4 Mayıs 2016 Çarşamba

Fotoselli kapı mekanizması

Bu şartlarda imal edilecek olan alüminyum fotoselli kayar kapının yapılması için gerekli hertürlü malzeme , işçilik nakliye müteahhit karı ve genel giderler dahil adet fiyatıdır. LÇÜ: Projesindeki ölçülere göre yerine takılan kapı adedi üzerinden ölçüm yapılır. Elektromekanik kilit mekanizması Elle hareket ettirilebilen elektromekanik kilit mekanizması.


Fotoselli kapı mekanizması

Kapalı kapı panellerinin güvenliğini sağlar. Uzaktan bir manuel serbest bırakma fonksiyonu ile çalıştırılabilir. Kullanıcı dostu olan fotoselli kapılarımız yaşlı ve engeliler için de kullanım kolaylığı sunmaktadır. Dorma ve Kaba artık dormakaba olarak karşınızda. Her geçişte zaman ve enerji tasarrufu sağlayan, yoğun kullanımlarda yüksek performansın ön planda o. Her tür ve marka fotoselli otomatik kapı arzalarında hizmetinizdeyiz.


BFT VISTA RADARLI ( Fotoselli ) KAPI MEKANİZMALARI. F otoselli kapı mekanizması gürültüsüz ve sarsıntısız çalışacak şekilde tasarlanarak imal edilmiştir. Gilgen’in SLX model otomatik fotoselli hermetik kapı modeli başta hava sızdırmazlık (hermetiklik) özelliğine ihtiyaç duyulan ameliyathane ve laboratuvar odalarında olmak üzere hava ve ses yalıtımına ihtiyaç olan her ortamda güvenle kullanılabilir nitelikte bir sistemdir.


Hermetik kapı mekanizması ve kanat tasarımı tam. Sürme sistemlerin iç mekanizmaları da teknoloji ilerledikçe kullanıcıya daha fazla konfor sunmaktadır. Saatlerce zaman harcamadan kısa sürede montaj yapacaksınız. Ayarlarını yapmak için programlaması oldukça kolaylaştırılmıştır. Tüm durma ve yavaşlama noktalarını.


Pratik otomatik kapı mekanizması. Zaman hızlı akıyor ve çok değerli. Herkesin zamanı iyi kullanmasını sağlamak için geliştirilen ERS PRATİK ile işler hem pratik hem de ekonomik. Kullanılacak olan tahrik motoru, kapı mekanizmaları. TSE standartlarında üretilen fotoselli kapı sistemleri, insan sirkülasyonunun çok olduğu yerlerde çok rahatlatıcı bir görev yapmaktadır.


Alman Mühendisliği ürünüdür. Fotoselli kapı ” Günümüzde, fotoselli kapılar her bina çeşidi için artık normal özelliklerden biri haline gelmiştir. Fotoselli yana kayar cam kapılar kullanım alanı olarak hastaneler, hoteller, avm ler, v. Fotoselli kapıların nasıl çalıştığını anlatmadan önce, “ fotoselli kapı ” nedir sorusuna cevap verelim. Etiket: kapı mekanizması Tork Door. Kullanıcıların taleplerine göre tek ve çift kanatlı olmak üzere imal edilir.


Açkı Mekanizması ve Kont. Hem endüstriyel hem de konut tipi mekânlara hitap edebilen fotoselli kapı mekanizması görsellikle bütünleştirilerek üretilmiştir. Kaliteli üretimiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz bu fotoselli kapılar evlerinizin ve iş yerlerinizin kullanımında sizlere sağlamlığının yanında estetik bir görünümü de kazandıracak.


VISTA’nın geniş aksesuar seçenekleri vardır. Kapı Altı Contası ve Fırçası. Radarlı kapı mekanizması olan VISTA dunker motor,filtrelenmiş trafo, kapak ve ve şık ve özel tasarım profillere sahiptir.


Yanakayar kapı , otomatik kapı , radarlı kapı , izmir servis. Hormetik kapı mekanizması ve kanat tasarımı tam steril ortamlarda toz tutmayan ve bakteri barındırmayan pürüzsüz yüzeylerde kullanılmaktadır. FOTOSELLİ KAPI montaj edilirken, montajın edileceği yere dikkatlice ve terazisinde montaj edilmelidir. Kayar cam kapıların kanatları ölçülerek, takılacak marka ve modelin verdiği ölçülere göre fotoselli kapı mekanizması na boşluk verilip yerine vidalanmalıdır.


Bu boşluk az olursa kapı yere sıkışırak hareket etmez, fotoselli kapı mekanizmasına fazla boşluk verilirse. Bu kayar kapı mekanizması şık ve modern bir kapak tasarımından, neredeyse sessiz bir çalışma ortamı sağlayan bir motordan, kapının açılış ve kapanış hızını otomatik olarak kontrol eden bir mikroişlemciden, hızlı ve kolay montaja, kuruluma ve bakıma olanak sağlayan enerji tasarrufu güç ünitesinden ve yeni. Sesamo Dualcore Fotoselli kapı mekanizması.


Tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek şekilde. Dijital kontrol paneli ile çalışma fonksiyonları ayarlanabilir. Yıllarca sorunsuz kullanabileceğiniz bir mekanizmadır. Firmamızın Yerli Üretimi olan fotoselli kapı ve fotoselli kapı mekanizmasi üretimi olarak hizmet vermekteyiz. Bu ürünün Modüler kurulumu kişisel fikir ve konseptlerin kayar kapı sistemlerine uygulanmasını mümkün kılmaktadır.


Kullanım Alanı: Cam kapı alt çalışma mekanizması olarak kullanılır. Standart olarak birsan cam kapı pompa motorlarda büyük ölçü kullanılır ve tercih edilir. Bazı kapılarda bazı ustalar küçük motor tercih ettiği için küçük motor kullanılmaktadır.


Sizin motor kısmını ölçmenizde fayda vardır. Konum anahtarı ile fotoselli kapılarda, dışarıdan giriş iptali, komple giriş - çıkış iptali, tam açılma ve yarım açılma pozisyonlarını yarlayabilirsiniz. Fotoselli kapı elektronik kontrol ünitesi ve kapı hareketleri software yazılım sistemi ile desteklenerek çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar