22 Temmuz 2015 Çarşamba

Işık alüminyum

Proje tasarım bahçe ışık alüminyum otel açık duvar ışık. Geri Bildirim Derecelendirmesi 1-Adet US $86. Detayları Gör Kargo ücreti: Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.


Işık alüminyum

Bakır Hadde ile imalata başlamıştır. Sıva Dilatasyon Profilleri. NETALE ışık efekti ve tasarımı ile kullanıldığı mekanlarda yalın bir mimari bir dil oluşturur. Modern tasarımların gereksinim duyduğu minimal çizgilere sahip yuvarlak hatları sayesinde yerleşim açısından tasarımcıya esneklik sağlar. Ampul, mum, fener, gaz lambası, trafik ışıkları, kandil ve meşale yapay ışık kaynağıdır.


Doğal ışık kaynakları, ışık yayabilmek için gerekli enerjiyi kendileri üretir. Yapay ışık kaynakları bu enerjiyi dışarıdan almak zorundadır. Bu tür cisimlere kendini aydınlatan cisimler denir. LEDMAX – Lineer LED Profil Aydınlatma Armatürü. Plakalarmızla kullanılabilecek tüm alüminyum ve çelik profiller ve EPDM fitillerle tam çözümler sunmaktayız.


Farklı ışık geçirgenliklerine sahip bu levhalar, ışık kaynağını yumuşatan ve homojenize eden yüksek verimli difüzör parçacıklarla zenginleştirilmişlerdir. Profilin uzunluğu özelleştirilebilir, merdiven basamakları, aydınlatma dolapları ve rafları, alt mutfak dolapları, banyolarda estetik çözümler, parmaklıklar, vb. Fabrikamız Cixi City, Ningbo, 20. PCS çalışanlar kapsayan bulunur.


Vurgulu aydınlatma için mükemmel ışık demeti. Son derece modern bir renk olan bu alüminyum tonu, lambanın yüzeyine ekstra bir ferahlık duygusu katan fırçalanmış görünümüyle benzer bir güzellik sunar. Tüm teknik özellikleri gör. Bozulma ve deformasyon özelliğine sahiptirler. Bu borular hafiftir ve dayanıklıdır.


Bu yüzden sanayilerde çok tercih edilebilir. Polikarbon ışık kapağı ile homojen aydınlatma sağlar, Cephe ve Tavan Led Aydınlatma Profili. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Direkt (Önden) Led Aydınlatmalı.


Alüminyum yüksek elek elektrik iletkenliğine sahiptir. Harfler direkt şebeke elektriğine bağlanmamalıdır, trafo aracılığı ile bağlanmalıdır. Buruşuk olmayan alüminyum folyoda düzgün yansıma görülür. NOT : 1- Parlak yüzeyli cisimler daima düzgün yansımaya neden olmayabilirler. Ay, ışık kaynağı olmadığı halde Güneş’ten aldığı ışığı yansıtarak Dünya’ya ulaştırdığı için görünür.


Işık alüminyum

PCB kartı ışık şeritleri için şap profili ve fikstür. TL (2) e-MusicMarket 98. Led Işıklı Kalp Led Işıklı Kalbin iç kısmı alüminyum metalden yapılmıştır.


Dış kısmı ise led hortum ışık ile çevrelenmiştir. DBL-SERİSİ LED KANAL PROFİL 200CM-ÇİFT SIRA LED İÇİN UYGUNDUR. Bu cisimleri görebilmemiz için üzerlerine ışık düşmesi gerekir. Bir ışık kaynağından çıkan be ışığın yolunu belirten doğrulara ışık ışını denir.


Bu yüzeyler saydam, parlak, pürüzsüz ve açık renklidirler. APLİK LED Aydınlatma Armatürü. Dar-orta ve geniş açılı optik seçenekleri ile duvar yüzeyine tek ve çift yönlü ışık verebilir. Kendi ürettiği ışığı yayan cisimler, örneğin Güneş, yıldızlar, alev ve elektrik ampulü birer ışık kaynağıdır.


STILTJE masa lambası, , kırık beyaz- alüminyum rengi. Işığı dağıtma ve dekoratif ışık yayma özelliğine sahip tekstil abajur kullanarak evinizde sıcak ve rahat bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Akrilik aynalar, cam aynalardan daha hafif ve güvenlidir.


Işık alüminyum

Perde tam kapatıldığında ışık geçirmez. Renkleri simle zenginleştirildiğinden parıltılı bir görünüm sağlar. Güvenebileceğiniz bir ışık kaynağı. Philips LED lambalar, en az 13. Yiyeceklerinizi korumanın, saklamanın ve taşımanın en pratik yöntemi.


Okumak için gereken doğrudan ışık yoğunluğunu sağlar. Ayarlanabilir kol sayesinde ışığı istediğiniz yöne kolayca yönlendirebilirsiniz. Atık ayırma işlemi gerekebilir.


Lütfen daha fazla bilgi için yerel yetkililerle bağlantı kurunuz. ERİT LED ALÜMİNYUM METAL ÇUBUK LED 100CM ÜCRETSİZ KARGO. LED’lerin yaydığı ışık , LED çipi içerisindeki yarı iletken katkı maddeleri ile ilgilidir. Bütün ışıklar bir ışık kaynağı tarafından üretilmektedir.


Işık yapıp etrafını aydınlatan her şey ışık kaynağıdır. Dünyanın ve bilinen en büyük ışık kaynağı güneştir. Aydınlatan cisimlere örnekler alüminyum folyo,ayna,kaşık reflektör de verilebilir. LED ışık kaynağı kullanılarak tasarlanan armatürler mevcut konvansiyonel muadillerine göre ve üzeri verimliliği ile hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de daha uzun. PROCLAD CEPHE SİSTEMLERİ.


Yansıtma ve soğurma (absorption) niteliklerini geniş bir aralıktaki değerlerde değiştirmek için bir dizi yüzey muamelesi uygulanabilir. LTD ünlü Çin, yüksek kaliteli alüminyum alaşım IPsu geçirmez sualtı ışık sağlayabilmektedir sualtı ışık fabrika, bir led sualtı ışık tedarikçisi le biz sizin truthworthly Çin tedarikçisi vardır. Süs havuzu ekipmanları ise, görsel amaçları doğrultusunda bu çok çeşitli su oyunları ve ışık gösterileri sunan havuzlarda kullanılan sistem ve donanımlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar