27 Nisan 2016 Çarşamba

Galvaniz tel kafes

Baklava desenine sahip olan bu tel sistemleri kullanım alanı yaygın ve gemiştir. GALVANİZLİ TEL GALVANİZLİ TEL İMALATI YAPIYORUZ! Bu tellerin en yaygın kullanım alanları kafes çit, panel çit, gabion, dikenli tel , jiletli tel , elbise askısı, pvc kaplı tel vb.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Byblos is a reponsive theme that looks great on desktop, tablet and mobile. Fens teli mde kaç kg gelir. POMETAL tel örgü ve tel çit sistemleri olarak kafes teli kendi tezgahlarımızda dokuyoruz ve montajını bu alanda uzman ekibimiz tarafından yapılıyor.


Mamulümüz pürüzsüz bir kaplama ve homojen oluşu nedeni ile özellikle tel örme sektöründe tercih edilmektedir. Filtre Sanayi ve Hobi Amaçlı Kullanımlar. Galvaniz Kaplı örgülü fens teli mağırlık tablosu.


Galvaniz tel kafes

Konstrüksiyon Sistemleri. Kurulduğu ilk günden beri tel dokuma kafes teli sistemleri üzerine üretim yapan firmamız yurt içi ve yurt dışı piyasasında geniş bir pazara sahiptir. Bu tel yüksek mukavemet gücü ve korozyona karşı dayanıklılığı ile çit teli , dikenli tel , kümes teli gibi dış şartlarda ve dayanıklılık gerektiren alanlarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Panel Çit, Örgü Tel , Jiletli Tel , Dikenli Tel , Portatif Çit Sistemleri, Tel Çit Sistemleri.


Kalite ve Güven diyoruz. Puntalı tel kesinlikle paslanmaz çelik tel örgülerdir ve en kaliteli şekilde üretilmektedirler. Kullanım alanı çok geniş olan galvanizli kafes tel örgü seri üretim ile kişinin göz aralığı ve tel kalınlığında helezonik ( baklava göz ) biçiminde üretim sağlanabilir. Bir çok yerde kullanıldığı gibi bazı metsek türlerinden de kullanılmaktadır.


KAFES TEL GRUBU: KULLANIM ALANLARI. Tel Örgü olarak ürettiğimiz ( kafes tel , fens teli , örgü teli , tel çit, helezon tel ,bahçe çiti vb) çözüm sistemleri. Fabrika, villa, karayoları, askeriye, spor tesisleri ve benzeri alanların çevre emniyetini sağlamak için kullanılırlar. Kafeslerin hazırlanmasında, hayvan barınaklarında, halı sahaların çevrelenmesinde, inşaat sektöründe ince ve kaba kum elemeleri için vs.


Baklava gözenekli Kafes Çit telleri (helezon tipi) genellikle tablodaki ölçülerde olmak üzere firmamızın bünyesinde imal edilmektedir. Tablo harici özel ölçülerin de imalatı yapılmaktadır. Beton ve boru direk ler üzerine uygulanmaktadır. Platik kaplı ve galvaniz kaplı olarak değişen.


Malzemenin kalitesine, şekline, rengine, boyuna göre fiyatlarda oynama yaşanmaktadır. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın. Pvc kaplı tel fiyatları, galvaniz tel fiyatları ise farklıdır.


DELİK ÇAPI: TEL KALINLIĞI: GENİŞLİK. Yani kafes tele uygulanıyorsa galvaniz işlemi, kafes telin ömrü uzar, dayanıklılığı kat kat artar. Kapder Madeniyat Tel Mamülleri A. Lehim ve Sarf Malzemeleri. Tel kasa,Telli kasa, Tel sepet,Gitterbox,Eurobox, Tel kafes kasa, Tel sepetler,katlanabilir tel kasa,katlanabilir tel sepet.


Telli kafes kasa tasarladılar Bu modellerin galvaniz kaplamalı ve isteğe bağlı opsiyonları vardır. Tİ sahip olduğu alt yapı geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. Kolay montaj imkanı ve estetik görünüme sahiptir.


Paslanmaya karşı, kaliteli sıcak daldırma galvanizli telden imal edilmiştir. Yükseklik ve uzunluk limiti olmaksızın, istenilen ölçülerde örülmektedir. Firmamız Adana Özgün Metal’ de her türlü panel çit satış ve uygulaması, jiletli tel ve uygulaması, tel örgü, dikenli tel , kafes tel örgü, galvanizli tel , galvanizli kafes tel , galvanizli dikenli tel , dekoratif panel çit, ferforje uygulamaları, üst geçit korkulukları, alüminyum ve krom korkuluk, pvc kaplı tel , çelik. Punta kaynak yöntemiyle imal edilen puntalı kafes tellerini çeşitli göz arası, tel kalınlığı,genişlik ve uzunluklarda gerçekleştirmekteyiz. Paslanma ve deformasyona mukavemet amacıyla kaynak sonrasında sıcak daldırma galvanizleme yöntemiyle galvanizlenmiştir.


Galvaniz tel kafes

PVC kaplı olarak üretilmektedir. Bahçeler için genellikle galvanizli teller tercih edilmektedir. Düz telin istenilen göz aralıklarında, kalınlıkta ve istenilen boyda sarmal şekilde örülmesi sonucu meydana gelen kafes telinin galvaniz kaplı kafes tel ve galvaniz üzeri pvc kaplı kafes tel olarak iki çeşidi bulunmaktadır. Yaşamı güvenle saran Uşaklıgil, yüksek güvenlik çiti, tel çit, panel çit, ve diğer çit ve tel ürünleri üretimi yapmaktadır.


HAKKINDA ÜRÜNLER PROJELER REFERANSLAR GÜNDEM İLETİŞİM TR EN. Yalnızca 1-saat içinde tamamlanan kurulum, ayrıca zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Kafes teli edindiğiniz firma, kurulumunu da üstlenecektir.


Kafes Teli , Elek Teli , Kare Örgü Tel istenilen ölçüde üretim imkanı paslannmaz telden galvaniz ve siyah telden imalat yapılabilmektedir. Hem tel çitlerde hem de kafes yapımında kafes teli kullanılmaktadır. Tel incedir ve galvanizli ürünün kullanımıyla yapılmıştır. Küçük delikler olacak şekilde oluşturulan bu tel , güvenlik için kullanılmaktadır. YUJINTE kaliteli ve dayanıklı yüksek güç kaynaklı tel kafes üretici rulo galvaniz sunan profesyonel.


Biz bir profesyonel ve deneyimli tel kafes ürünleri üretici ve tedarikçi, bizim eşsiz fiyatları, mükemmel servisi ve hızlı teslimat zevk için hoş geldiniz vardır. Telli kasa sabit yapıda ,önden kapaklı,Üst üste istiflenebilir bir modeldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar