20 Mayıs 2016 Cuma

Minibüs otomatik kapı fiyatları

Online sipariş verilebilir. Dahuth, minibüs ve özel vip araçlarınız için otomatik kapı parçaları üretip, sizlere uygun fiyatları ile İstanbul İkitelli bölgesinden Türkiye’ye hizmet verir. Araç otomatik kapı sistemleri fiyatları.


MİNİBÜS KAYAR KAPI SENSÖRLÜ KAPI FİTİLİ SİSTEMİ. ERGİŞİ OTOMOTİV KAYAR KAPI SİSTEMLERİ. Kampanya ücretleri yenilendi hemen inceleyin. Hastane , Avm , Fabrika vs. Bunun gibi yoğun yaya akışının olduğu yerlerde otomatik kapı sistemi siz müşterilerimize daha hızlı ve rahat yaya akışı sağlanmaktadır.


Otoparklar ve Garaj girişlerinde ise Radarlı kapı kullanılmaktadır. Otobüs, minibüs , okul ve işyeri servis taşıtları, karavan ve motokaravan için muhtelif ebatlarda sunroof çeşitleri imalatı. YANAKAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI TANIMLARI ve FİYAT LİSTESİ. Fotoselli sistemler bu bağlamda en çok tercih edilen otomatik kapı sistemleridir. Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik -fotoselli cam kapılar , yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız.


Fiyat -performans olarak rakipsiz. OTOMATİK KAPININ ADI SOYADI REFİK AYDIN! Mini Galeri Favorilere Ekle. KAPI , Kartal oto sanayi sitesi olarak 6ayrı firmamızla hizmet vermekteyiz.


Ergişi otomotiv otomatik kapı ve kayar kapı sistemleri imalatı. Oto kapı basamak sistemleri, otomatik kayar kapı sistemleri imalatı yapıyoruz. Sistem üzerinde olası bir sıkışmayı engelleyen Aşırı Akım Koruması ve Güvenlik Sensörü (Güvenlik Fitili) ile güvenlik düzeyi en üst seviyededir. WE ARE PRESENT ALL OVER THE WORLD. Search on the map all our branches.


Where applicable you can directly access the local site, or you can see our. Servis araçları otomatik kapı , ANKARA. Minibüs otomatik kapı motoru fiyatları , ANKARA.


Vito otomatik kayar kapı fiyatları , ANKARA. Her çeşit otomatik kapı yedek parça hizmeti verilmektedir. EREN otomatik kapı ve kalorifer sistemleri yılların tecrübesine sahip elemanlarıyla düzenli bir şekilde piyasaya toptan ve perakende servis güvenceli satış-pazarlama hizmeti sunmaktadır. Kolaylık ve güvenlik açısından artıları çok olan bu sistem kısa zamanda yurt genelinde talep edilir oldu.


Nilüfer otomatik kapı sistemleri, sektördeki yıllık iş tecrübesi ve birikimlerini, siz değerli müşterilerine aktarmak adına genç ve dinamik kadrosu ile hizmetinizdedir. Okul taşıtı otomatik kapı sistemleri. USTA MÜHENDİSLİK ANKARA OSTİM DE. BAKIMLARI YENİ VE ZAMANINDA YAPILMIŞTIR. Bu araçla kendi aracınızı takas etmek için teklif verin.


MASTER Minibüste, kol dayamalı, sırtlık eğimi ayarlanabilir yolcu koltukları, otomatik kapı , otomatik basamak, perde, kabin klima ve ek ısıtma sistemi ile her yolcuya kişiselleştirilmiş bir rahatlık sunuluyor. Galvani̇zli̇ paslanmaz sacdir. Kesin sipariş verilmesi halinde ifa tarihinde yürürlükte olacak tavsiye edilen fiyat listesindeki fiyatlar geçerli olacaktır. Bu nedenle, aracın satış fiyatı değişebilecektir. Burada belirtilen fiyatlar , standart donanımlı araçlara ait olup, opsiyonel ekipmanlar ve renkler ayrıca fiyatlandırılır.


KENDİNDEN İPTALLİ,ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE UYGUN,İÇERİDEN VE DIŞARIDAN ACİL AÇMA KOLU GEREKTİRMEYEN BİR ÜRÜN. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti. Geniş servis ağı ve deneyimli teknik personelimiz ile başta İstanbul geneli ve çevre illere satış ve satış sonrası hizmet vermekteyiz.


Iveco - Otoyol Diğer Seriler için en detaylı ilanları Diğer Seriler gibi kasa tipleri ve motor hacimleri için sahibinden satılık ve 2. Uygulamayı ücretsiz indirin. OKUL SERVİS MİNİBÜSÜ,OTOBÜSÜ OTO KAYAR KAPI MOTORU MONTAJI. Araçların fatura tarihindeki yürürlükte olan fiyat listesi geçerlidir. Bu fiyat listesi bir öncekini geçersiz kılar.


Otomatik minibüs Araçlar. Vergilerde, fonlarda ve KDV oranlarında meydana gelebilecek değişiklikler fiyatlarımıza aynen yansıtılacaktır. Yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distribütör firma sorumlu tutulamaz. Oto kapı yedek parçaları uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz kapı parçası ayağına gelsin.


Ayrıca, minibüs , panelvan ve dolmuş gibi ticari kullanıma uygun araçlara, yükleme ve iniş çıkışları kolaylaştırmak için, sabit bir kızak. Acil Yardım servisini arayabilir. Ford transit otomatik kapı motoru ANKARA.


UZAKTAN KUMANDALI OTO KAPI ,MOTORU SİSTEMİ MONTAJI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar