6 Nisan 2016 Çarşamba

Alüminyum reklam profili

Biz de müşterilerimize çeşitli reklam profilleri sunmaktayız. DEVPA REKLAM VE YAPI MALZEMELERİ. Alüminyum , reklam sektörünün vazgeçilmezidir.


Alüminyum reklam profili

Metro istasyonlarında, sokaklarda ve cadde alanlarında gördüğümüz, raket tipi reklam panolarının iskelet yapısında alüminyum profiller kullanılır. Bakımı ve sökülmesi son derece kolaydır. Reklam profili olarak adlandırılırlar. Birbirine geçmeli birçok parçadan oluşur. Menteşe kısımları bulunur.


Osmanlı alüminyum olarak alüminyuma yeni bir ruh ve aydınlatma sektörüne yeni bir anlayış kattığımızı düşündüğümüz ürünIerimizi sizlerle paylaşmaktan. Aluminyum afiş çerçeveleri ,kullanış pratikliği,fiyatı ve uzun ömürlü olması sebebiyle en çok tercih edilen display ürünüdür. Fuar sergi ve arzu edilen tüm mekanlarda aluminyum çerçeveler kullanılabilir.


Eloksallı profili sayesinde çerçeveler uzun. Roket kasa profili : boy: mt: 40: 46: Roket kasa profili kapağı 37lik: adet : 35: 55: Roket kasa profili kapağı 55lik: adet : 2: 3:. Tek yapmanız gereken çerçevenin dört tarafında bulunan yaylı profilleri açarak, saydam koruyucu tabakanın altına istediğiniz görseli yerleştirmenizdir.


Tümünü Seç ve Mesaj Gönder BİLGE PROFİL ALÜMİNYUM LTD. AVRASYA’NIN EN BÜYÜĞÜNDE GERİ SAYIM BAŞLADI! Led Profili veyahut Bar Led Profili olarak adlandırılan bu ürün, alacağınız 1MT bar led ürününü kolay bir şekilde içerisine yerleştire bilirsiniz.


Pled panel sistemlerinde profil veya alüminyum gb. Kot farkı profili hem geçişe estetik bir görüntü kazandırır hem de ayak takılmasına mani olur. Formu ALSAN ALÜMİNYUM PROFİL ve REKLAM MALZ. Düz Şerit Yönlendirme Profili 1metre. Endüstriyel reklam malzemelerinin, açıkhava görsel reklam ürünlerinin, tanıtım ürünlerinin ve sektörün ihtiyaç duyduğu diğer reklam tabela.


Display ve reklam ürünleri bizzat imalatını yaptığımız asıl işimizdir. Türkiye’nin her noktasına display ürünleri gönderiyoruz. Rondo köşe alüminyum çerçeve profili kullanılmaktadır. E6-EVkalitesinde gümüş eloksallı alüminyum çerçeve profili kullanılmıştır. UMDE REKLAM TABELA VE YÖNLENDİRME SİSTEMLERİ.


Tabela , Tabela Malzemesi ,totem tabela fiyati, Pleksi , Polikarbon. Her türlü özel ve sanayi profilleri, her türlü kalıp imalatı, mobilya ve reklam profilleri, tornalık dolular çap 5mm. Yönlendirme Profilleri içmekan ve dış mekanlarda mimarı yapıların karmaşıklığını azaltmak ve yönlendirme maksadı ile üretilen ve çoğunlukla reklam sektöründe de kullanılan profillerdir. Demir, çelik sanayi ve metal sanayi sektöründe üretim, tedarik ve uygulama faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Bununla birlikte Ar-Ge yatırımlarımız,müşteri ve pazar odaklı iş modellerimiz,teknolojiyi esas.


Bombeli ve Düz Kapı İsimlikleri ve Yönlendirme Profilleri. Açılır Kapanır Çerçeve Profilleri. Dekoratif olan arka profili çift taraflı bantların görünmesini engelleyerek dekoratif ve şık bir görünüm sağlar.


Her iki tarafındaki yansımayı önleyici PET film ile poster veya afişinizi korur. Uluslararası emlak ödülleri en lüks yükselen bina ödülüne layık görülen One Avighna Park projesinde BTS Elegant cam korkuluk sistemleri imzası! You will be notified by e-mail once your account has been activated by the store owner. If you have ANY questions about the operation of this online shop, please contact the store owner. Sayın Müşterilerimize sadece profil üretimi ile değil, en son model CNC ve mekanik işlem tezgahlarında, işlenmiş veya bitmiş ürün halinde de hizmetler vermekteyiz.


GSM Numaranı Doğrula Kredi Kazan TurkishExporter. Farklı ölçülerde yapılabilen çerçeve en ekonomik reklam araçlarındandır. ORTADOĞU ALUMİNYUM’u kurdu. Broşürlükler üzerindeki adaptörler yardımı ile m. Pop Up (Örümcek Stand) X Banner. Siz de ALSAN ALÜMİNYUM PROFİL VE REKLAM MALZ.


Alüminyum reklam profili

Saha Satış Sorumlusu İş ilanına başvurun, yeni bir hayata başlayın! Projede idarece öngörülen ve yapısal olmayan ya da malzemeye ilişkin. Açıkhava ve tüm reklam alanlarındaki tanıtımlarınızda, Tasarım, İmalat ve Uygulama çalışmaları ile sizlere hizmet vermektedir.


Outdoor sistem profilleri. Unuttum Ücretsiz Kaydol Giriş Yap. Profili Eklemek istiyorsanız önce profil eklemelisiniz: buradan ekleyebilirsiniz.


Tek bir hareketle afişlerinizi kolayca değiştirebilirsiniz. Yuvarlak rondo köşesi ile tasarımı şık ve kullanımı kolaydır. Tırtıllı Kare Basamak Profili. Civata ve alüminyum bağlantı profilleri - Kaymayı önleyici. Yada çocuğunuza alacağınız bir bisikletin yapımında.


Bazen ışıltılı reklam panolarında karşınıza çıkar, bazen ise sıcak yuvanızda ısınmanızı sağlayan. Firma Profili Kalite İnteraktif Üretim Tesisimiz Arge Çalışmaları Müşteri Hizmetleri Hesaplamalar: Üretim Tesisimiz: DLT DELTA ALÜMİNYUM PROFİL. Organize Sanayi Bölgesi 405. Web Tasarım UGR REKLAM AJANSI. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe.


Sektörde olan değişim ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar