23 Mayıs 2016 Pazartesi

Megane 3 gündüz farı açma

Fluence Megane ve Megane Ön ve Arka Sis Farı Açma Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın İzlediğiniz İçin Teşekkür Ederim. Megane Far modelleri, Megane Far çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Bebek Bezi ve Islak Havlu, Alt Açma. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Sis farımızı söktükten sonra sıra elimizdeki duya uygun olarak far arkasında bir yuva açmaya geldi. Kumpas ile ölçümüzü aldıktan sonra pergel ile far arkasında kesim bölgemizi çiziyoruz. Bende aracımda ki bu eksiği gidermek adına gerekli çalışmaları yaparak gündüz farını aktif hale getiriyorum.


Teorik olarak yapacağım işlemleri ve kullandığım. Orijinalinde gündüz farı olarak sadece ledler yanıyor. Park olarakta yine ledler yanıyor. Tabi Megane değil sanırım aracı farklı araç ama led ( beyaz ) diye yazıyorum demiş.


Sabah km akşam km yaptığım için genelde teybi bile açmaya fırsat olmadan varıyorum zaten. Orjinal ve Sıfır Üründür. Gmax Gündüz Ledi Gündüz Farı Led Sis Farı Led POWER. PHOTON LED Gündüz farı , geri vites, park vs. YENİ Nesil MERCEKLİ POWER LED.


Resimler gönderilecek olan ürünün gerçek resmidir. Megane model için normalde sarı yanan halojen DRL gündüz farını beyaz renge dönüştürmek için kullanılır. Sayfa - Gündüz farı açma kapama yardım! Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning, Otomobil Dünyasına Hoşgeldiniz.


MEGANE FLUENCE CAM AÇMA DÜĞME TUŞU. Sinyal ve Stop Lambalari. Bypass valfi açma basinci. Gündüz Farı modelleri, gündüz farı markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Fiyatlarımıza kdv dahildir. Fotoğraflar stoğumuzda bulunan ürünlerden kendi çekimimizdir ve sipariş verdiğinizde gönderilecek ürüne aittir. Gündüz Farı bağlantısı yapıldığı taktirde araç çalışırken 1ışık, Park ve Farlar yandığı zaman ışık vermektedir. Fluence Megane Sol Kapı Açma Kolu Krom Web sitemizde bulamadığınız tüm renault yedek parça ürünlerini tarafımıza sorabilirsiniz.


Plaka aydınlatması-İç aydınlatmaları beyaz led yaptım daha sonra Mercedes Tarzı gündüz farı siparişi verdim ve montajladımBir arada 3. Benımde corolla e1hemde beyaz en sevdıgım. Favorilerime Ekle Yazdır sahibinden. GÜNDÜZ FAR Bluetooth Telefon baglantısı Sesli komut. Anahtarsız kapı acma kilitleme.


Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Bazı yedek parçalarda aracınızın marka, model vb. E-BÜLTEN Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için E-Bülten listemize kayıt olun! Kategori Marka Stok Kodu Ürün Ad.


Dynamic Megane aracım var aracımda gündüz farı kısmında ampulü var ama yanmıyor. Kargo ile gönderim yapmaktayız. Clio gündüz ledi fiyatı.


Toplam sonuçtan ile arasındakiler gösteriliyor. Aktif değil ampul neden var? Nedenini öğrenebilir miyim? Renault Megane Gündüz Farı.


KR-7Megane Arka Sis Far Lambası Sağ ( Hatcback Model ). Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Far yada sis farı açıldığı zaman gündüz ledleri tamamen kapanıyor. Kaşlar ile birlikte far yanıyor o zaman.


Hepsini görmek için tıklayın. Hocam ön ızgaraya kırmızı kaplamayı nasıl yaptınız. PURE VISION FULL LED ön farlar , 3D Edge Dizayn C şeklinde LED gündüz sürüş farları ile daha da dikkat çekici hale geliyor.


Bende haziran basi siparis vericem nedir bu megane lerdeki suv ozentiligi anlamadim gitti yau.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar