2 Mayıs 2016 Pazartesi

Duvar tuğla kaplama

Duvar tuğla kaplama

Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Tuğla Duvar malzemesi kullanırken dikkat edeceğiniz en büyük unsur malzemesini doğal olmasıdır. Doğal tuğlalar uygulandıktan sonraki zamanlarda çatlama ve esneme yapmaz. Malzemenin hammaddesi toprak olduğundan sağlınızı tehdit etmez.


Tuğla kaplama için en dayanıklı malzeme türüdür. Fiberglas, polyester gibi ürünler. Tuğla görünümüyle mekanlarınızın havasını değiştiren geçmiş ile modern yapıyı birleştiren duvar panellerimiz. Tuğla ’nın izlerini duvarlarınıza yansıtmaya ne dersiniz? Brıquer tuğla kaplama duvar paneli, tuğlanın alternatifi olarak mekanlarınızda daha temiz ve daha zahmetsiz dekoratif görüntü katmaktadır.


Rustik Tuğla Harman Tuğla. Eskitme havası ile duvarlarınıza yeni bir görünüm kazandırıran taş duvar ürünümüz, insan ruhunu dinlendiriyor. Sena stone, tuğla kaplama , dekoratif kültür taşı, duvar panelleri, kültür tuğlası, dekoratif taş, dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Ladrillo Cemento Paneller.


Antik, harman, barok, sedir kaplama tuğla ugulama ve satış hizmetleri. Ahşap duvar kaplama , beton duvar kaplama , taş duvar kaplama , tuğla duvar kaplama ve karo tavan ve duvar kaplama fiberglass dekoratif duvar panelleri koleksiyonu ile kullanıldığı alanlarda özgün ve sıra dışı mekanlar yaratma imkanı sunuyor. Taş duvar paneli ve kültür tuğlaları fiyatlarını sitemizden öğrenebilirsiniz. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Dekoratif duvar kaplama panelleri, mekanlarınıza hareket katar.


Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar. Taş, tuğla , ahşap, mermer görünümlü strafor duvar paneli ürünlerini en ucuz fiyatlarla, ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Doğallık ve estetiği bir arada sunan Antik kültür tuğlası, tuğla kaplama İle duvarlarınıza doğal tuğla görünümü kazandırabilirsiniz.


Antik tuğla kaplama mekanlarınızın havasını değiştirecek. Doğal Tuğla görünümlü dekoratif duvar kaplama , dekorasyon malzemesidir Kültür Tuğlası. Sena Mimarlık sizlere kültür tuğlaları renk ve desenleriyle yüzlerce ürün seçeneği sunar. Duvar tuğla kaplama fiyatları ve sipariş için iletişime geçin.


Tuğla Duvar Kaplama modelleri, Tuğla Duvar Kaplama çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Modeller arasında en çok taş duvar kaplama ve 3D duvar kaplama tasarımlarının rağbet gördüğünü de ekleyelim.


Duvar tuğla kaplama

Modern ve antik görünümü ile nostaljik mekan algısı yaratan tuğla görünümlü poliüretan duvar paneli… Geçmişin izlerini taşıyan tasarımı, ısı ve ses yalıtımı sağlayan işlevselliği ile poliüretan duvar kaplama panelleri ile benzersiz mekanlar yaratın. Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi daha detaylı görmek isterseniz sizi satış mağazamıza bekliyoruz. Taş duvar kaplama panellerimiz Türkiye’nin her yerine gönderimi yapılmaktadır.


Eski cephelerin yenilenmesinde ve iç duvarların kaplanmasında, yerden tasarruf etmek için idealdir. NCE KAPLAMA TUĞLA ÇEŞİTLERİ: cephe tuğlalarından, mekanik olarak kesilerek üretilmiştir. Duvar panelleri, duvar kaplama panelleri, dekoratif duvar panelleri, fiber panel, dekoratif duvar paneli ve taş duvar panelleri gibi faaliyet alanlarımız hakkında detaylı bilgi almak için formu doldurun, sizi arayalım. Poliüretan Duvar Kaplama Panelleri. Isı ve ses yalıtımı yalıtımı özelliği vardır.


Tuğla paneller doğal Tuğla görünümlü fiberglass duvar paneli dir. Su ve nemden etkilenmeyen, güneş geçirmeyen Tuğla görünümlü duvar panelleri ile gerçek Tuğla görüntüsünü mekanlarınıza taşıyın. Uzun ömürlü yapısı, doğal görünümü, zengin renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Klinker Cephe Tuğlalar: Natural toprağın işlenmesinin ardondan yüksek ateşte pişirilmesi ile üretilen natural pres tuğla kaplama modelimizdir.


Sağlamlığı ve şıklığı ile göz kamaştırır. Antik,eskimiş,çıkma,eskitilmiş tarihi tuğla kaplamalar,Klinker Tuğlaları,estetik tuğla kaplamaları ve Toprak (kil) tuğla. Sena Stone ahşap duvar ve tavan kaplama tuğla duvar panelleri dekoratif ve estetik görünümüyle yaşam alanlarınızı sıcacık bir yuva haline getirir.


Tuğla Desen Duvar Paneli dekorasyonda tuğlanın yerini alabilecek bire bir tuğla şeklinde tasarlanmış ve imal edilmiş olan ürün, taş tuğla olan ürünlerden maliyeti daha ucuz ve daha ekonomiktir. Brüt Beton Panel Kaplama ve Tuğla Duvar Modeli radikal uyum sağlar. Klasikten moderne her türlü dekorasyonda kendini gösteren bu tuğla duvar kaplamaları ile sıcak ve samimi mekanlar yaratın.


Duvarlarınız ve zeminleriniz için hem gerçek taş hem de taş görünümlü kaplamalar. Mimar dostu anahtar teslim çalışma prensibi. Sektördeki en güçlü referanslar. Pres Kaplama Tuğla Serisi.


Sena stone dekoratif tuğla , kültür tuğlası, taş kaplama , duvar paneli, ürünleri üretici firması olarak yıllardan gelen tecrübemiz ile en kaliteli ürünleri üretmek için çabalıyoruz. Talep ettiğiniz ürün için, teklif formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar