25 Mayıs 2016 Çarşamba

Alüminyum cam kapı

Alüminyum cam kapı

Kocaeli cam sistemleri olarak firmamız katlanır cam sistemleri, teras sistemleri, cam kapı , alüminyum korkuluk ve benzeri konularda kalite, estetik ve uygun fiyat çerçevesinde, yaşadığınız mekanları daha güzel kılma. Radarlı Kapı Otomasyon Sistemleri özellikle yaya giriş-çıkışın yoğun olduğu oteller, akaryakıt istasyonları, alışveriş merkezleri, hastaneler, iş. Schüco, yüksek kaliteli alüminyum , PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. Schüco ürünleri dünya çapında milyonlarca kez kullanılmaktadır ve tasarım, konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından en yüksek talepleri karşılar.


Cam Kapıda kullanılan cam özellikle mm. Firmamız alüminyumda yılı aşan deneyim ve kalitesini artıran sorunsuz, çeşitli ürün secenekleri, uzman ekibi ile kullanışlı uzun ömürlü çözümler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel imal etmektedir. Katlanır cam balkon Bina apartman giriş kapıları Tüm kredi kartlarına aya varan taksit imkanı. Cam balkon mm renkli Kurtoğlu gold serisi su tahliyeli Sızdırmazlık garantisiBina giriş kapısı csistem Tüm ürünlerimiz yıl garantilidir.


Firma birçok hizmet ve profesyonel ekip ile müşterilere hizmet sağlamaktadır. Kilit Kale Marka Krom Kapı Otomatıdır. Kapı Hidroliği Kale Marka Kızaklı ve Stopludur.


Tecrübeli elemanlarımızla kaliteli ve modern çalışmaları ürünlerimize yansıttık. ALÜMİNYUM DETAYLI AKSESUARLAR. Alüminyum Profil CSerisidir. Birsan Kapı Kilidi ve Aksamları Pazarlama İth.


Avrupa standartlarında hizmet sunmaktadır. Kapının yukarı doğru sarılması, alanda yapılacak giriş-çıkışlarda, malzeme indirme-bindirmede veya diğer tüm işlerde geniş bir alanda çalışmanıza fırsat tanımaktadır. Bunların yaklaşık kadarı kapılar , pencereler ve kadarı dondurucu parçaları şeklindedir. Kopmozit Panel Kaplama m: 2TL 3müzeri için imalat montaj dahil TL.


Alüminyum cam kapı

Karpen Pvc Doğrama Metre Tül : TL. Polikarbon Işıklık m: 2TL. Modern mimarinin her türlü gereksinimine karşılık verir. Farklı kol ve desen modelleri için bizimle iletişime geçiniz. CAM BALKON PROFİLLERİ - PANJUR PROFİLLERİ - KAYAR KAPI PROFİLLERİ.


Karşılaştır (0) GörünüSırala. Pleksi Dikme Pleksi Pleksi Baba Paslanmaz Saksı CAM TUTUCU PASLANMAZ cam tutucu Spider Cam Tutucu. Argesan, cam kapı , cam tutucu, cam bölme, cam saçak, cam bağlantı elemanları, paslanmaz bağlantı elemanları. Cam kullanım aralığı – mm.


Pencere, sineklik ve kapı gibi yerlerin doğranmasında tercih edilmektedir. Pvc’ye oranla daha güvenli ve daha sık bir şekilde tercih edilir. PVC KAPI PENCERE SİSTEMLERİ. Eyüp GÜNGÖR tarafından kurulan GÜNGÖR HIRDAVAT, alüminyum ve pvc aksesuarı, makineleri ve el aletleri ile sektöre giren ÇUHADAROĞLU METAL SAN. Başlangıçta pvc kapı ve pencere, alüminyum cephe ve ofis sistemleri olarak başladığımız maratona, katlanır cam balkon ve cam ofis sistemlerini de ekleyerek daha geniş bir yelpaze de hizmetlerimizi sürdürdük.


Albert Genau ile siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için ısıcamlı katlanır ve. Kale Çelik Eşya bayilerinde sizleri bekliyor. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Pompalı ve kasalı kapı sistemleriyle ister cam , ister alüminyum , ister ahşap kapı ve panel alternatifleri oluşturulabiliyoruz.


Alüminyum cam kapı

Kendi bünyesinde üretimini yaptığı hizmetleri arasında alüminyum ve korkuluk sistemlerinin, pvc ve alüminyum doğrama, perde çeşitleri, ofis bölme sistemleri, cam - balkon sistemleri, duşakabin sistemleri ile birlikte bunların üretim, teknik servis ve yerinde uygulamaları ile yüksek kalite ve titizlikle hizmetlerine devam. Cam balkon sizlere şekil, renk ve fonksiyon açısından geniş olanaklar sunar. Fotoselli Kapı Sistemleri. Ferforje Bahçe Korkulukları. Hasmatik cam kapılar , fotoselli kapılar , otomatik döner kapılar , katlanır kapılar , sürgülü kayar kapılar , güvenlik ve yangın kapıları üretir.


Cam ve alüminyum ile geliştirilen camlı alüminyum korkuluklar. Aluminyum kasalı ve serenli kanatlara sahip teleskopik kapı sistemleridir. Kasa ve kanatlarının aluminyum oluşu, kapıları korozyondan, nemden, darbelerden ve tüm dış etkenlerden korur. Sürme cam kapı ürünlerimiz aşağıda yeralmaktadır.


Tespih Antika Objeler Antika Cam Objeler Antika Giyim, Tekstil, El İşi Tümünü Gör. DV VC Blu-ray DVD Film Blu-ray Poster, Afiş, Hatıralar, Sinema TV Tümünü Gör. Gümüş renkte sünek bir metaldir. Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunur ve oksidasyona karşı üstün direnci ile tanınır. Evlerde ısı yalıtımını arttırmak amaçlı olarak hızla pvc ye dönüş yaşanırken, işyerlerinde hem ısı yalıtımlı ve hem de estetik açıdan meydan okurcasına.


Yalıtımsız seriler, vitrin doğramaları ve ofis bölme profilleri olarak kullanılmaktadır. Konfor cam , sinerji cam ve klasik çift cam takılabilmektedir. Cam içi jaluzi uygulamalarımız mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar