4 Nisan 2016 Pazartesi

Çelik kalıp sistemleri

Sac yüzeyli ve plywood yüzeyli olmak üzere iki tip modüler kalıp üretilmektedir. Ağır Yük İskele Sistemleri. VARIO GT Perde Kalıp Sistemi. Ayarlanabilir ahşap kirişli perde kalıp sistemidir, ayrıca yüksek sınıf mimari beton yüzeyleri için de uygundur. Bir kişi tarafından rahatlıkla taşınan hafif pano sistemidir.


Çelik kalıp sistemleri

Perde kalıbı da temel kalıbı da kolonlar da aynı elemanlarla oluşturulabilir. Kalıp , ve Güvenlik Uzman ekibimiz ve deneyimlerimizle iskele sektöründeki öncü şirketlere çözüm ortağı oluyoruz. Değişken şekilde perdeler için kolay çözüm sağlar.


Tam yıldır çelik kalıp ve iskele sistemleri üretiyor ve işimizi tutkuyla yapıyoruz. Kalıp Sistemleri modüler olarak tasarlanmış kalıp sistemlerinin en önemli parçalarından birisidir. Tüm projeleri en ince detayına kadar inceleyip çözümlüyor, tüm detayları sizin düşünmenize gerek kalmadan düşünüp müşterilerimize sunmaktan keyif alıyoruz. Projenizin tüm aşamaları için, kalıp ve iskele sistemleri ile plywood ihtiyaçlarınızı ve teknik destek hizmetlerini,. Plus bünyesinde ulaşabileceğiniz ürünler arasında.


Satın Al Bu bilgiler yanlış mı? Oğuzhan Çelik İskele ve Kalıp San. Hızlı kürleşen özel reçinelerinde sıyrılma süresinin kısalmasıyla çok hızlı aktivatör kullanımını gerektirmemesi. Güvenlikli iskele, güvenlik ağı ve inşaat perde, kolon kalıp sistemleri üreten, kalıp projesi çözümü yapan, iskele firması.


Kiralık kalıp seçeneklerimizi görmek için hizmetlerimiz altında bulunan kiralık sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için bizi arayın. KİRALIK GÜVENLİKLİ İSKELE SİSTEMLERİ KİRALIK KALIP SİSTEMLERİ. Bölge müdürlüklerimizden en hızlı ve ekonomik bir şekilde güvenlikli cephe iskelesi ve kalıp iskelesi ile kolon, perde beton kalıbı kiralaması yapabilirsiniz.


Tünel kalıp sistemleri , binaların döşeme ve duvarlarının büyük kalıp elemanlar ile birden döküldüğü, yerinde dökme bir yapım sistemidir. Ahşap Kirişli Kalıp Sistemi , endüstriyel yapılar, altyapı inşaatları, yüksek yapılar, köprü ayakları, konut inşaatları ve istinat. Kovanlı Kule Tipi Taşıyıcı İskele sistemleri herhangi bir bağlantı aparatına (kama, pim, fincan vs.) ve dolayısıyla çekiçle. Tüm sistemin taşıma kapasitesine dikkate alınmalıdır. Beton basıncı Tie-Rod mili, Tie-Rod somunu ve çelik kuşaklar ile karşılanır.


Patentli Ürün ve Kalite Tescil Belgelerimizi İnceleyebilirsiniz. ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) plastikten imal edilmiş modüler ve tekrar kullanılabilir dairesel, kare veya dikdörtgen kolon ve perde kalıp sistemleri. Geniş açıklıklarda tek veya çift eksenli boşluklu döşemeler oluşturmak için tasarlanmış tekrar kullanılabilir kalıp sistemleri. Sac Pano Döşeme Kalıp Sistemi.


Düşer Başlıklı Döşeme Kalıp Sistemi. Endüstriyel Ahşap Kalıp Kirişleri. Tünel Kalıp Sistemi Perdeli Döşeme betonuna aynı anda dökülmesini sağlayan ve beton gören yüzlerinin sac olarak imal edildiği bir çelik kalıp sistemidir. Her türlü mimari tasarıma uygulanabilir.


Kalıp ve iskele ihtiyacınızda yanınızdadır. Ahşap kolon ve Perde kalıpları Tırmanma Sistemleri ve Şaft Platformları ile birlikte kullanılabilir. Sistem , yedek askerlerle tırmandırılabilir. Plywood arkası Hahşap kiriş ve çelik kuşak takviyesi ile oluşturulur, aynı elemanlar kullanılarak ara mesafeleri değiştirilerek farklı ebat ve dayanımlarda panolar oluşturulabilir. CIREX Dairesel Kolon Sistemi panoları düşeyde burulmaya mukavim VINC’I çelik profillerden oluşmuş olup, kalıp alt ve üst flanşları lazer.


Yapeksan, iskele kalıp sektöründeki üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yaparak ticari faaliyetini devam ettirmektedir. KALIP İSKELE SİSTEMLERİ CEPHE İSKELE SİSTEMLER. Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.


Modern kalıp sistemleri olarak ikiye ayrılırlar. MODERN KALIP SİSTEMLERİ VE İNCELENMESİ. Yükler taşıyıcı kısımdan çelik ve ahşap dikmelere aktarılırlar.


Bu levha kalıp yüzeyi görevini de yapar. Taşıyıcılar mesnet başlarındaki mesnet levhalarına bir. Hve plywood olmak üzere ana elemandan oluşur.


Kalıp yüzeyleri genellikle ahşaptan imal edilmekle birlikte çelik , saç ve alüminyum kalıp yüzeyleri de kullanılmaktadır. Mesnet konstrüksiyonlar ise kalıp taşıyıcıları, dikmeler ve bağlantı elemanlarıdır. Yüksek kullanım sayılı pahalı bir kalıp sistemi çok az işçilik masrafı gerektirse bile optimum kullanım. Vinç kullanılmayan şantiyeler için iki personelin kolaylıkla kaldırabileceği düşünülerek tasarlanır.


Çelik kalıp sistemleri

PLYWOOD YÜZEYLİ DAİRESEL KOLON KALIP SİSTEMLERİ. Modüler kalıp sistemi el ile taşınabilir. Mesa İmalat’dan Türkiye’de bir ilk!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar