10 Temmuz 2015 Cuma

Su jeti ankara

Su jeti ankara

Parça kesimlerinde ilave fikstür ve kalıp maliyeti oluşmaz. No:(eski 29.Cd. 6Sk.) İVOGSAN - O. Su jeti pompasının özelliklerine uygun elektrik motoru ya da dizel motor, Ünitenin şemasına uygun şase, Ve diğer aksesuarlar ile su jeti pompası şaseye oturtularak son halini alır.


Testleri yapılan su jeti pompası müşterinin talep ettiği adrese gönderilir. Bu son teknolojik makine ile en sert metalleri bile zorlanmadan ve zarar vermeden kesebilirsiniz. Türkiye Sujeti ve Flybord Şampiyonası.


Su jeti , yüksek hız ve basınç kullanarak Aluminyum gibi özel malzemeleri hassas biçimde kesmek için kullanılan yüksek bir teknolojidir. SU JETİ , doğada mevcut her türlü materyalin , doğal yapılarında her hangi bir deformasyona uğramadan kesilebildiği bir teknolojidir. Firmamızda , bilgisayar ( CAD ) ortamında , X-Y. Bu sayfada su jeti makina ilanları, ikinci el su jeti makineleri, satılık su jeti makinaları, su jeti makine fiyatları ve 2. Soldaki menüden İlan kategorisi, şehir, ikinci el, sıfır veya detaylı arama filtrelemeleri kullanarak aramanızı daraltabilirsiniz. Sahibinden ve makine satıcılarından satılık 2. Ayrıca yüksek basınçlı su jeti pompası ve ekipmanlarının satışı ,servis ve bakım hizmetlerini de gerçekleştirmekteyiz.


Su jeti ankara

SU JETİ FASON KESİM İŞLERİ Kategorisini Görüntülemektesiniz. Listeleme seçeneklerini kullanarak aradiğiniz firmaya kolaylikla ulaşabilirsiniz. Su jeti ile kesme, işlenecek malzemeyi yüksek basınçlı su yardımı ile şekillendiren bir yöntemdir.


Yüksek basınçlı bir pompa yardımı ile su milimetre çapında bir nozuldan dakikada litreye varan debilerde püskürtülür. MELERİ,GÜNCEL FİYATLAR SU JETİ VE ÇANI NOZULLARI SU HARCAMA KAPASİTELERİ KAR-EL İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ LTD ŞTİ. Bu hassas kesim sayesinde çok detaylı keskin hatların işlenmesi mümkündür. MIKRON SU JETİ - MIKRON TEKNİK TAKIM İMALAT SAN.


Sevgi ve saygilarimla ürünün kataloğu var ise eposta olarak göndermenizi, yok ise detaylı olarak su jeti için fiyat bilgisini göndermenizi rica ederim teşekkürler merhaba jetonlu yıkama makinası lazım. Burdur Gölü santim çekildi. Kitamura MycenterCnc Dik İşleme Kemal. Su jeti teknolojisinden maksimum faydayı sağlamak için TOLKA uzmanlığından mutlaka yararlanmalısınız.


Teknojet firması, sanayi tipi ıslak kuru süpürgeler, basınçlı su jetleri, profesyonel halı sıkma yıkama makinaları, kanal açma, kümes yıkama, zemin temizlik, cila, köpük püskürtme kimyasalları satış servis hizmeti vermektedir. CEYKA SU JETİ HİZMETLERİ - CEY-KA MAKİNA TEMİZLİK İŞ GÜVENLİĞİ ELEKTRONİK İNŞAAT TAŞIMACILIK MEDİKAL SAN. Yüksek Lisans eğitimini Çukurova Üniversitesinde tamamladı. Sayfamızdan iletişim ve ulaşım bilgilerini görebilirsiniz.


AR kısaltması ile de bilinen Annovi Reverber marka su jeti makinalarının tamir, bakım ve onarım işlerinde güvenle tercih edebileceğiniz Almira Makina, orjinal yedek parçalar ile size en iyi. Isıl bir işlem olmamasından dolayı birçok malzemede gaz emisyonu gibi riskler içermeden sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Robjet faaliyet alanı, waterjet sistemleri kurulumu servis, satış ve yedek parça hizmetleri, robotlu otomasyon sistemleri kurulumu ve satış sonrası hizmetleri olarak özetlenebilir.


Adana su jeti fason işleri yapılmaktadır. Kesim Yapılan her işte görsel zenginliği etkin bir biçimde sunmak isteyen firmamız bugün birçok kurum ve kuruluşa hizmet sunmaktadır. Eşsiz proses, makul derecede iyi kenar kalitesi sağlar, çapak içermez ve genellikle ikinci finisaj işlemine olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Duman soluma, tehlikeli partiküllere maruz. Su Jeti İle Detaylı Temizlik.


Endüstriyel Temizlik Nedir? Telif Hakkı : Bu site, firmaların, kurumların, kuruluşların ve diğer mekanların adres, telefon, koordinat gibi iletişim bilgileri ile, tanıtım metinleri ve kullanıcı yorumlarından oluşmaktadır. Sektörel ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tasarımını gerçekleştirdiğimiz, çok karmaşık şekilleri yapısal olarak birbirinden çok farklı materyal üzerinde kesim yüzeylerinde deformasyona neden olmadan uygulayabilen robotlu sistem eksen ve eksen su jeti imalatı yapmaktayız. Müşteri beklentilerini eksiksiz algılar, bu beklentileri çalışmalarımızda esas alırız.


Profesyonel çözümler üretiriz. Gelişime açık, modern bir anlayış benimseriz. Uzman çilingir kadromuz ile tüm kapı açma, otomobil kapısı açma, çelik kasa açma, anahtar yapımı, kilit değiştirme gibi tüm çilingir problemlerinizde günün her saati hizmet vermekteyiz. Meme çapı çıkan su olabilir saniyede 9metre seyahatler çok baskı herhangi bir malzeme kesmiyor neden çok küçük.


Makine, yedek parça ve yan sanayi üreticilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, Bursa’mızda eksikliğini gördüğümüz su jeti (waterjet) ile kesim hizmeti vermek için faaliyetimize başladık. Su jeti ve kumlama üzerine profesyonel ekip ve ekipmanlarımız ile size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Bu tip su jeti dinamik eksen su jeti kesme makinesi olarak adlandırılır. Eksen Su jeti kesme makinesi, mermer ve graniti kesmek için özel olarak kullanılır, ° kesme açısını telafi edebilir.


Bir çeşit konik kesme makinesidir. Su jeti doğadaki sert ve yumuşak tüm materyalleri mm den 2mm kalınlığına kadar çok ince işçiliklerde kesebilen bir soğuk kesim sistemidir. Paslanmaz çelik,titanyum ve tüm ser metaller Alüminyum ,bakır,pirinç ve tüm renkli metaller.


Su jeti ankara

Gıda Sektöründe Su jeti kesme sistemi ile, taze, kuru, paketlenmiş ya da dondurulmuş hemen tüm gıdalar islenebilmektedir. Kesim sırasmda, ürün kesici metale yapısmadıgı için ürün üzerinde minimum basıç etkisi gözlenir böylece ürünün deforme olması önlenmis olur. Su taneciklerinin adeta jet hızıyla bir yerden bir yere seyahati efektini oluşturan su jeti fıskiye örneklerimizi aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz.


Kesme deneyleri İstanbul’da faaliyet gösteren özel bir firmada gerçekleştirilmiştir. Deney düzeneğine ait şematik bir görünüm Şekil 3’de verilmektedir. Ayrıca, çalışmada kullanılan su jeti makinasına ait özellikler de Çizelge 2’de verilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar