20 Mayıs 2016 Cuma

Akiş otomatik kapı antalya

Akiş Makina Sanayi Ticaret Ltd. Dairesel Açılan Bahçe Kapıları. Kurulduğumuz günden itibaren, otomatik kapı sistemleri, bariyer sistemleri, otomatik panjur sistemleri, otomatik kepenk ve garaj kapısı sistemleri konularında hizmet veren şirketimiz uzman bir kadroya sahiptir.


Organize Sanayi Bölgesi 3. Bilgilerini Görmek için Tıklayın. Yeni firma ekleyin Giris ALL. Soruyu gönderirken otomatik olarak kabul ediyorsunuzSon kullanıcı lisans anlaşmas. Garaj Kapıları , Parmaklıklar, Çitler İşletmeyi sahiplenmek için Süper Sayfam satın almalısınız.


Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. Otopark Kapıları İmalatı ve Satışı. Fotoselli Kapı Sistemleri.


Endüstriyel Kapılar - Seksiyonel Kapı. Otomatik Bariyer Sistemleri. Yana Kayar Bahçe Kapıları. Kollu Bariyer Sistemleri. Geniş satış ekibi ve satış sonrası destek ve lojistik hizmetleri sayesinden Türkiye’nin ve dünyanın herhangi bir yerinde proje yüklenebilen Akis Güvenlik aynı zamanda güncel teknolojinin ötesinde tamamen kendi geliştirmiş oluduğu teknolojileri de kullanıcıları ile paylaşabilmektedir.


Firmamız, otomatik kapı sistemleri konusunda dünyanın lider ürünlerini portföyünde bulundurmaktadır. Hizmet kalitesinden ödün vermeden ekonomik geçiş imkânları sağlayan firmamız sizlere kendinizi farklı hissettirecek girişler sağlayacaktır. Sistem Teknik olarak otomatik kepenk, otomatik kapı servisi, fotoselli kapı , bariyer servisi, otomatik bahçe kapısı , garaj kapısı ürünlerinin satış ve montaj hizmetini vermekteyiz.


Alüminyum cephe sistemleri ile alüminyum kapı ve pencere sistemleri üretimi ve ihracatı yapılmaktadır. Garaj kapı otomasyonunda gelişen kontrol sistemleri artık işleri daha da kolaylaştırıyor: inanılmaz derecede sessiz olan kontrol ünitesi ve zincir veya kayış sürücüsü ile donatılmış motorların kurulumunda her çeşit kapı için “ölçüye özel” çözümler sunulabilmektedir. Klasik iklimlendirme sistemlerinde sıcaklık ve nem önemlidir. Oysa temiz oda sistemlerinde sıcaklık ve nem yanında, hava akış yönleri, hava basıncı ve canlı ve cansız kirleticiler gibi parametrelerin kontrolü gerekmektedir. Bahçe kapı motoru, kapı ile temas etmeden zahmetsiz erişim, kolaylık , esneklik ve aynı zamanda zamandan tasarruf etmemizi sağlar.


Güçlü olup uygun ve güvenli bir şekilde ağır kapı hareket yeteğine sahiptir. Herşeyi ile dört dörtlük ! Bodrum da fotoselli kapı servis. Bahçe kapılarının kuşkusuz en önemli parçası Bahçe Kapısı Motorları’dır. Zamandan tasarruf sağlayan sürgülü kapı motorları, müşterilerimize uzun ömürlü kullanım imkânı sunmaktadır.


En yedek parça sizler için çıkma Akis bulabileceğiniz firmaları araştırır Aks Mili fiyatları ve resimli ilanları adres telefon ve iletişim bilgilerini sizlere sunar. ANTALYA , Üniteli ADSM. Reno Alize Jant Lastik Nissan Micra çıkma Ön CAM Nissan Almera çıkma CAM Nissan Navara çıkma kapı cam. KAPI AÇMA SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Kalite Temsilcisi 20.


Alarm Merkezi’ne yapılan ihbar Formu İhbarı alan santral operatörü itfaiye telsiz Belediye İtfaiye Yönetmeliği yapar. En iyisi için Üretiyoruz. Marmara ve Tüm Anadolu bölgelerinde satış, uygulama ve servis hizmeti veriyoruz. Kaliteli ve Üstün hizmet anlayışı ile güvenilir ve eğitimli ekipleri ile tamamen memnuniyete dayalı bir anlayış ile hizmetinizdeyiz.


Bu işletmeye ait bilgiler şimdiye kadar 1. Hakkımızda Vizyonumuz Bizden Kareler. Kayar Bahçe Kapıları Kayar bahçe kapı sistemleri her türlü konut ve iş yerinizde bahçe kapınızdan otomatik olarak giriş çıkış yapılmasına olanak tanırlar. Villanızda çevre düzenlemenizle bütünleşen kayar bahçe kapınızı otomatik olarak açabileceksiniz. Cam ile estetiğin bileştiği bu kapılar giriş çıkışın yoğun olduğu yerlerde fonksiyonel özellikleri ile ihtiyaca cevap vermektedir. Bilkent Üniversitesi No’ lı Nizamiye Kayar Kapı.


Antalya Yolu Üzeri, Ilıca Sanayi Sonu. Kullanıcıların taleplerine göre tek ve çift kanatlı olmak üzere imal edilir. Büyük metropol şehirlerde hayatı kolaylaştıran teknoloji harikası bir.


Mekanik olan cihazların, elektronik alt yapı ile bütünleşmesiyle tam otomasyon cihazların üretimleri gerçekleşmiştir. VOLPİ Asansör Ekipmanları asansör motorları, asansör motorları, Konya Asansör Motorları, Konya Akış Asansör, Akış Asansör, Konya lift, Konya Motor İmalatı. Alenda Panjur kalitesi ile Türkiyenin her yerine montaja hazır Pvc pencere, panjur, kepenk gönderiyoruz. AdEx Group, otomatik kapı , kepenk, garaj kapıları ve fotoselli kapılar üzerine faaliyet göstermekted. Saldırılara ve zorlanma ihtimallerine karşı kendini otomatik olarak geometrik kilitlenme özelliği ile öne çıkıyor.


Mimari güzelliği yüksek işlevsellik ile buluştururlar. Aktivasyon üniteleri otomatik kapı sistemlerini kumanda ve kontrol ederler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar