7 Nisan 2016 Perşembe

Vinç uzaktan kumanda devresi

Vinç uzaktan kumanda devresi

Hareketli Uzaktan Kumanda. Vinç uzaktan kumanda - Elektronik Devre ve çeşitli elektronik ürünler uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Kumanda panosundaki elemanların değişimini yapınız.


Uzaktan kumandalarımız, portal vinçler ve pergel vinç sistemlerinde de idealdir. Personel güvenliği gerektiren bir çok portal vinç uygulamalarında, indirme kaldırma yapılan malzemeden uzakta çalışmak gerekmektedir. Bu durumda uzaktan kumanda kulanımı şart olmaktadır. Herhan gibi bi sorun esnasında acil stop butonuna basarak devre dışı bırakılabilir.


Asansör ya da vinç gibi sistemlerde motorların kapalı alanda frenlenmesi için tercih edilirler. Balatalı fren bobinleri alternatif akımla kullanılabilse de, genellikle doğru akımda kullanılırlar. Firmamız vinç uzaktan kumandası satış ve servisini yapmaktadır. VİNÇLER ve VİNÇ KONTROLÜ - VİNÇ SÜRÜCÜLERİ.


Vinç uzaktan kumanda devresi

Radyo frekans kontrollü kablosuz uzaktan kumandalar. Ağır şartlar için tasarlanmış japon menşeili FUJİ sürücüler kaldırma ve yürütmede sorunsuz yüksek performansları ile sektörde kalitesini ispatlamış markadır…Geliştirilen kart devresi ve yazılım sayesinde sürücüden Aşırı yük Kontrölü yapılmasına imkan sağlar! Sayısal işleme ve kilitleme teknikleri ile yüksek kararlılık.


TANDEM FONKSİYONU-Bu fonksiyon ile vinç ba ğımsız veya eşzamanlı kontrol edilebilir. Atölye ortamı, kumanda deney panoları, kumanda devre elemanları, kumanda malzemeleri satılan iş yerleri, kumanda sistemleri kuran iş yerleri ve kumanda sistemleri kurulu işletmeler. LÇME VE DEĞERLENDİRME Her faaliyet sonrasında o faliyetle ilgili değerlendirme soruları ile kendi kendinizi değerlendireceksiniz.


Vinç uzaktan kumanda devresi

Vinç Uzaktan Kumandası , gelen talepler ve öneriler doğrultusunda tasarlanan yeni sürüm Endüstriyel RF vinç kumandası , güvenli kullanımı ve hızlı servis garantisiyle satışına başlanmıştır. Zamanla kullanıla kullanıla kırılan, kısa devre olan ve kazaya sebep olabilecek kumanda kablolarından kurtulma. Kanal kod öğrenmeli uzaktan kumanda devrelerini set halinde uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Her marka tavan vinci ile uyumlu olarak çalışabilen, dilerseniz montajlı olarak alabileceğiniz kaliteli ve ekonomik ürün çeşitleri ile sizlere hizmet veriyoruz. Elektrik devre tasarımı, otomasyon, arıtma sistemleri kumandası , köprülü ve monoray vinç kumanda panoları ve vinç elektriği devreye alma.


Elektronik devre tasarımı, gömülü sistemler, kablosuz kontrol sistemleri, marine interface sistemleri, android kontrol sistemleri konularında hizmet vermektedir. KIMLIK kodu Hamming kodu gelişmiş İzle-köpek devresi FCC ve CE belgesi ile. Elfatek EN-MID 4en uygun fiyat ve taksit imkanıyla marketelektrik. KOMPAKT DEVRE KESİCİLER KONTAKTÖRLER OTOMATİK SİGORTALAR.


BUTON TEK KADEMELİ UZAKTAN KUMANDA SETİ (EN-MİD 401) Resmi Büyüt. Vinç otomasyonunda kullanılan kumanda kontaktörlerinin yerine tasarlanan ergonomik ve ekonomik kontrol kartı. Ayrıntılı bilgi almak için bizimle ile iletişime geçebilirsiniz. Daha sonra bveya bstart butonu girişinden kontaktör normalde açık kumanda kontağı girişine, kontaktör normalde açık kontağı çıkışından da bveya bstart butonu çıkışına bağlantı yapılarak (mühürleme işlemi ) kumanda devresi bağlantısı tamamlanır.


Araç ekipmanları bölümünden pil, kumanda aygıtı, baskılı devre kartı, alüminyum taşıma çantası veya araç yakıtı gibi gerekli ekipmanlara bakabilirsiniz. Elektrikli uçaklar, kameralı ufo aracı gibi uzaktan kumandalı uçak çeşitleriyle eğlenceyi zirveye çıkarabilirsiniz. Alternatör Regülatörü, Marş Koruma Rölesi, Geciktirme Devresi , İzolatör Kartları.


Ağırlıklı olarak vinçlerde kullanım gören uzaktan kumanda sistemlerinin üzerinde bulunan acil stop butonu sayesinde, gereken durumlarda ana kontaktörün devre dışı kalması sağlanmakta ve olası bir tehlikenin önüne geçilmektedir. Vinç ve kreynlerin hidrolik devrelerinin bakımını yaparak iĢletebileceksiniz. Yerleşik şarjlı pili ile uzun süreli kullanımlarda performans sağlar.


Satış sonrası vinç kurulumu, vinç yük testi, vinç tamiri, vinç bakımı ve vinç periyodik bakımı gibi hizmetlerimiz mevcuttur. Vinç hizmetleri ihtiyacınız için bizi arayın. SHAOXING NANTE KALDIRMA EKİPMANLARI CO, LTD.


Açık sahada portal vinçte kablolu kumanda kullanamadık. Nemden veya yağmurdan sürekli vinç elektrik aksamından dolayı hareket ediyor. Bunları da sevebilirsiniz. Yangın Söndürücüler Nasıl Çalışır?


Pile İhtiyaç Duymayan Robot Tasarlandı! TEI Motor Sanayi Dünya’da İlk Firma Arasına Girdi. Uzun Mesafe Çıkışlı RF kumanda. Vinç baskülünün uzaktan kumandası ile de dara alıp vinç baskülünü açıp kapatabilirsiniz.


Akpınar Ton Kapasiteli Vinç Baskülü. Verici cihaz 9V DC pil ile çalışır. Alıcı Röle devresi 12VDC -24VDC ve 220V AC gerilim ile çalışabilecek şekilde ayarlanabilir. RF (Radyo Frekans) kontrollüdür.


On- Off Açma ve kapama yapabilir. UZAKTAN KUMANDALAR Her türlü elektronik ürüne uygun olarak bulabileceğiniz birbirinden farklı uzaktan kumanda çeşitlerimizi inceleyebilir, uygun fiyatlara elektrodepo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar