14 Nisan 2016 Perşembe

Film cam yasak mı

Araçlarda cam filmi yasak mı ? Haberler Otomobile cam filmi takmak yasak mı ? Bir cam film tipi imalatçı veya ithalatçı tarafından bu Ek kapsamında AİTM onayı. Yolcu taşıma araçlarında acil çıkış camlarına film uygulanamayacağı kaydedildi. MERSİN Minibüsçüler Odası Başkanı Abdulaziz Biricik, oto.


Eğer cam filmleri görüşü etkiliyorsa polis memurunun o anda söktürme yetkisi mevcut ve cezası şuan için 4TL. Tüketiciler ise izin verilen ışık geçirgenliğine uygun film kaplatmış olduğu arabasının camı yüzünden. Taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları.


Arka yan ve arka cam için ise koyuluk durumu biraz daha tolereli. Cam Filminde Son Durum Ne? Sonuca bakıldığında, içerinin. Uygulama kendinden film camlı araçlar için geçerli değil.


Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Genel Başkanı Serkan Bakırtaş, cam filmine yasak getirilmesine. Böyle ayrımcılık olmaz sonuç olarak onlarda şahsa ait otobüs eğer onlara ceza kesilmiyorsa bize. Otomobillerinde cam filmi bulunan sürücüler bu soruların yanıtını merak ediyor.


Otomobil sahiplerinin son günlerde en çok merak ettiği konularda biriside cam filmi yasaklandı mı oldu? Araç cam filmi tamamen yasaklandı mı ? Film yalnızca camın içinden uygulanmalıdır. Aracın ön camında cam filmi olmamalıdır. Camın dıştan ışık yansıtma oranı yüzde 15’i aşmamalıdır.


Film cam yasak mı

Arabalarda cam filmi yasak mı ? Müsteşar Sonradan yapılan tüm filmlere ceza yazılabiliyor ve hatta söktürülebiliyor. Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik. Bilim, Sanayi - Son dakika haberleri. CAMLARINDA ROLAN ARAÇLAR CEZA ALMAYACAK. Yani camlarında Rolan araçlar.


Fiat Türkiye Kullanıcı Forum Sitemize hoşgeldiniz. Reklam Alani Sponsored Links: 13. Benim bildiğim arka camlara falan yasak değil.


Yine bu benim etrafta arkadaşlardan uzun yıllardan bildiğim bir bilgi. Kendi aracımda numara amerikan cizilmez film var renkli cam gibi görünenlerden en açığı aracın içi rahat göründüğü halde aracıma ceza ve trafikten men ettiler söktürüp ceczayı öpeyip trafikten düşürttüm hiç bulaşma film işine. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Uno model aracına cam filminden ceza gelmişti.


Ve hafta içinde sökülmesi istenmişti. Trafikte sıklıkla rastlanan camlarına film çekilmiş araçlarda bu cezanın kapsamında yer alıyor. Trafik polisleri, cam takılmış araçları tespit ettiğinde filmleri söktürerek ceza kesme yetkisine de sahip. Filmsiz camlar daha çabuk kırılıp dağılırken, cam filmleri camların kırılmasını zorlaştırır. Siz de aracınızın camlarını film kaplamak isterseniz, GittiGidiyor’dan her araç ve modele uygun cam filmlerini inceleyebilirsiniz.


Siz de mahkemeye başvurun ve karar çıkartın sonra kullanın. Aksi takdirde ceza yazılır. Eeltorm yıl en beğenilen. Son Gelişmeler ve Mahkeme Kararları Ne Diyor? LLEDE FİLM YAPTIRMAK İSTİYORSANIZ NORMLARA UYGUN OLARAK FİLM UYGULAMASINI YETKİLİ SERVİSTE YAPTIRIP RAPORUNU TUTTURUP DAHA SONRA ARARCINIZA MUAYENE YAPTIRIP RUHSATINIZA İŞLETEBİLİRSİNİZ.


Hepimizin merak ettiği muallakta olan sorulardan birisi “Otomobile cam filmi taktırmak yasal mı ? Yasal ise bir koyuluk derecesi var mı ? Kimi süs, kimi güvenlik, kimisi de sağlık problemleri nedeniyle araçlarına cam filmi taktırıyordu. Ancak bu işlemi yaptıran araç sahiplerine, trafik kurallarına uygun olmadığı. Bu konuda artık dikkat etmeniz gereken tek şey cam film tonunuzun aşırı koyu olmamasıdır.


Film cam yasak mı

Nisan ayında gerekli süreç incelenerek araçlara film kaplamak serbest bırakılmıştır. Bu süre zarfında araç sürücülerinin büyük kısmı, gerek sağlık gerek güvenlik için araçlarını film ile kaplattılar. Arkadaşlar ben aracıma cam filmi çekeceğim ama aklımda sorular var ve en merak ettiğim soru film cezası var mı ? Polis bu tip araçları durdurduğunda filmleri söktürüp ceza kesecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar