19 Nisan 2016 Salı

Polikarbon kaplama

Polikarbon kaplama

Ayrıca daha estetik bir görüntü sunan ürün, kırılma olasılığı neredeyse imkansız olduğundan çok güvenlidir. D ile polikarbonat levha ve diğer aksesuarlarının fiyat listeleri burada! Kullanılan polikarbon levhaların uygulanmasında kullanılan alüminyum montaj çıtaları zamandan tasarruf sağlayarak, montajın estetik güzelliğini sağlar. Bu nedenle en fazla tercih edilen polikarbon çatı kaplama sistemleri günlük hayatımızın içinde fazlasıyla karşımıza çıkmakta.


Bunun sebebi ise, maliyet açısından uygunluğu ve kolay uygulanabilir olmasıdır. Soğuk bükülebilme özelliğinden ötürü mimaride dizayn kolaylığı sağlar. Polikarbonat levhalar, dayanıklı çatı ürünleridir. Genellikle tabela - reklam uygulamaları ile çatı kaplama ,ışıklık,veranda,kış bahçesi,otobüs durakları , sera vb. Yapılar için yüksek yalıtım değerleri ile birlikte yüksek darbe dayanımı ve yüksek ışık geçirgenliği sunar.


Sahip olduğumuz yeni heyecan ve vizyonumuzla polikarbonat sektöründe hak ettiğimiz yeri kazanacağımızı ümit ediyoruz. Yerine montajı yapılan polikarbon levhaların ölçülen metrekare cinsinden alanıdır. Hizmet sıcaklığı Rainbow çok katmanlı polikarbonat , değişken sıcaklıklarda kullanılabilir.


Tek veya çift yüzeyi UV koruyucu madde kaplı polikarbon levhalar tek cidarlı (solid) ve iki veya daha fazla cidarlı (multiwall) gözenekli polikarbon levhalar halinde muhtelif renk, kalınlık, özellik ve ebatlarda imal edilerek yapı sektöründe her türlü açıklıkların kapatılmasında kullanılabilen esnek bir kaplama malzemesidir. Write a Message Cancel Reply. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Bursa polikarbon , polikarbon levha, polikarbonat bursa,bursa polikarbon fiyatları,policarbon,bursa çatı malzemeleri,bursa yapı malzemeleri. Kaleli İnşaat Çatı Kaplama San. Cam ve akrilik gibi kaplama malzemelerine göre çok hafiftir.


Ultraviole filtrasyonu ve yüzeyde su tutma gibi koruma sistemleri sayesinde uzun ömürlü olup, mükemmel ışık geçirme özelliğine sahiptir. Akrilik veya polikarbonat kaplama malzemeli, alüminyum bağlantılı profilleri kullanılan sistemler, metre genişlik ve metre uzunluğa kadar teleskopik olarak çoğaltma olanağı. Solid polikarbonat levha uygulamaları. Türkiye de ilk kez İstanbul S. Gökçen Havalimanındaki MY TEKNIK A. S’ye ait ,Uçak Bakım Merkezinde uygulamış olduğumuz şeffaf ve renkli 40mm kalınlığında çok cidarlı POLIKARBONAT CEPHE KAPLAMA PANELLERI tasarımda sınırları zorlamıyor.


Dekota levha nemden , sudan etkilenmez. Kumlu folyo net görünmesini istemediğiniz mekanler için. Oluklu polikarbon levha çatı kaplama. Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda,.


Polikarbon kaplama

Bu levhalar oluklu olmaları, sesi hapsetmelerini sağlıyor. Soğuk olarak şekillendirilebilmesi özelliğiyle diğer kaplama malzemelerine göre uygulamalarda tasarım olanağını artırmaktadır. Yılların birikimi tecrübe var. Alanında en iyi dedirten referansları var. Dahası kaliteli ürün ve müşteriye hizmet var.


Bir çatı altında bu kadar çok şey toplayan bir kuruluş var mı demeyin. Bu temel özellikleri ihtiyaç vardır LED uygulamaları ve başarılı çok özel performans gereksinimlerini karşılamak üzere özelleştirilebilir. Fiyat uygunluğu ve uygulanması kolay olduğu için en çok çatı kaplama amaçlı kullanılmaktadır.


Başlıca kullanım alanı inşaat, teknik uygulamalar ve reklam sektörü olan markalı ürünümüzü farklı ebatlarda standart olarak üretmekteyiz. Teknolojinin gelişimi ile birlikte polikarbonat maddeler günlük hayatta etki bir şekilde kullanılmaya başlanmış durumdadır. LED aydınlatmalı polikarbonat cephe sistemleri, cephe kaplama sektöründe yeni bir konsept yaklaşımdır. Isı ve ses yalıtımı üst düzey olması ve ışık geçirgenliği yüksek oluşundan bir çok alanda kullanılmaktadır. Metal Profilden yapılan yedek oyuncu kulubesinin üst kısmı polikarbonun kavislendirilmesi ile kaplanır ve yanları koruma ve çarpmaya dayanıklı solid cam ile kaplanır.


PVC sert plastik stadyum koltuğu bulunur. Anti-Fog Sheets Warranty. Polygal polikarbon yıl garanti. Material Safety Data Sheet. Multi milyon dolarlık modern seralar, kaplama malzemesi olarak polikarbonat levhaları tercih etmektedirler ve bu tercihlerinde haklılar.


Modern seralarda polikarbon kaplama kullanımı oldukça yaygın ve uzun ömürlüdür. Seralarda alınlarda , yan cephede ve teknik alanların çatı kısmında kullanılmaktadır. Su tahliye mantığı ile çalışır. Su almama garantisi vardır. Minimum çatı eğiminde çalışmalıdır.


Hem camsı hem de plastikimsi yapısı sayesinde hayatımıza büyük güzellikler sunar. Bize polikarbon kullandıran başka bir eşya ise gözlüktür. Gözlük camlarınız kırıldığında.


Polikarbon kaplama

Camın kullanıldığı neredeyse her alanda kullanılabilen polikarbonat , mühendislik harikası özellikleriyle son yılların gözde yapı malzemesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar