4 Mayıs 2016 Çarşamba

Ankara sineklik

Hızlı Erişim Ana Sayfa Kurumsal Blog Fotoğraf Galerisi İletişim. Ankara şehir merkezi ve ilçelerinde. Türkiye sineklik satış birincisinden ankara ve bölgelerine özel imalat ve montaj hizmetleri.


Kapılarınıza ve Pencerelerinize en uygun, en şık sineklik modelleri CNR Sineklikte. Menteşeli Sineklik Modelleri. Parkur Sineklik olarak profesyonel kadromuzla, kaliteli malzemeleri bir araya getirerek sağlam ve uzun yıllar kullanabileceğiniz sineklik sistemlerini uygun fiyatlara üretmeyi amaç edinerek çıktığımız bu yolda bir diğer baş ilkemizde 1müşteri memnuniyetidir.


Her türlü kapı ve pencereye uygun olarak üretilebilen sineklikler sayesinde dışarıdan gelebilecek mikrobik tehlikelere karşı korunur, yaz akşamlarında ferah ve rahat uyuyabilirsiniz. Kedi sineklikleri için belirtilen dar gözenek, hem kedileri korumak hem de sineklik amacı taşımaktadır. Geniş gözenekli sineklikler ise sadece kedi güvenliğini sağlarken sineklik işlevini yerine getirmemektedir. Malzeme: Firmamız sineklik imalatında en kaliteli tül profil ve ithal mekanizmayı kullanmaktadır. Sınırsız hizmet ve Güvenin Yeni Adresi Sineklik malzemeleri.


Montajı basit, kullanımı kolay ve ekonomik bir üründür. Beyaz, altın meşe, maun ve fındık olarak renk stoklarımızda mevcuttur. KAPI SİNEKLİK , ANKARA YATAY KAPI STOR SİNEKLİK , ANKARA Y ATAY PENCERE KAPI STOR SİNEKLİK ANKARADA SİNEKLİK YAPTIRACAKSANIZ. Ne kadar pencere ve kapınız varsa fiyatta o kadar artış olur. Not:Ahşap pencerelerin kanatlarınını açtığınızda damlalık çıkıntısı doğrama yüzeyinden mm.


KAFES TEL İLE BALKON KEDİ YAŞAM ALANI 1TL. Sineklik Kullanmanın Faydaları Evlere, ofislere ve diğer yaşam alanlarına balkon kapıları ve pencereler açıkken sinek ve sivrisinekler başta olmak üzere bütün haşerelerin girmesini önlemek amacı ile uygulanan sineklik modelleri, yaz aylarının vazgeçilmez ayrıntılarıdır. Sineklik modelleri, kullanmak istediğiniz pencerenin tarzına, ebatına ve çeşidine göre farklı seçeneklerde karşınıza çıkmaktadır. Sineklik kategorimizdeki sineklik çeşitleri, istediğiniz ölçülerde, yükseklikte ve renkte hazırlanarak belirtmiş olduğunuz ebatlara göre özel olarak üretilir ve adresinize gönderilir. Orhan, Burhan ve Gökhan Çak kardeşler tarafından ümit, heyecan ve yüreklerde başarma arzusu ile bir aile şirketi olarak kurulmuştur.


Stor sineklikleri kullanmadığınız zamanlarda toplu tutmanız sinekliğin ömrünü uzatarak size daha uzun yıllar hizmet vermesini sağlayacaktır. Tüm sineklik modellerimiz yıl Ümitköy Sineklik garantisi altındadır. Pencere Kapı Sinekliği Cam Tül Sineklik 125X150cm Karasinek Sivrisinek Koruyucu Tülü Yapışkanlı. Stor sineklik imalatı ilk önce 20×stor sineklik profilleri yapılacak olan sinekliklerin ölçüsünde alüminyum kesme makinesinde parça olarak kesilir.


Sonra bu parçalar plastik birleştirme takozları ile birleştirilerek sinekliğin alüminyum çerçevesi oluşturulur. Yapılan bu çerçeveye stor sineklik kutusu ve yan alüminyum profilleri monte edilir. Here are a few of many projects we have completed for our customers. We provide a professional service which includes consultation, free estimate, design, supply of materials and installation. Ev gibi yapılarda özellikle de hava sıcaklıklarının artığı yaz dönemlerinde, sıcaklıktan mümkün olan en az seviyede etkilenmek için zaman zaman camlar açılmaktadır.


Ankara sineklik

Uygun Fiyat Vip Sineklik modelleri için firmamızdan uygun fiyat teklifleri alabilirsiniz. Com, PVC sistemleri imalatı, bakım ve tamir üzerine hizmet veren kurumsal bir firmadır. PVC ve Sineklik imalatında ihtisas sahibi olan firmamız sürekli gelişen, büyüyen ve yeniliklerle sürekli ilerleyen sektörü her zaman yakından takip edip yeni uygulamalar.


Sineklik ankara olarak ankarada sineklik çeşitlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Sürgülü sineklik PVC alüminyum pencere ve kapılarda dışarıdan monte edilir. Sürme sineklik rulmanlar üzerinde çalışması en önemli özelliğidir.


Biz Cnr Sineklik olarak sizlere en iyi hizmeti sunma arzusuyla var olmuş ve bunu en yüksek müşteri memnuniyetiyle karşılığını alarak yolumuza devam eden bir firmayız. Kullanım kolaylığı sağlar ve yer kaplamaz. Firmamızı her türlü tamirat, tadilat, bakım, onarım, boya, parke, fayans. Sineklik çeşitleri,menteşeli sineklik yapımı,pileli sineklik yapımı,katlanırsineklik,içe açılır çelik telli sineklik ,kedi sinekliği ,köpek sinekliği ,kedi için sineklik ,alüminyum sineklik ,akordiyon sineklik ,kedi sinekliği ,çelik telli sineklikler ,köpekler için dayanıklı sineklik telleri,akordiyon sineklik tipleri,katlanır. Firmamız bulunduğu sektöre farklı bir perspektiften bakan, kaliteli ürün ve profesyonel hizmeti ilke edinmiş yapısı ile, alüminyum doğrama, cephe sistemleri, pvc pencere ve kapı, cam balkon sistemleri gibi iş kollarında hizmet vermektedir.


Plise kapı sineklik akordiyon sineklik , pileli sineklik , katlanır sineklik isimleri ile de bilinen balkon kapı lari için en kullanışlı sineklik modelidir. En Basit Çözüm Yolu Pencereler, pimapen pencere modelleri, pvc kapı modelleri, yatay ya da dikey tasarım seçenekleri, duble modeller, stor sineklik modelleri, duble stor, sabit ya da menteşeli pratik ve sürme ya da sürgülü çeşitlilik gibi pek çok seçenek sizleri bekliyor. Gelelim fiyatlarına Sabit sistem sinekliklerin metrekaresi 3-lira arasından satılmakta dilerseniz yapı marketler de de şeşitli markaların sinekliklerini alıp kendiniz de monte edebilirsiniz. Aslında, dört dörtlük bir sineklik yapmak en azından mütevazı bir atölye ortamında yapılabilecek bir iştir.


Sinekliğini KENDİN YAP” derken, hayatınızda yalnızca bir kez kullanacağınız pahalı aletler satın alıp evinizi atölyeye çevirerek sineklik üretimi yapmanızı kastetmiyoruz. Kapı, pencerelerimizi havalandırmak için atığımız an sivri sinekler ile diğer uçan böcek ve cisimler (pamuk, toz, polen vs) bizim için proplem olamaya başlar. Cadde No:1Vipka Plaza Çayyolu- ANKARA. Kapı stor sineklik sistemlerinde yatay yani yana doğru hareket sistemi baz alınarak çalışması sağlanır.


Yatay hareket ile yatak kutusunun içerisinde toplanan tül uygulandığı alanlarda rahat bir hareket alanı sağlar. Dört bir tarafındaki birleşim noktasında bulunan vida yuvasından vidalanarak basit bir şekilde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar