26 Nisan 2016 Salı

Parmak iziyle açılan kapı fiyatları

Gerçi kapı olarak değil de sistem olarak satış yaptığınızı okudum, bilgilendirme isteyeceğim. Kullanıcı Adı Şifre Giriş Yap! Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Uzaktan kumanda ile kontrol. Parmak izli kapı kolu ile kapı açma. Tek tuşla kapı kilitleme. Benzer bir yüz bulursa ile arasında bir benzeme katsayısı hesaplamaktadır.


Kapı üzerine monte edilecek parmak okuyucu işletmenizdeki geçişleri kontrol altına alacaktır. Dahili rölesi ile kapı turnike vb açtırabilir. Offline,Online olarak çalışır böylece bilgisayarınızın sürekli açık kalmazı gerekmez.


Bir kapıda kullanılacaksa kapıya elektronik kilit monte edilir, parmak izi cihazının kontağı kilide bağlanır, veya turnike üzerine okuyucular takılarak turnike kontrolü sağlanır. Marelli MAGIC parmak izli ve cep telefonuyla açılan kilit ( kapı göbeği, bareli, silindiri) İNDİRİM! Temassız Kapı Açma Butonu, elektrikli kapı kilidi fiyatları , kale elektronik kilit,. Arama Etiketi: parmak izi ile açılan kapı fiyatları , parmak izli kapı açma kilit sistemleri,.


HIRDAVAT FIRSATI tarafından yazılan gönderiler. LGİLİ ARAMALAR: yüz tanıma görüntü araması, yüz okuma fiyatları , yüz tanımalı geçişler, yüz tanıma fiyatları , yüz tarama cihazları sağlam mı, yüz tanıma cihazı kalitesi, yüz taramalı geçiş sistemleri fiyatı, yüz tanıtma, magic face terminaller, magic face yüz okuma ürünü, parmak basma makinası, parmak izi. Arama Etiketleri: parmak basma makinası, parmak izi okuyuculu kapı kilidi, parmak izli kilit fiyatları , parmak iziyle açılan kapı , parmak izi ile açılan kapı fiyatları , parmak izi geçiş sistemi, parmak okuyuculu kapı kilidi, parmak izi okuyuculu kapı kilidi fiyatları ,. Binlerce firmanın tercihi olan maruzen parmak izi okuyucu sistemi özel fiyatlarinda sizde yararlanmak için bizim ile hemen irtibata geciniz avantajlı fiyatlardan. Keylock parmak izli kapı açma kilidi parmak izi okuyuculu kapı kolu parmak iziyle açılan kapı fiyatları parmak izli kapı kolu parmak izi okuyucu kilit kapı aç. Kilitlemek, çelik kapı kilitleri ve çelik kapı güvenlik mekanizmalarını harekete geçirip, devreye sokar.


Sizde kapımı şifre ile açmak istiyorum veya parmak izi ile açılan kapı. Star Kapı Genel Müdürü Mustafa Ertuğrul, fiyatları 6ile bin YTL arasında değişen kapı ürettiklerini belirterek, En pahalı kapımız, patenti bize ait olan kameralı olan modelimiz. Ayrıca, kademeli kapı , alarmlı, parmak iziyle açılan kapılarımız da var dedi. Birinci şifreleme yeri kasanın dış kapağıyken, ikinci katmandaki çeliğe de ekstra bir kapı yapılmaktadır ve bu kapıda da şifreleme sistemi bulunmaktadır.


Dolayısıyla güvenlik önlemi iki katına çıkartılmaktadır. Bu sistemde de data saklama kasasını kullanacak kişinin parmak iziyle açılan kasa, kişinin bir nevi. Ana Sayfa Hakkımızda Ürünlerimiz Referanslar İletişim.


Kale parmak izli çelik kapı kilidi sistemi (Xakıllı kilit ile birlikte). PARMAK İZİ OKUYUCU FİYATLARI. Kale XAkıllı uzaktan kumandalı açılan Kilit Sistemi mm Silindir.


Perkotek teknoloji adlı kullanıcının koleksiyonu. Ayrıca , parmak iziyle açılan , yüksek emniyetli daire giriş kapısı ve dairelere ait araçlık kapalı otopark dısında misafir otoparkıda bulunmaktadır. Yeşil Vadi Konakları, Boğaziçi Köprüsü’ne Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne dakika uzaklıkta bulunmaktadır.


Aşağı açılan kategoriler. Yüzde 65’i yeşil alan olan projenin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kamelya, açık otopark, kameralı site güvenliği, yayalar için parmak iziyle açılan 2. Tuna Çelik Kapı ’nın çelik kapı sektöründeki gelişimini kısaca anlatır mısınız? Tabii biz kapımızı tanıtınca kilit sistemine bakıyorlar. Yani bizim ürünlerimiz hem görsele hitap ediyor, hem güvenliğe hitap ediyor. Böyle olunca tercih ediliyor.


S2ID Personel Devam Kontrol Sistemleri, S2I S 2ID , S260I Personel takip programı, Personel takip sistemleri fiyatı, sistemleri, perkotek, Personel takip sistemleri, Personel takip fiyatı, Personel takip makinesi, Personel takip fiyatları , Personel takip sistemi fiyatı, yüz tanıma Personel takip, parmak izli Personel takip, Personel takip sistemi. Kasataş Çelik Para Kasaları Hakettigi Parayı Alır Gerisi Cebinizde Kalır, Kuyumcu Banko Kasaları, Ev Kasası, Büro Kasası, Çelik Kasa, Para Kasaları, Banka Kasaları, Otel kasaları, Çelik Kapı ,Asansörlü KasaKasataş A. Bir sürü çalışanınız vardır, kartı kaybedip dururlar, işten çıkma oranları da fazladır. Bir de üzerine herkes şifreyi birbirine söylediğinden güvenlik falan bir şey kalmaz.


Kapı parmak iziyle açılıyor Brüt 3. Daireye girişte daire tipine özel olarak tasarlanmış portmanto bulunuyor Modern tasarımla ahşap kaplama olarak tasarlanan iç kapılar ise odalara girişte konut alıcısını karşılıyor. Excellence Koşuyolu, akıllı ev teknolojisi ile donatılıyor. Kale Çelik Kapı ’dan Büyük Yenilik Anahtarınız Parmağınız! Dışarıya çıkmak istenildiğinde tek bir tuş ile kapı yine otomatik olarak açılıyor. STRIKE MN 9Kapı Açma Butonu,STRIKE MN 9Kapı Açma Butonu, cam kapı kilitleri, elektrikli kapı kilitleri, kapı kilitleri elektronik, uzaktan kumandalı kapı kilidi, cam kapı kilidi, basaş kilit, elektronik kilit, bas aç kilit, elektrikli kapı kilidi fiyatları , akıllı kilit sistemi, elektrikli kapı kilidi, elektronik kilitler, kumandalı kapı kilitleri, elektronik kilit.


Akıllı ev donanımına sahip dairelere parmak iziyle açılan kapıdan giriliyor ve otomatik olarak kilitleniyor. Sitenin tüm kapalı ve açık alanlarını saat izlemeyi sağlayan bir. Apartman girişlerinde anahtarsız, parmak iziyle giriş sistemi. Bina özellikleri – Asansör. Her daireye iki araçlık kapalı otopark alanı ayrılmış.


Fiyatları ise 4bin ile 6bin lira.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar