8 Nisan 2016 Cuma

Otomatik kapı açma sistemleri

Servis ağında otomatik kapı , seksiyonel kapı , fotoselli kapı , otomatik kepenk, hızlı pvc kapı , yangın kapıları ve otomatik geçiş sistemleri bulunmaktadır. PENCERE AÇMA SİSTEMLERİ : Erdemsan. GENIUS G-BAT 3- Uzaktan Kumandalı Dairesel Bahçe Kapısı Motor Kiti. Häfele otomatik kapı açma sistemleri ile kamusal ve yaşam alanlarında konforu ve güvenliği kullanıcıların hizmetine sunmaktadır. Manuel olarak açılım sağlanan menteşeli kapılara göre daha pratik olan otomatik kapı sistemleri özel tasarımlara da imkan tanımaktadır.


Güvenli geçiş sistemleri konusunda tüm ürün, çözüm ve servisleri artık tek bir çatı altında topluyoruz. Otomatik Kapı Sistemleri. ENDÜSTRİYEL KAPILAR KAYAR KAPI SİSTEMLER.


Planlama Proje İmalat Montaj. OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ. Servis, montaj ve yedek parça desteği ile sunulmaktadır.


Otomatik kapı açma sistemleri

Uzun ömürlü özellikleriyle tercih edilen otomatik fotoselli kapı sistemleri , ekspertiz çalışmaları sonucunda montajlanmaktadır. Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik -fotoselli cam kapılar, yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız. KAPA YAPI, geçiş kontrol sistemleri , elektronik ve mekanik kapı kilit teknolojileri ve aksesuarları ile otomatik kapı çözümleri konusunda uzmanlaşmış, İstanbul merkezli bir firmadır. KAPA, mimarlarla karşılıklı güven, profesyonellik ve samimiyete dayanan, kaliteli ve uzun süreli bir ilişkiye kendini adamıştır. Kartlı Kapı Açma Sistemleri Şifreli ve kartlı kapı açma sistemleri , tüm personel devam kontrol sistemleri cihazları ile birlikte kullanılabilen sistemlerdir.


Bu sistemlerde kullanılan cihazlar, şifreli veya kartlı geçiş yapmanıza olanak sunar. Gelişen teknoloji ile birlikte artık araç kapı kilit sistemleri de oldukça geliştirildi. Klasik kilitlerin yerini artık uzaktan kumandalı kilitler aldı. Toyota Corolla, Honda Civic, Chevrolet.


ETİKETLER: quiko motor, lentus, recor ers kapı , bursa, ers radarlı, fotoselli, manusa fotoselli kapı , otomatik kapı , kapı bariyerleri, kapı bariyeri, seksiyonel kapılar bursa, seksiyonel giyotin kapılar, seksiyonel garaj kapısı, seksiyonel kapı fiyatları, seksiyonel kapı , seksiyonel, fotoselli kapı fiyat fotoselli kapı sistemleri , fotoselli cam kapı , fotoselli kapı tamiri. Emniyet sistemi, manuel sistem ve sızdırmazlık özelliklerine sahiptir. Detaylar için tıklayınız. Bebek Bezi ve Islak Havlu, Alt Açma.


Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında hizmetlerini sürdüren firmamız müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Seksiyonel Kapılar, Bariyer ve Kepenkler, Dairesel Cam Kapılar ana ürün gruplarındandır. Yaygın servis ağı ile otomatik kapı ve bariyer sistemlerinde hizmet vermektedir. Nilüfer otomatik kapı sistemleri , sektördeki yıllık iş tecrübesi ve birikimlerini, siz değerli müşterilerine aktarmak adına genç ve dinamik kadrosu ile hizmetinizdedir. Herşeyi ile dört dörtlük ! Uzaktan kumandalı sistemlerde bahçe ve garaj içersine araç konulacaksa araçtan inmeden kapıyı açma imkanı sağlamış olur.


Otomatik kapı açma sistemleri

SunParadıse Kış Bahçesi ve Katlanabilir Kapı Sistemleri. Comunello Yeni Ürün Pencera Açma Motorları. Endüstriyel Kapı Kepenk Panjur Motorları Mağazasıdır.


Sitemizde bulunan ürünlerin tamamına yakını stoklarımızda mevcuttur. Bir fotosel vasıtasıyla kapı açılıp kapanmaktadır. Fotoselli Kapılar tercih edilirler. Her türlü mevcut bahçe kapınıza uygulanabilen, mikroişlemci kontrollü elektromekanik motorlu sistemlerdir. Yana kayar fotoselli kapı sistemleri açma.


Otomatik kapı açma sistemleri

Ayrıca istenilen şekilde programlanabilme özelliğine de sahiptir. Dees otomatik kapı sistemleri olarak sizlere profesyonel, kusursuz ve kurumsal çözümler sunmaya devam ediyoruz. Hızlı açma ve hızlı kapama sağlayarak estetik ve konforu bir arada sunan kapılardan meydana gelmektedir. Elektrik kesilmesine UPS karşı kesintisiz güç kaynağı üzerinden otomatik kapı açma foksiyonu: Klavuzlar, alt baza Rüzgar barları ve tambur alüminyumdur. Teleskopik kapı sistemleri daha hızlı ve daha etkili.


Sektörde 1e yakın referansı bulunan firmamız aynı zamanda Teknik. Aracın orijinal kumandasından, ön göğüse yerleştirilen açma -kapama butonundan ve araç kapı kolundan rahatlıkla kontrol edilebilir. Hem otomatik hem de manuel olarak kapı açılıp kapanabilir.


Kepenk sistemleri yoğun açma kapamaya uygun değildir. Sağa ve sola senkronize bir şekilde kendi sabitleri veya mevcut cepheler üzerine kayarak açılan otomatik kapı sistemleridir. Seksiyonel kapılarda kolaylık sağlayarak daha rahat bir kullanım imkânını sunan kumanda sistemi en çok tercih edilen açma kapama yöntemidir. Parmak İzli Kapı Açma Sistemleri.


Bu tip girişlerde, açma kapama fazlarında kapının kayabilmesi için uzun ve dar bir boşluğa ihtiyaç vardır. Elektrik kesilmesi durumunda manuel açma kapama Tüm kontrol ve emniyet sistemleri ile uygulanabilme özelliği (Radar, fotosel, uzaktan kumanda, anahtarlı şalter, buton vs.) Alüminyum profillerimiz boyalı bantlar kullanılmak suretiyle “Roll forming” prosesiyle imal edilmiştir. Güvenlik, Konfor ve mükemmellik için kapı hidrolik sistemleri Pencere Açma Motorları Çekme gücü ile güvenlik Pencerelerin otomatik açılıp kapanması konusunda GEZE değişik uygulamalar için çözümler sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar