29 Nisan 2016 Cuma

Lamel asma tavan

Lamel Tavan Sistemleri, lameller, tasiyicilar, derz profilleri ve U kösebentlerden olusur. GALVANIZ olan tasiyicilarin disindaki SISTEM elemanlari ise alüminyumdan üretilir. Yay, Aski Teli ve dübeller vasitasiyla tavana monte edilirler. Genelde galvaniz olarak üretilmektedir. Taşıyıcılar genelde galvaniz olarak üretilmektedir.


Lamel asma tavan

Sistem elamanları alüminyumdan yapılmaktadır. T taşıyıcı sistemler ile genişletip geliştirdik ve piyasaya geniş seçenekler sunabilmekteyiz. Tercihe göre istenilen renklerde üretim yapılmaktadır. Lamel askı maşası, Clip-in profil aksesuarıdır.


Bir yıla yakın yaptığımız arge çalışmaları sonucunda laminatı straforun üzerine laminasyon yaparak ASMA TAVAN için mükemmel bir panel elde etmiş olduk. Artık tavanlarınızı zemin ve duvarlara uyum sağlaması için elinizde EPSLAM ASMA TAVAN PANELLERİ vardır. Lamel asma tavan sistemleri taşıyıcılar, derz profilleri, lameller ve u profilden oluşur. Hammaddesi GALVANİZ olan taşıyıcıların dışındaki SİSTEM elemanları ise alüminyumdan üretilir. Derzli ve derzsiz olarak çesitlendirilir.


Derzsiz bitişik nizam monte edilir ve kesinlikle tavan üst kısmı gözükmez. Lamel AsmaTavanlar, renkli ve perforeli seçenekleri ile akustik ve dekoratif amaçlı tercih edildiği gibi paslanmadığı için ıslak hacimlerin de vazgeçilmez asma tavan tipi olmuştur. Büyük alan uygulamalarında tek yönlü ve yüzer şekilde monte edilen paneller, kullanıldıkları alanlarda mekan algısını genişletmektedir. Trio Tavan Sistemleri, Türkiye ve dünyada petek ve metal asma tavan üretimlerinin yanı sıra bir çok farklı sektöre hitap eden geniş bir üretim yelpaze. En önemli özelliği ses ve ısı izolasyonudur, değişik bileşenler ve sıkıştırma oranlarıyla birçok açığa cevap verebilen, aynı zamanda yanici olmayan alev almayan bir yapı malzemesidir.


Ana Sayfa lamel asma tavan sistemleri etiketli sonuçlar 15. Alçıpan asma tavan , alçıpan bölme duvar, germe tavan , metal asma tavan , taşyünü asma tavan , camyünü asma tavan , tv ünitesi, lamel asmatavan , karolam asma tavan , alçı tavan , ses yalıtımı, alçı sıva, saten ve plastik boya gibi işlerinizi sorunsuz ve hızlı bir şekilde zamanıda çözüme kavuşturuyoruz. Asma Tavan ve Bölme Duvar Aks.


Hesaplanan bu standartlar ayrıntılı olarak bilgilerinize sunulmaktadır. Lambri, Hunter Douglas bünyesinde, farklı ebatlarda olmak üzere mdf üstü doğal ahşap kaplama asma tavan malzemeleri üretiyor. Ana malzeme, ince sıcak daldırma çinko kaplı çelik levhadır.


Vadişehir 9Konut Toki İnşaatı. ANKARA PANEL Alüminyum asma tavan rünleri fırın boyalı yada bant alüminyum panellerin şekillendirilerek,tırnaklı taşıyıcı profillere kenetlenmesi sonucu oluşmaktadır. MOBİLYA MONTAJ HİZMETİ SERVİSİ KADIKÖY, ÜSKÜDAR, ETİLER, BEŞİKTAŞ, ŞİŞLİ, BAŞAKŞEHİR, BEYLİKDÜZÜ, gibi semtlerimizde hizmet vermekteyiz.


Lamel asma tavan

Knauf TZ Köşebent Sarkmalı kenar tavan panelleri ile oluşturulan modüler asma tavan sistemlerinde çerçeveyi oluşturan. Kolay sökülüp takılabilir özelliği sayesinde tesisata kolay ulaşım ve gerektiğinde temizlenebilme imkanı sağlar. Hızla gelişen üretim teknolojisini yakından takip etmiş, tüketiciye her zaman yeni ürünler sunmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için üretilen malzeme çeşitliliğini ve kaliteyi. Tadilat Firmamız A Dan Z Ye Evinizle İlgili Tüm Tadilat Ve Tesisat İşleri İçin Hizmet Vermektedir. Paneller, standart renklerde, düz veya perfore (delikli) olarak iki sınıfa ayrılır.


Faaliyet Alanlarımız Çatı , Tavan , Duvar, Zemin, Soğuk Hava Depoları, Tavuk ve Mantar Çiftlikleri, Balıkçı Tekneleri, Tank, Boru İzolasyonu uygulamaları vs. Mevcut duvarların restore edilmesinde, tesisatların gizlenmesinde, mekansal tasarımlarda vb. Mutfak için asma tavan yapması için anlaştık ama yanında birçok işimizide halletti artık favori ustam asma tavan alçı boya işlerinde herkese tereddütsüz tavsiye ederim. Eline emeğine sağlık yine çalışacağız kendisi ile. Canli, düzgün görünümlü 3derece yönsüz bir desen, hizli ekonomik montaj sunar.


Ses zayiflatimi, üzerlerinde ortak bir tavan boslugunun bulundugu komsu. Hijyenik yapısı ile bakteri ve parazit barındırmaz, ev temizlik malzemeleri ile kolayca silinebilir. Her türlü tesisat ve donanımı gizler.


Estetik ve simetrik bir görünüm sunar. Yapıların tavanlarında göze hoş gelmeyen (beton ve sıva eğrilikleri, kirişler,borular v.b.) uygulamaları gizlemek ve dekoratif bir tavan oluşturmak için alçıpandan yapılan sistemdir Işıklandırma sisteminin tonoz ile kartonpiyer arasına yerleştirilmesidi. Mesh tipi ve yönü, sınırsız renk seçenekleri ve aydınlatma tasarımları, estetik görünümler elde etmek için kolaylık sağlar.


Doruk Panel alüminyum asma tavan ve menfez üretimi dışında dekoratif asma tavan modellerinin de satışını yapmaktadır. Lamel Çift Parabolik Armatürler-Bröşür Mail Gönder Teknik Bilgiler Ürün Kodu Güç (W) Işık Akısı (lm) Boyutlar ((mm) a b c) Hacim (m3) Duy Koli Adedi Akım Lamba Tipi. Metal asma tavan uygulaması. Alçıpan asma tavan , vektörel asma tavan , metal, akustik, taş yünü, karolam, alüminyum, petek ve lamel asma tavan türleri en çok uygulanan asma tavan türleri arasında yer almaktadır.


ASMA TAVAN , SES YALITIMI, AKUSTİK TAVAN , METAL TAVAN , LAMEL TAVAN , BÖLME DUVAR, TAŞYÜNÜ TAVAN , KAROLAM, ALİMİNYUM TAVAN , ALÇI SIVA, SATEN VE PLASTİK BOYA , ISI YALITIMI ,DIŞ CEPHE MANTOLAMA VE BOYA uygulamalarında tecrübemizi teknoloji ile birleştirip, uygun fiyatlara en iyi çözümleri müşterilerimize sunuyoruz. Kullanım Alanları Elektrik, sıhhi vb. Aks mesafesi istenilen ölçülerde 5cmx5cm, 7. Dekor olarak da çok göze hitap eden hem de ihtiyaçlara karşılık veren bir model olduğu için sık tercih edilmektedir. Buna göre, firmanızca üretimi yapılan “alüminyum trapez” ve “ lamel asma tavan ” teslimlerinde KDV tevkifatı uygulanmayacaktır.


Lamel plakaların duvar bitiminde kullanılır. Teknolojik alçı çeşitleriyle nefes alan mükemmel mekanlar yaratır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar