30 Temmuz 2015 Perşembe

Uygulama indirilemiyor

Bu yazının yayınladığı tarihte bu çözüm işe yararken, gelen geribildirimlere bakılırsa artık işe yaramadığı görülmüştür. Unutmayın bu çözüm yolları yüzde yüz işe yarayacak diye bir kural yoktur ancak denemekte fayda var. Apple store oyun inmiyor. Bu şekilde bir uyarıyla karşılaştığınız an yapmanız gereken birkaç kontrolden sonra telefonunuzda ki sorunu hallederek apple store üzerinden uygulamanızı indirebilirsiniz.


Bununla ilgili çözüm adımları aslında çok kolaydır. Hata karşınıza çıktığı zaman Bitti diyerek ekranı kapatın. Karşınızda ki ekranda apple kimliğinizi göreceksiniz. Hayır hala bende uygulama indirilmedi hatası alıyom. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bu gün maçlar için maçkolik uygulamasını indirmeyi denedim ve yine aynı hatayla karşılaştım. Play Store indirilemiyor sorunu hala çözülemediyse bize yorum yazarak ulaşabilirsiniz. Bir zaman sonra karşılanan bu hata çok sinir bozucu olabilmektedir. Bu hata genellikle yazılım yada cihaz ağ ayarları ile alakalıdır.


Sahip olduğunuz uygulama ve oyunlarda kolayca uygulama içi arama yapıp satın alımlar gerçekleştirebilirsiniz. Hatta aygıtınıza henüz indirmemiş olsanız bile bir uygulamaya kaydolabilir veya bir oyunda seviye atlayabilirsiniz. Proxy ayarlarınızı değiştirdiyseniz böyle bir sorun karşınıza çıkabilir. Review title of alp uygulama indirilemiyor. Uygulama İçi Satın Alımlar.


You are shopping Microsoft Store in: Türkiye - Türkçe. Are you looking for Microsoft Store in: United States - English? Giremediğimiz uygulamanın varlığına gerek var mı acaba? Acil hatanın düzeltilmesi gerekli.


Bu konuda kullanıcılarımızdan sorular ve yorumlar gelmeye başlayınca ben de hemen bir yazı paylaşayım istedim. Yeni bir uygulamayı indirmek için butona bastığınızda o sinir bozucu dönen şey hep dönüp duruyor ve bir halt olmuyor. Yasal Bildirim Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T. Aşağıdaki hata başlıklardan size uyanı bularak hataları düzeltebilirsiniz. Not: Hiç bir hata vermeden indirme işlemi yapmıyor ise, güncellemeleri kaldırmak sorunu çözecektir. Eve gelip kurdum, açıldı falan filan derken facebook falan indirmek istedim.


Bu ileti dizisi kilitlenmiş. Telefonunuz açtığınızda karşınıza, ”Şuan indirilemiyor , Daha Sonra Tekrar Deneyiniz. Hiç bir dosya ve uygulama indirmediğiniz halde, sürekli karşımıza çıkan bu uyarı bize neyi indiremediğini söylemediği için, ne yapacağımızı da bilmiyoruz. Ancak ülkemizde uygulama henüz indirilemiyor. Bilgisayarınızında yeterli yer var mı kontrol edin.


Uygulama indirilemiyor

Antivirüs programınızı kapatın. Zira bu tip güncellemeler, telefonda eski saat ve tarih bilgileri varsa cihaz tarafından fark edilemiyor ve indirilemiyor. Gerekli düzenlemeleri yaptığınızda ise, güncellemenin artık indirilebilir olduğunu göreceksiniz. Bu uygulama telefonuma indirilemiyor. G kullanıyorsanız bunun yerine bir Kablosuz ağa bağlanın ve ardından bir uygulamayı tekrar indirmeyi deneyin.


Visual Studio Code, uygulama yaşam döngüsü süresince, tasarımdan dağıtıma kadar, kaliteli kodu garantileyen g. Mesajlar ve FaceTime uygulamalarını daha da renkli hale getirin. Hem de uygulama içi kamerayı kullanarak. Ayrıca şimdi Animoji, Memoji, birbirinden havalı filtreler, animasyonlu metin efektleri, eğlenceli çıkartmalar ve çok daha fazlasını kullanarak fotoğraf veya video oluşturmak ve paylaşmak da çok kolay.


En son güncellemeleri indirmek için Microsoft Windows Update web sitesini ziyaret edin. Windows için iTunes, en yeni Hizmet Paketi yüklü Windows veya sonraki bir sürümünü gerektirir. Mağazadan uygulama indirilemiyor 2. GHz bağlantısı kullanmayı denedim ama boşuna. MS Surface RT kullanıyorum ve daha önce var ve diyalog kutusu ağ bağlantısının yavaş olduğunu söylüyor. Teknoloji konusu altında soruldu.


Dün TV kurulumu servis tarafından yapıldı. Fakat TV menüsünde Play Store yok. Eğer ben uygulama indiremeyeceksem ne anladım … Ocak. Aynı içeriğin disk sürümü yüklü olduğundan uygulama indirilemiyor. PlayStation oyunun kayıtlı verilerini korur ancak oyun eklentilerinin tekrar indirilmesi gerekir.


Uygulama indirilemiyor

Ancak bir süre önce başladıysa, bu problemden önce indirdiğiniz son uygulamalara göz atmalısınız çünkü uygulama izinleri de cihazınızı olumsuz yönden etkileyebilir. Hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalarda yaşanan sorun nedeniyle, uygulamalar indirilemiyor. Güncelledim hala aynı hatayı veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar