20 Nisan 2016 Çarşamba

Alüminyum basamak profili

Teklif almak için lütfen aşağıdaki formu eksiksiz doldurun. Seramik ve doğal taş merdivenlerde uygulanır. Zarif ve sağlam basamak uç profili AFL mat eloksal alüminyum gövde içerisinde oturtulmuş CTP esaslı kaymaz banttan oluşmaktadır.


ALÜMİNYUM MERDİVEN PROFİLİ - MERDİVEN BASAMAK ÇITASI MERDİVEN BASAMAK PROFİLİ - BASAMAK BURUN PROFİLİ : Bu sayfada yeralan alüminyum merdiven profilleri sadece seramik veya mermer döşeme işlemi esnasında yerleştirilebilen merdiven basamak çıtalarından farklı olarak merdiven basamak burnuna seramik veya mermer döşenirken veya sonrasında da uygulanabilir. ALÜMİNYUM MERDİVEN BASAMAK PROFİLİ MERDİVEN BASAMAK PROFİLİ - BASAMAK BURUN PROFİLİ : Çeşitli formlardaki alüminyum merdiven profilleri, merdiven basamağına seramik döşemesi sırasında uygulanmalıdır. Bu şekilde : - seramiğin sonradan kırılması ve göz zevkini bozan bir görüntü oluşması önlenir, - kaygan zeminlerin güvenli kullanımı sağlanır. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Paslanmaz Çelik Bordür Profili.


Parke Z Profili 1Yerli Üretim. LED KANAL PROFİLİ ( ALÜMİNYUM )300CM. Butonlar, aydınlatma profili teknolojisinin kullanıcı tarafından kontrolünü sağlar. SİNEMA BASAMAK PROFİLİ (BSAMAK FİTİLİ GENİŞ) BASAMAK FİTİLİ GENİŞ. Aynı zamanda estetik görünür ve basamak kenarlarında koruma sağlar.


Bu Profiller basamak kenarlarında kullanılır. Bu sorunu ortadan kaldırmak, uygun bitim profili kullanımı ile mümkün olacaktır. Döşeme yaptığınız alanda merdiven varsa bunun için de uygun parke profil ve aksesuarlarını bulmak mümkün. Alacağınız merdiven profili , merdiven köşelerini daha düzgün görünür hale getirecek ve olası kazalar da engellenmiş olacak. Tırtırlı yüzeyi kaymayı kısmı olarak engellemek amacıyla yapılmıştır.


Siz değerli müşterilerimize pratik uygulamaya yönelik, kalitesi birinci sınıf olan ürünlerini optimum maliyetle sunmaktayız. Genleşme Derz Profilleri. Bize soru sorabilirsiniz!


Merdiven Burun Profilleri. Kaydırmazlık sağlanarak ciddi yaralanmaların önüne geçilip, oluşabilecek yaralanmayı minimize eder. Basamak kaplamalarının bitim yerlerinde kullanılır. ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER.


Basamaklar ana taşıyıcı profillere alüminyum kaynaklı. Laminat ve seramik zeminlerde merdiven basamaklarına güzel bir görünüm veren basamak profilleridir. Ofis ve halka açık yerlerde ayak trafiğinin fazla olduğu noktalar için kullanılabilir.


Oksitlenmiş alüminyum , siyah renginde. Montajı kolay olan basit bir profil. Kendiliğinden yapışkanlı veya vidalı olarak sunulur.


Halı veya plastik zeminlerde kullanım için zahmetsiz, renkli plastik bağlantı profili. Attractive looking stair profile for stair step edges for use with laminate and ceramic floors. Suitable for interior and exterior use. ISITMA VE SOĞUTMA TESİSAT BORU VE EK PARÇALARI.


PVC Alçı Köşe Profilleri. Sonradan keşke başta parke profili yaptırmış olsaydım dememek için de sizlere çeşit çeşit parke profillerini sitemizde sunuyoruz. Duvar köşeleri için, kapı ağızları için profillerden seçimler yapacaksınız.


Bağlantı ekipmanları : civata ve galvaniz kaplamalı sac. Maksimum taşıma kapasitesi 2Kg’dır. Platform 3xmm alüminyum çetadan kaynaklı. Pvc küvet kenar çift parça. Ekstra indirimli fiyat.


Alüminyum basamak profili

Fayans derz arcısı Fayans plastik köşe profili Fayans alüminyum köşe profili Plastik küvvet köşe profili Fayans plastik iç köşe profili Fayans alüminyum iç. Krom Çıta, Krom Bordür Olarakta bilinir. Bir çok laminant parke arasından saatlerce, hatta günlerce düşünüp seçtiğiniz laminant parkeyi evinize yaptırmak üzere satın aldınız.


Alüminyumun sağlamlığı, evinizde uzun süre ek masraf yapmamanızı. Dış Köşe Alüminyum Fayans Profili mm Mat (Adet) 6TL. Dış Alüminyum Fayans Profili mm Parlak (Adet) 7TL.


Alüminyum basamak profili

Marelli Frenli aluminyum profil kapak menteşesi. TL 20TL (46) herseyciniz 99.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar