5 Mayıs 2016 Perşembe

Özel jaluzi

Son yıllarda ev kullanıcıları için vazgeçilmez hâle gelen stor, düz zebra, pliseli zebra ve katlamalı ile “doğal” ve “estetik” tercih edenler için ahşap perde çeşitleri de kataloglarımızda yerini almıştır. Jaluzi ’nin zengin perde çeşitlerini. MARMARA › İSTANBUL › KADIKÖY › ÖZEL JALUZİ.


Cep telefonu numarası: Müşteri hizmetleri telefon. Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız. PVC dikey perde de üretimdeki yerini almıştır. Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.


Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Otel lobileri, restaurantlar, konferans salonları, Avukatlık ve mimarlık büroları, özel şirket ofisleri, doktor odaları. Birbirinden özel jaluzi modelleri ve fiyatları Koçtaş avantajlarıyla sizlerle! Renkli ve kaliteli jaluzi Koçtaş Online platformunda en uygun fiyatlar üzerinden beğeniye sunuluyor.


Kişiye Özel Dijital Baskılı Perde. Baskı için göndereceğiniz fotoğrafın kalitesine dikkat ediniz ! Odanızda yer verdiğiniz jaluzilerin temizliği, kullanım ömrü ve odanızın şık görünmesi noktasında gayet önemlidir. Islak ve nemli ortamlarda kullanılması tavsiye edilmeyen ürünleri, jaluziler için özel olarak temizleyicilerle düzenli olarak temizleyebilir, toz ve islerden arındırabilirsiniz.


Ayrıca özel bir eğime sahip olan alüminyum jaluzi perde şeritleri, dilediğiniz zaman siz dışarıyı görürken, dışarıdan görünmenizi engellerken dilediğiniz zaman tamamen ışığı kesmek üzere çevirilebilir. Alüminyum jaluzi perdeler başta ev ve ofisler olmak üzere birçok mekânın vazgeçilmez dekoratif tamamlayıcısıdırlar. Hammaddesi alüminyumdan oluşan – bant genişliğine genişliğe sahip perde modelleridir. Işık yalıtımının dışında önemli ölçülerde ses ve ısı yalıtımı da yaparlar. Motorlu ahşap jaluziler , manuel ahşap jaluziler , alüminyum ahşap jaluziler , uzaktan kumandalı ahşap jaluziler , PVC kapl.


Oturum Açın üyelik hesabınız varsa giriş yapın. Yeni Üyelik Hemen ücretsiz olarak üye olun. Müşteri temsilcilerimize ulaşırsanız size fiyat teklifimizi iletebiliriz. ZEL JALUZİ SANAYİ METİN SAÇAK işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz. Fiyat Teklifi Talep Formu.


Size özel perde tasarımı ve imalatı yapmaktayız ayrıca en güzel hazır perde modelleri ile siz değerli müşterilerimizin perde ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Mekan dekorasyonuna göre farklı modelleri mevcut olup gerek ahşap desenli gerekse otantik özellikli çeşitleriyle jaluziler Tekzen farkıyla sizlere ulaşıyor. Bu haritada gösterilen konum adres kullanılarak otomatik hesaplanmıştır.


Özel jaluzi

Konum bilgisi hatalı olabilir. Hemde Farklı Renk Seçeneği. PERDELERİNİZ EVİNİZİ CANLANDIRIR. Evidea, SSL Özel Güvenlik Teknolojisi kullanır, tüm kişisel verileriniz şifrelenerek güvence altına alınır. Eviniz, ofisiniz için Kumandalı, mıknatıslı, milli, butonlu jaluzi sistemleri ile size özel çözümler.


Aradığınız model jaluzi için çok vakit kaybetmenize gerek yok. Broşürü Günün Fırsatları! Aytuğ Bilişim, Özel jaluzi ile arama motoru optimizasyon hizmeti anlaşması yapmış olup, aşağıda belirtilen kelimelerde daha iyi bir sıralamaya sahip olabilmesi için siteye destek verilecektir.


Zengin renk çeşitlerimizi görmeden karar vermemenizi öneririz. Mekanizmalı Perdelerde kullanılan her bir parça özel tasarım gerektirdiğinden, sektöre ( kaliteleriyle) hizmet eden tüm yatırımcılara teşekkür ederiz. Dış cephe jaluziler dış mekanlarda kurulan özel jaluzi perde sistemleridir. Brisoley perde ve dış mekan jaluzi olarak da adlandırılır.


Standart stor ve jaluzi gibi iç mekan perde. Perde mekanizması kullanıcıya çok sayıda seçenek sunar. Bu sayede içeri ne kadar ışık gireceğini ayarlamak mümkündür. Hollandalı Hunter Douglas tarafından geliştirilmiştir.


Ayrıca özel tipleri vardır: Perfore: Delikli yapıdakı özel bantlara sahip jaluzi perdelerdir. Temizliği zor olan jaluzileri en kolay şekilde temizlemek için: jaluzi temizleyicinin özel formu sayesinde üst ve alt kısımlar aynı anda temizlenebilir. Yetkili: HAMDİ KABALCI (Genel Müdür) Adres: (Merkez) Şeyhadil Cad.


My fonksiyonu Merkezi bir uzaktan kumanda ile tüm perdelerinizi mükemmel bir şekilde hizalamanıza olanak sağlar. Mekanlarda son derece şık bir dekorasyon ürünü olarak ta kullanılabilen Ahşap jaluziler kullanıldığı mekanlara sıcaklık ve doğallık getirmektedir. Slaytların üzerindeki delikler vardır. Klasik jaluziler ışık geçirgenliği 0’a kadar indirirken, bu delikler ışık geçirgenliğini sağlayıp, perde kapatıldığında ortama hoş bir görünüm sağlar. Ofis,büro ve işyerleri için bir çok perde alternatifi seçebiliriz.


Özel jaluzi

Geniş bir renk seçimi sunar. Mikro jaluziler kullandığınız her yere derinlik ve renk katar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar