6 Mayıs 2016 Cuma

Döşeme kalıp sistemleri

CLK çanak iskele döşeme kalıp sistemi , kirişli, asmolen veya mantar, tüm döşemelerde çok pratik ve uygun çözümler üreten bir sistemdir. Kısa sürede kurulumu tamamlanan, alüminyumdan imal edilmiş, hafif döşeme kalıbı sistemi VARIODECK Döşeme Masa Kalıbı Büyük kalıp alanları ve ağır prefabrik alanların daimi gelişimi içindir. Geri dönüşümlü polipropilenden imal edilen kör kalıplar , döşeme plağı içinde hava boşlukları oluşturarak geniş açıklıklarda, yüksek yük taşıma kapasitesine sahip, kirişsiz düz bir tavan oluşturulmasını sağlar. PORTİFLEX esnek bir döşeme kalıp sistemidir.


Döşeme kalıp sistemleri

Döşeme çok kirişli veya asmolen olsa da aynı kalıp ile kolaylıkla sistem kurulabilir. MESA PROP Teleskopik Dikme. Yenikent, Mustafa Kemal Mah. Vinç kullanılmayan döşeme kalıpları için elle kurulup sökülebilen bir sistemdir. Genelde yüksekliği metreye kadar olan döşeme kalıplarında önerilir.


Kiriş ve döşeme kalıplarının altında taşıyıcı olarak kullanılır. Dış boyu 60×mm iç boru 48×mm standartlarda üretilmektedir. ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) plastikten imal edilmiş modüler ve tekrar kullanılabilir dairesel, kare veya dikdörtgen kolon ve perde kalıp sistemleri. Geniş açıklıklarda tek veya çift eksenli boşluklu döşemeler oluşturmak için tasarlanmış tekrar kullanılabilir kalıp sistemleri.


Tünel kalıp sistemleri , binaların döşeme ve duvarlarının büyük kalıp elemanlar ile birden döküldüğü, yerinde dökme bir yapım sistemidir. Hazır kalıplar ile binanın taşıyıcı elemanları betonarme olarak üretilmekte, temeller, çatı ve bitirme işlerinin çoğunluğu geleneksel teknikler ile gerçekleştirilmektedir. DÖŞEME KALIP SİSTEMLERİ kiralık sistemler. Türkiye için ülkemizin ekonomisine katkımızı sürekli olarak. Filigran döşeme geliştirilmiş geleneksel yapım sistemi kapsamında şantiye ortamında hazırlanacak basit kalıp düzenekleri ile elde edilebildikleri gibi endüstriyel yapım sistemleri kapsamında tamamen fabrika ortamında hazırlanabilirler.


Köprü, viyadük, sanayi ve santral gibi yüksek ve ağır betonlu inşaat alanlarında kullanılan masa kalıp sistemi , döşeme ve kiriş kalıbı taşıyıcı sistemi olarak da kullanılabilmektedir. Az sayıda elemandan oluşan sistem , ana çerçeve, çapraz elemanlar, krikolar ve bu elemanları. Plastik kolon kalıbı , plastik perde kalıbı , plastik döşeme ve plastik kaset kalıp ihtiyaçlarınızı uygun fiyarlarla firmamızdan temin edebilirsiniz. Projenizin tüm aşamaları için, kalıp ve iskele sistemleri ile plywood ihtiyaçlarınızı ve teknik destek hizmetlerini, tek bir elden en ekonomik ve kaliteli olarak temin edebileceğiniz güvenilir partnerinizdir.


Döşeme kalıp sistemleri

Kolay kurulum ve kolay depolanma özelliği sayesinde birçok müşterimizden ve bizlerden tam puan almış sistemlerimiz arasında yer almaktadır. Kalıp iskele kurulumu oldukça kolaydır. Nervürlü sistem tavanın süslü olmasıve güzel görünmesi istendiği ses veya ısıya karşı. Sistemleri İNTESAFE H tipi.


Kalıplar betonarme sistemler için oldukça önemlidir çünkü kalıplar sayesinde betonarme yapılar gerekli boyut ve şekillere sahip olurlar, taze betonun ağırlıklarını ve beton basınçlarını taşırlar, beton dökümü sırasında ortaya çıkacak olan ilave yükleri taşırlar. Flanşlı iskele sisteminin diğer iskele sistemlerinde de olduğu gibi kendisine özgü bağlantı detayı mevcuttur. Kör kalıp sistemi kullanılarak katta hafif dolgu, ters kiriş dolgusu, peyzaj dolgusu, asansör holü dolgusu, temel üzerinde dolgu veya mütemadi temel dolgusu yapılabilirken, sisteme ilave edilecek basit elemanlar ile havalandırılabilir temel oluşturulabilir, sistem modüler yükseltilmiş döşeme yerine kullanılabilir. Taşıyıcı duvar ve döşemelerin bütün halinde ve tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan tünel kalıp sistemi , bu yönüyle geleneksel yapım sistemine benzemektedir. Teleskopik dikme sistemi döşeme ve kiriş altı yüklerinin güvenli bir şekilde taşınması için kalıpaltı desteği olarak kullanılmaktadır.


Döşeme kalıp sistemleri

Kurulması sökülmesi ve taşınması oldukça kolaydır. KALIP İSKELE SİSTEMLERİ CEPHE İSKELE SİSTEMLER. Nitelikli dolgu için kör kalıp sistemleri : ABS KÖR KALIP tek kullanımlık kör kalıp sistemi , her türlü yapıda, yüksekliği sıfırdan başlayıp 3cm’ye kadar değişen betonarme yükseltilmiş döşemeler oluşturarak hızlı, hafif ve ekonomik bir şekilde nitelikli dolguların yapılmasını sağlar. Ayrıca, bu ürün grubu ile kat ve zemin döşemelerinde bırakılan dolgu hacimleri hızlı, hafif ve ekonomik bir şekilde doldurulabiliyor.


Her türlü yapıda 3cm’ye kadar betonarme yükseltilmiş döşemeler oluşturulmasını ve böylece hızlı, hafif ve ekonomik bir şekilde dolgu. Projenin gerektirdiği durumlarda özel döşeme panolarının üretimi mümkündür. YENİ NAUTILUS EVO, boşluklu betonarme döşemeler için geliştirilmiş tek kullanımlık kör kalıp sistemidir. PERI MULTIFLEX her tür plana, döşeme kalınlığına ve yüksekliğe ayarlanabilen döşeme kalıbı sistemidir.


GT Ahşap Kirişi, geniş açıklıkların geçilmesini sağlar ve böylelikle gerekli olan eleman sayısı azalmış olur. Döşeme ve kiriş altında taşıyıcı iskele olarak kullanılır. H panoların şaşırtmalı yerleştirilmesi ile pratik bir şekilde kurulur. KİRALIK GÜVENLİKLİ İSKELE SİSTEMLERİ KİRALIK KALIP SİSTEMLERİ. Kiralık döşeme kalıbı iskelesi, ağır yük masa iskelesi.


Kiralık ayarlı kolon, tek yüzlü tek taraflı, tırmanır perde, duvar, beton kalıbı. Yenilikçi iskele ve kalıp sistemleri tedarikçisi olarak Tobler, yılı aşkın süredir sektörde saygın isimlerden biri olmuştur. Ana odak noktası, İsviçre sınırının çok ötesinde MATO markasıyla saygın bir isme sahip olan, iskele ve kalıp sistemlerinin geliştirilmesi ve üretilmesidir. Döşeme kalıbı iki ile üç gün arasında çıkarılmaktadır. Bu da binaların hızla yapılmasını sağlamaktadır.


Bu sistem yapıların büyük kalıp sistemleriyle hazırlanarak bir defada bulunduğu yerde döşemelerin ve duvarların bir defada döküldüğü sistemdir. Teknik-el Hahşap kiriş destekli döşeme kalıpları her projeye uygun boyutta ayarlanabilme özellikleri ve hafif yapılarıyla yüksek hız ve yüzey kalitesi sağlar. Dikey taşıyıcıların üzerine aynı kolaylıkla monte edilir.


Teknik-el çelik ve plywood yüzeyli düşer başlık sistemi döşeme kalıpları , yüksek yapım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar