30 Temmuz 2015 Perşembe

Körüklü tente modelleri

Gebze ve Kocaeli başta olmak üzere Adapazarı, Bilecik, Balıkesir, Antalya gibi bir çok ilde referans noktalarına sahiptir. KARPUZ olarak bilinir Dekoratif olarak kullanılır. Balkon ve pencerelere uygulanabilir. Mekanların havası değiştiren bu tente modeli, kötü hava şartlarında mekanınızı koruduğu gibi, uygulanan camların manzarasını engellemeden keyifli bir kullanım sunmaktadır. Tl su geçirmez ve akrilik kumaş özelliklidir.


Genel olarak balkonların güneş ışınlarından korunması için kullanılır. Körüklü sistem balkon tentesi fiyatları. Karpuz tente otel, evler, ofisler, pencere üst kısımları, kapı üstleri veya iç mekan dekorlarında kullanılır. Katlamalı Raylı (Pergola) Tente.


Tekerlekli Çift Açılır Tente. Dijital Baskılı (Logolu) Tente. Tente Fiyatları, Modelleri Ve Çeşitleri. Kış Bahçesi Kapama(Anahtar Teslim ) mFiyatı 1TL. Kollu tente sistemi Ürün ekonomik olarak değerlendirilebilecek tente modellerin dendir.


Körüklü tente modelleri

Diğer tentelerden farkı yanlarının da kapalı olması sebebiyle, yanlardan gelen güneş ışınlarını da kesmektedir. Sıklıkla balkonlarda kullanılmaktadır. Zira sahip olduğu akrilik kumaş sayesinde 100’den fazla renk seçeneği bulunabilmektedir.


Her bir modelin farklı bir havası olduğu düşünülürse, aralarında seçim yapmak en zor işlerden birisi olacaktır sanırım. Malzemeler açısından incelendiğinde Kamelya modelleri içerisinde en yaygın olanı alüminyum tentelerdir. Bahçe şemsiyeleri Mobilya kategorisinde!


Körüklü tente modelleri

Mafsallı tente modelleri teraslara ve evin kapı önlerine uygulanan, kullanımı kolay, yağmurdan ve güneşten koruma özelliği, hareketli saçak sistemleri, her renk ve her ebat mafsallı tente çeşitlerini bulmak mümkün. Bir çok tente modeli ile en iyi diyaznı oluşturma şansına sahipsiniz. Fransız Tipi Sabit Tente. Pencere Tipi Klasik Tente.


Zamanlarda özellikle mahalle bakalı önünde görmeye alıştığımız tente sistemidir. Hatta son Zamanlarda balkon ya da pencere iş yerinde de gördüğümüz körüklü tente sistemi daha uzun yıllar hayatımızda olacak bir sisteme benzemektedir. Sarıyer rumeli hisarı körüklü tente mafsallı tente pergole ışıklı kumandalı tente hızlı servis kumaş değişimi kasetli tente şemsiye modelleriistanbul tente branda kış bahçesi şeffaf branda. Bu ürünü balkon tentesi olarak bilirsiniz. Hem estetik görüm açısından hemde kullanışlılığı ile çok satılan bir üründür.


Antik tente , yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübemizi siz değerli müşterilerimize aktarıyoruz. Diğer Tentelerde Farkı yan kısımlar Kapalı olduğundan Güneş ve Yağmur gelmesini Engeller kullanıldığı alanlarda şık Dizaynı ve Tasarımıyla bulunduğu alana ayrı bir Görsellik katar. Diğer tente uygulamalarında kullanılan düz ve simetrik sistemlerin aksine, körüklü tente uygulamaları daha oval bir düzenek olarak uygulanmaktadır.


Yapmış olduğu işlerle bir çok ödül almıştır. Her bir tentenin kendine has özelliği ve kullanım amacı bulunmaktadır. Mekanınıza güneşin ne kadar gireceğine tamamen kendiniz karar verebilirsiniz. Bizimle İletişime Geçerek tamir montaj ve satış işlemleri yapabilirsiniz. Diğer tente türlerinden en büyük farkı hareket edecek bir mekanizmasının olmamasıdır.


Raylı, mafsallı, körüklü , dekoratif tente sistemleri ve kış bahçesinde profesyonel hizmet. Otomobil koruma brandasının daha modern bir hali olan katlanır raylı ve körüklü sistem kullanışlı bir çadır tipidir. Sistem kolay kolay arıza yapmaz. Arıza yapacak elektronik bir devre yoktur. Branda çadır ve tente ürünlerinde.


Otomatik motorlu branda tente sistemleri. Tenteler dış ortamlarda bizi güneşin sıcağından, rüzgardan ve yağmurdan korumak için kullanılan bez, branda, naylon ya da muşambadan yapılmış örtülerdir. Bunların dışında körüklü tente , kasetli tente , eğimi.


Paslanmaz ve kırılmaz bir iskelet üzerine çekilen sağlam branda kumaşı ile kullanım ömrü uzun, model çeşitliliği ise fazladır. Sabit tente : Seçilen mekanın üzerini kaplayacak şekilde sabitlenen açılıp kapanma özelliği olmayan tentelerdir. Kafe gibi açık mekânlarda.


Paslanma, kırılma ve bozulma gibi herhangi bir deformasyona uğramadan uzun yıllar ilk günkü kalitesi ile kullanılan körüklü tenteler, kapı, pencere ve balkonlara uygulanan ve gerek görsellik gerekse fonksiyonellik bakımdan gölgelik vazifesi gören sistemlerdir. Motorlu tente fiyatları normal bir tente fiyatının üzerine motor ve aksesuar takılması ile üzerine 6ile 8lira gibi bir fark çıkmaktadır. Liralık bir mafsallı tente. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar