14 Temmuz 2015 Salı

Vito otomatik kapı

Vito gizli sistem otomatik kapı sistemi. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Dileyen müşterilerimize ortalama saatte uygulama ve montaj hizmeti veriyoruz.


Vitonun sürgülü kapısına yapılmış zincirli otomatik kapı sistemi var. Fakat kapı tam olarak kapanmıyor. Motorun dişlileri değişti.


TL fiyatından başlayan Satılık araba bulunmaktadır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Sistem yıl garantilidir. Krom kaplamalı gösterge tablosu, kapı kolları ve kontrol düğmeleri. Minibüsler, okul ve persoenl servisleri için otomatik kapı sistemleri üretiyoruz.


Vito otomatik kapı

G-Tronic Plus otomatik şanzıman. Döner kapılar , mimaride fonksiyon ve estetiği birlikte düşünenlerin öncelikli tercihidir. Köprüyü Kullanabilmektedir. Otomobil Ruhsatlı Olup, ve 2. Aracın İçi SIFIR Dizayn Edilmiştir. Kiralık dizel vip mercedes vito , aylık kiralık vip vito ve günlük kiralık vip vito seçenekleri ile.


Kiralık vip minibüs hizmetimiz ile bünyemizde bulunan diğer vip minibüs lerimizi inceleyebilirsiniz. Bünyemizdeki diğer araçlarımızın bir. KALİTE AYNI GÜN HIZLI KARGO 1MEMNUNİYET. Vito Tourer donanım özellikleri için tıklayın. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Vito otomatik kapı

OTOMATİK VİTES OTOMATİK KAPI EKSTRA UZUN. Sektöre Yaptığı Hizmetler İle Adını Yazdırmış ve Önce Müşteri Memnuniyetini , Kaliteli Hizmeti Benimsemiş , Emin Adımlar ile Yoluna Devam Eden Firmadır. Vito Select donanım özellikleri için tıklayın.


Thermotronic otomatik ön ve arka klima. Sadece Elektrikli sol sürgülü kapı ile birlikte alınabilir. Dizel kasa tipi diğer direksiyon sağ direksiyon kapı sayısı kapı renk.


Bu güne kadar fason toplu üretimimizle birlikte, çeşitli markalar adı altında ve pazarlama organizasyonları aracılığıyla piyasada yerini almıştır. El Araçlar Sahibinden Galeriden. En iyi mercedes vito otomatik seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli mercedes vito otomatik Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


TOPTAN VE PERAKENDE TAMİR SETİ SATIŞIMIZ VARDIR. Difransiyel her iki aks ile aynı zamanda çalışırken aksların farklı hızda dönmelerini sağlayarak virajlarda stabilite sağlar. Diğer Tüm Araç Modelleri ve 2. Kapı USB Bluetooth ₺ 300. Isı yalıtımlı camları, elektrikli camlar, merkezi sistemli kilit bulunmaktadır.


Yolcuların bulunduğu bölmede sürgülü otomatik kapı bulunmaktadır. Mercedes-Benz Vito Otomatik. Arama formunu doldurun ve karşılaştırmaya başlayın.


Yukarda gördüğünüz ilana ait tüm bilgilerin (açıklama, donanım, teknik veriler, ilan fotoğrafları vb. bilgiler) yasal sorumluğu ilan sahibine aittir. TABAN”ve Tavan döşemeleri lazım. Ayrıca kapı döşemeleri ve iç Trimler lazım.


Hızlı ve temiz işciliğimiz, garantili iş teslimimiz, kaliteli malzeme kullanışımız ve şeffaf fiyat politikamızla beklentilerinizi karşılayacağımıza inanıyoruz. Vip orta bölme li tv setli lonk kasa vito muz otomatik kapı ya ve giydirilmeye hazır. Volkswagen caravelle (MNS bursa otomatik kapı ) farkıyla otomatik kapı. Otomatik kumandalı engelli rampalı kiralık özel şoförlü vip mercedes vito minibüsümüzle siz konuklarımızın hizmetindeyiz. Engelli Aracımız Engelli asansörlü olup tam donanımlı vip minibüstür.


Vergiler Hariç: 8500TL. Fiyat Sorunuz Başlayan Fiyatlar. Araç Özellikleri TV DERİ KOLTUK BUZDOLABI MASA. Tüm marka ve model araçlar için uygundur.


MİNİBÜS KAYAR KAPI MOTORU MONTAJI ANKARA – USTA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar