6 Temmuz 2015 Pazartesi

Elektrikli panjur sistemleri

Laminasyon seçenekleri, estetik görünümleri ve işlevsellikleriyle mimari ve dekoratif beklentilerinize uygun çözümler sunar. Elektrikli panjur sistemleri , diğer panjur sistemlerinden ayrılmaktadır. Bu yüzden PVC elektrikli panjurlar mevcut PVC’ler üzerine uygulanamaz.


Elektrikli panjur sistemleri

Bu sistemin montajı yapılırken pencere üzerine takılır ve pencereyle birlikte monte edilmektedir. Kepenk Sistemleri Anasayfa. Hüseyin bey ve ekibine cok teşekkür ederim. Panjur cok sessiz calışıyor ve cok şık oldu. Binaları ve bütün yapıları güneş ışığı başta olmak üzere, olumsuz doğa koşullarının etkilerine karşı korumak için pencerelere uygulanan ve iyi bir yalıtım sağlayan.


ALUSEL modern aluminyum panjurlar, yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar. Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir. YILINDAN BERİ MOTORLU KEPENK PANJUR ,SİNEKLİK,CAM BALKON SİSTEMLERİ ,PVC ALANINDA HİZMET VERMEKTEYİZ ŞİMŞEK YAPI HAYATIN YAPICI GÜCÜ.


Elektrikli panjur sistemleri

Uygulandığı mekanlarda güneş ışınları, yağmur, rüzgar gibi iklim şartlarına karşı korumakla beraber içerdiği poliüretan ile de ses ve ısı izolasyonu sağlar. Emniyetli motorlu panjur sistemleri kullanılarak daha güvenlikli hale getirilebilir. Alüminyum lameller daha kalın sistemler kullanır, iç kısım kasnak bölümüne lamellerin yukarı hareket etmesini engelleyecek kilit sistemleri eklenerek daha güvenlikli hale getirilebilir. Piyasada standart olarak bulunan ahşap, plastik ve alüminyum pencere sistemleri ile uyumlu.


ERT KAPI SİSTEMLERİ -K­EPENK,GARAJ KAPISI VE PANJUR -TEK ADRESTE. Zeytinburnu: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Yeni motorlu panjur sistemleri yapımı ve fiyatları hakkında herşeye ulaşabilir, panjur sistemleri , dekorasyon, sistemleri güncel bilgileri bulabilirsiniz.


Motorlu panjur sistemleri veya kepenkler manuel panjur gibi mhesabı değil ürün ve malzeme sistemi ile hesaplanmaktadır. Kapalı mekanlarda oluşabilecek ses, ısı ve toz yalıtım sorunlarına kesin çözüm sağlaması ile birlikte renk ve tip seçenekleriyle güzel görünüm sağlarlar. SCS otomatik panjur sistemleri.


Garanti süresi sizlerle yapılan sözleşme ile onaylanarak sisteme dahil olur. Aynı kolaylık bugünlerde artık panjur sistemleri için de uygulanıyor. Panjurlarımıza taktıracağımız tüp panjur motoru sayesinde bir kumanda aracılığı ile rahatlıkla açıp kapama işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz. Manuel ve havalı (pnomatik) menteşe seçenekleri bulunmaktadır.


Doğal ahşap desenli laminasyon kaplama seçenekleri ve farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Home Motion : Ev otomasyonu sistemi ile uyumludur. Devamı WİNSA ÜRÜN KATALOĞU Ürün ve referans kataloglarımızı inceleyebilirsiniz. Otomatik kepenk, fotoselli kapı, seksiyonel kapı, otomatik panjur , elektrikli panjur ve daha fazlası.


Zamanla elektrikli panjur tamiri bakımı yapılması gereken motorlu panjur sistemi,yapımı,bakımı elektrikli motorlu sistemin tamiri için bilgi alabilirsiniz. All for Joomla All for Webmasters. Genellikle yeni yapılarda oldukça sık kullanılan görünümü çok güzel ve renk seçeneği bir hayli fazladır. LGİNLER OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ.


Otomatik panjur , panjur sistemleri ve otomatik kapı sistemleri , otomatik kepenk sistemleri ve daha fazlası için çalışmalarını sürdüren şirketimiz modern yenilikçi dünyanın izlerini ürünlerinde yansıtarak sizlere geniş ve modern ürün yelpazesiyle hizmet sunmaktadır. Gürültüyü engelleyen yapısıyla yaşanılan tüm yerlerde huzur sağlayan panjur sistemi 1mm ve 2mm olarak iki farklı boyutta üretiliyor ve doğrama üstü panjur olarak kullanılıyor. Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165x2mm ve 200x2mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor. Otomatik panjur sistemleri , hem mekanlarınıza görsel değer katar, hem de mevsimsel etkilerden ve hırsızlardan korurlar.


Dıştan takma panjur ile şık yapılar ve güvenli zamanlar sizin olsun. Alüminyum panjur yapısı itibarı ile hem hafif hem sağlam hem de zengin renk seçeneğine sahiptir. Sokak No: İvedik - ANKARA;. Bu yüzden sedir ağacı dış panjurlar için iyi bir ahşap yapan ana nedenidir. Firma Ünvanı: EGE KEPENK LTD.


Kar ve Buz Önleme Sistemleri. Ahşap desenli olarak üretilebilmektedir. Manuel panjur , elektrik motorlu panjur ( elektrikli panjur ) ve kumandalı panjur olarak üretilebilmektedir. Griesser Güneş Kontrol Sistemleri.


Elero Motor ve Kontrol Sistemleri. ELEKTRİKLİ PANJUR SİSTEMLERİ. Bağcılarde kepenk servisimiz. Güvenlik endişesi bulunan açık ortamlarda en rahat uygulanabilen ve pratik ve kalıcı çözümler sunan kepenk sistemleri çelik gövdeli panelleri sayesinde güvenlik endişenizi en. Bu yüzden sağladığı güvenlik ve caydırıcılık, ev ve iş yeri sahipleri için önemli bir tercih sebebidir.


Elektrikli panjur sistemleri

Hırsızlar için çok önemli bir caydırıcı sistem olan panjur sistemleri aynı zamanda evinizi ofisinizi dışarıdan daha güzel göstermektedir ve dışarıda ki gürültüyü, pis havayı, yağmuru engeller. Kullanılmakta olan diğer isimleri elektrikli panjur , otomatik panjur ve de bizimde kullandığımız motorlu panjur olarak ta adlandırılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar