıştırılmıştır. Kontraplak sunan tüm şirketlere ulaşın ve Kontraplak ilanlarınızı şirketlere gönderin.


Kovalar kavak kontraplak malzemeden imal edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar