1 Nisan 2016 Cuma

Otomatik dış kapı sistemleri

Otomatik dış kapı sistemleri

Kapı Fabrikalarda, işyerlerinde, ev ve site garaj girişlerinde uzaktan kumandalı olarak kullanılabilen, dış etkenlere karşı. Motor sistemi ile çalışan bu kapılar oldukça sağlam kapılardır. Fotoselli kapılar , Fotoselli kapı sistemleri , Özel olarak yapılan otomatik açılan fotoselli kapılar , Hastane, Alışveriş merkezi, otellerde otomatik kapılar. ALUMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ.


Otomatik dış kapı sistemleri

Servis, montaj ve yedek parça desteği ile sunulmaktadır. Uzun ömürlü özellikleriyle tercih edilen otomatik fotoselli kapı sistemleri , ekspertiz çalışmaları sonucunda montajlanmaktadır. Tİ sektörde uzun yıllar tecrübe edinmiş ve tecrübelerini en iyi hizmetleri sunarak sürdürmek isteyen gelişime açık, dürüst ve kaliteli hizmeti kendisine görev edinmiş bir firmadır. KAPA, mimarlarla karşılıklı güven, profesyonellik ve samimiyete dayanan, kaliteli ve uzun süreli bir ilişkiye kendini adamıştır. KAPA YAPI, geçiş kontrol sistemleri , elektronik ve mekanik kapı kilit teknolojileri ve aksesuarları ile otomatik kapı çözümleri konusunda uzmanlaşmış, İstanbul merkezli bir firmadır.


Sektörde yılı aşkın iş tecrübesi, iş ahlakı ve bilgi birikimi olan SCS, Ankara dışındaki illere verdiği temsilciliklerle Türkiye’de otomatik panjur ve kapı sistemleri üreten firmalar arasında, önde gelen kuruluşlardan biri olmayı başarmıştır. Misyonumuz İnsanların, yaşam kalitesini koruyacak ve artıracak ürün ve hizmet sunmak ve dürüstlük ilkesiyle ulusal ekonomiye katkıda bulunmak. CEMEKS otomatik kapılar , polikarbonat levhalar ve alüminyum kompozit panel ithalat, uygulama, şatış ve projelendirme yaparak bu güne kadar sektörünün öncü firmalarından. Servis ağında otomatik kapı , seksiyonel kapı , fotoselli kapı , otomatik kepenk, hızlı pvc kapı , yangın kapıları ve otomatik geçiş sistemleri bulunmaktadır. Cam Cepheler için Alternatif bir Çözüm.


Dış yüzeyleri galvaniz çelikten oluşmaktadır. Belirtilen farklı bir giriş sistemi uygulanmadığı sürece otomatik kapılarda kullanılacak giriş uyarı sistemleri iki adet sensor ( iç ve dış )olacaktır. Isı hareketine duyarlı pasif enfraruj sensörler kullanılmamalıdır. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak.


Mağazamızın ve dış mekana açılan depomuzun çelik kepenk sistemlerini STORPENK ile kusursuzca gerçekleştirdik. Kendilerine başarılarının devamını dilerim. Mustafa Çelik İŞLEM GRUP.


Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör. Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı , Pervaz, Kapı Aksesuar Tümünü Gör. OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ EMNİYET FOTOSELİ. Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir.


Cemeks Yapı Ve Oto Sis Dış Tic. Record Markası İstanbul ve Kocaeli Bölgesi Bayiliği hizmet vermekteyiz. RECORD üst kalite bir otomatik Kapı. Kayar kapı sistemleri teleskopik, havada giden veya raylı sistem olarak çalışabilir.


Her türlü acces komutuna uyumludur. Tesisinizin iç bölümlerinde veya dışa açılan kapılarında oldukça esnek ve yüksek hızlı otomatik kapı çözümü sunar. Kontrol sistemi olarak, uzaktan kumanda , ip çek sistemi , metal kütle dedektörü, radar sensör ve standart buton sunulabilmektedir. Yaygın servis ağı ile otomatik kapı ve bariyer sistemlerinde hizmet vermektedir.


Ağrı Eleşkirt garaj kepenk sistemleri otomatik kapı sistemleri Iğdır Karakoyunlu otomatik kapı sistemleri Iğdır Aralık otomatik kapı sistemleri Iğdır Tuzluca otomatik kapı sistemleri Kars Digor otomatik kapı sistemleri Kars Kağızman otomatik kapı sistemleri. Gilgen FDC modeli otomatik kapı kontrol sistemleri binanızın her bölümünde yer alan kapıları en yüksek performansla kullanabilmeniz için her duruma uygun otomasyon sistemleri tasarlamıştır. Dış mekan kapıları , iç mekan kapılarından farklı olarak rüzgar gücüne direnme gereksinimi duyarlar.


Dış etkenlere bağlı bu tür arızaların tamiratında titiz bir işçilikle sorunları gideriyoruz. Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında hizmetlerini sürdüren firmamız müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Kapı kanatlarının altında mm kıl fırça olmalı bu fırça ile kapı ile dış ortam arasındaki toz ve hava geçişleri engellenmelidir. Hizmet ve ürünlerimize dair otomatik kapı sistemleri videoları, bahçe kapısı sistemleri videoları, fotoselli kapı videoları, otomatik kepenk videoları, garaj kapısı videoları, bariyer sistemleri videoları ve daha fazlasını sizler için hazırlamış olduğumuz tanıtım videolarını inceleyerek fikir sahibi olabilir bizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Estetik görünümü, hava şartlarından etkilenmeyen paslanmaz çelik dış kabini ve güçlü motoruile uluslararası standarda ve kaliteye sahiptir.


Kapıda Kullanılan Paneller İç Ve Dış Yüzeyi Sac Levhadan Olup İçi Poliüretan Dolguludur. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Müşteri servis çağrılarında Adana içinde en geç saat Adana dışı Mersin.


Herşeyi ile dört dörtlük ! Ana konusu olan otomatik döner kapı sistemleri söz konusu olduğunda dünya lideri olan firma, döner kapı ölçüleri ve döner kapı detayı ile ilgili her hususta çok zengin bir doküman arşivine de sahibiz. Sistem Yıl Garantilidir. Bu sayede kapıyı elle rahat bir şekilde giriş çıkış yapmanız mümkündür.


Access kontrol sistemlerine bağlanabilir. Otomatik yana kayar kapı sistemleridir. Motor kabini içerisine yerleştirilen aküler sayesinde sistem elektrik kesintilerinde dahi devre dışı kalmaz.


Automatic Door Systems Birlik Sanayi Sitesi 6. Dış mekanlar da ise rüzgar direnci yüksek olan Katlanır tip kapılar tercih edilr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar