3 Temmuz 2015 Cuma

Otomatik dükkan kapıları

Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Otmatik kapı , bahçe kapıları , garaj kapıları , dükkan kepengleri, seksiyonel kapı , otomatik.


Otomatik dükkan kapıları

Fotoselli kapılar açmak için her hangi bir güç uygulamadığımız geçiş alanına girildiği andan itibaren kişiyi algılayan ve artık çok yaygın şekilde kullanılan kapılardır. Mağaza, ofis, hastane, laboratuvar gibi giriş çıkışın çok yoğun olduğu, ısı ve hava yalıtımının gerektiği alanlarda otomatik kapı sistemlerimiz ile güvenli ve kesintisiz hizmet sunuyoruz. Firma tarafından bu alan farklı özelliklere sahip birden fazla çeşitte üretimler yapılmakta ve böylece insanlar kendi ihtiyaçları doğrultusunda bunlar arasından istediklerini seçmektedir. KEPENK Özbosan Sektörün ilk kepenk üreticisi olmakla beraber yurt içinde her bölge de bayi ağını kurarak ÖZBOSAN markasını yaygınlaştırmış, son yılda yurtdışına da ürünlerini pazarlamaya başlamıştır.


SEKSİYONEL KAPI Çeşitli mimari tasarımlara uygun olarak. Ayrıca dükkan güvenlik sistemleri, ferforje kapı , gurubunun tedarik ve montajlarını da yapmaktayız. Fimra kapıları , site ve otomatik bariyerler, seksiyonel kapılar , garaj kapıları , fotoselli otel kapıların montaj, servis vede tamir hizmeti vermekteyiz.


Otomatik dükkan kapıları

Online sipariş verilebilir. Kapı ebatlarına göre endüstriyel tasarımlı modelleri seksiyonel kapıların uygulanamadığı projelerde tercih edilmektedirler. STANBUL,elektrikli kepenk,motorlu kepenk, otomatik panjur fiyatları,fiyatı, otomatik panjur sistemleri, otomatik kepenk sistemleri,kepenk tamir servisiVk.


Dükkan , işyeri girişlerinde. Yaklaşık yıllık tecrübesi deneyimli satış ve montaj ekibi ile hizmetlerini sürdürmekte olup gelişen teknoloji ile birlikte çok daha uzun yıllar hizmet vermeyi amaçlanmaktadır. Ve sürgülü dükkan kapı ürününün salıncak, otomatik veya sürgülü olmasını. Kaç adet otomatik kepenk yaptırmak istiyorsun?


Garaj kapılarına , dükkan kapılarına , yangın bölme ihtiyacı olan yerlere kepenk ve otomatik kepenk sistemleri uygulanmaktadır. Kepenk sisteminin ölçüleri. Son zamanlarda sık kullanılan kepenk modelleri, otomatik kepenk, motorlu kepenk, kumandalı kepenk, paslanmaz kepenk özellikle tercih edilen modelleridir.


Yıllar geçtikçe birçok modeli gelişmiştir. Aslında kepenk bir kapı modelidir. Motorlu Bahçe Kapıları Teleskopik yana kayar bahçe kapısı modelleri üretim ve uygulama hizmeti veren firma istanbulda hizmet veriyor. Günümüzde gerçekleşen pek çok hırsızlık ve yağma olaylarından ve güvensiz bir ortamda yaşıyor olmamızdan dolayı iş yerlerimizi kepenkler ile koruruz. Aynı zamanda otomasyonla birlikte otomatik hale gelen otomatik kepenk sistemleri iş yerlerinde, kafeler de, mağazalarda kullanılmaktadırlar.


Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. Depo girişleri, dükkan kapıları , binaların mal alım, teslim bölümleri ve benzeri yerler için üretilir. Buralar için biçilmiş kaftandır. Esneme ve rüzgarın etkisine karşı çok dayanıklı şekilde üretilmiştir.


Endüstriyel sarmal kapı adını da alır. Her binaya özel olarak üretilir. Koruma için kullanılacak iş yeri, kapı ya da pencere özelliğine, ebatlarına göre de yapılır. Her çeşit otomatik kapı imalatı ve servisi ile yedek parçalarının temini,otopark kapıları ,garaj kapıları ,bahçe kapıları ,uzaktan kumandalı kapı çeşitleri,uzaktan kumandalı site ve apartmanlar ile fabrikalarda kullanılan kollu otomatik bariyer kapı çeşitleri,kepenk tipi kapılar ,fotoselli otomatik cam kayar kapılar. Otomatik kepenk ile kendinizi daha güvende hissedeceksiniz.


Uzaktan kumandalı kapı ihtiyaçlarınıza uzun yıllardan beridir kaliteli ve etkin çözümler üreten firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Güvenliğinizi, ihtiyaçlarınızı karşılayacak alüminyum ve çelik kepenk otomatik çeşitleri bulunur. Değerli müşterimiz, dikkatinizi çekeceğini düşündüğümüz, otomatik kapı ürünümüzü incelemenizi öneriyoruz.


GARAJ KAPILARI : BAHÇE KAPILARI : BARİYERLER : FOTOSELLİ KAPILAR : MAĞAZA KEPENKLERİ. KPModel Galvaniz Çelik Sistem. Beymen Blender - İstinye Park. KAPres Alüminyum Sistem. Yana Toplanır Kapı Sistemleri.


Otomatik dükkan kapıları

Başbakanlık Milli Arşiv Sitesi Kütüphanesi, İstanbul. Speed-Tech Fotoselli Kapılar. Dolgu Hava ve Isı İzolasyonu Sağlamaktadır. Lik Paneller İle Konut ve Villalar. Ham Çelik Üretim Tesisimizde şekillendirilerek kullanıcılarına başta güvenlik göz önüne alınarak, dükkan ve garajlarda kullanılması için tasarlanmıştır.


Galvaniz çelik otomatik sarmal kepenkler sizlere hayatınızı kolaylaştırmak için hizmet vermektedir. Kullanım amacı ve yapıldığı malzemeye göre de çok farklı bir çok çeşidi de bulunmaktadır. Kapı olarak, seksiyonel kapı , bariyer sistemleri, otomatik kepenk, yükleme rampası yükleme körüğü gibi bir çok alanda sizlere hizmet vermekteyiz.


Harekete duyarlı sensörler sayesinde kapıya yaklaştığınızda kapı otomatik açılır belirlenen sürede tekrar kapanır, aradaki emniyet sensörleri sayesinde çarpmaları engeller. Parmak izi, şifreli giriş, uzaktan kumanda , kartlı geçiş gibi sistemler uygulanabilir. Buda ihtiyaç durumuna yapıya ve takılacak yerin konumuna göre değişkenlik arzeder. Daraba, sarmal kapı da denilen kepenk sisteminin dükkan mağaza gibi işyeri, garaj, AVM otoparkları ve fabrikalar gibi birçok yerde kullanım.


Kafe, dükkan ve mağazaların girişlerinde. Akordiyon kepenk ve bariyer sistemlerin haricinde , otomatik kepenk , otomatik panjur, otomatik garaj kapıları , otomatik bahçe kapıları , fotoselli kapılar , alüminyum doğrama , ofis bölme işlemleri , sineklik , pimapen kapı pencere sistemleri , alüminyum küpeşte sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar