6 Mayıs 2016 Cuma

Alüminyum boru bursa

Alüminyum boru bursa

TUAL ALÜMİNYUM İYİ ALIŞVERİŞLER DİLER. Kurulduğundan bu yana sürekli gelişim arz eden firmamız buna paralel olarak ürün çeşitliliğini de kademeli olarak artırmıştır. Hizmetimizi her geçen gün daha ileri taşıyarak Bursa sanayisinin önemli kuruluşlarından olmaya devam edeceğiz. Bursa boru galvaniz boru galvaniz profil galvanizli profil galvanizli kutu profil galvanizli boru siyah boru galvaniz kutu profil flanş ikinci kalite boru profil. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir.


Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Oturum Aç Beni Hatırla Parolanızı mı unuttunuz? Hakkımızda Vizyon ve Misyon Kalite Politikamız.


KALİTE BELGELERİMİZ E-KATALOG İLETİŞİM. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. Birçok kuruluşta referansları bulunan firmamız, soğuk çekilmiş, şekillendirilmiş boru profil konusunda Bursa ’da branşında tektir. Otomotiv sektöründe yılı aşkın tecrübemiz ile bisiklet, bagaj ve taşıyıcı sistemler ve perde aksamlarında kullanılan alüminyum , boru , profil ve sac parçaların talep doğrultusunda üretimini ve yüzey kaplamasını (krom, çinko, kataforez, toz boya vs.) yapmaktayız. Alüminyum profil satışı konusunda uzman firma : ANASAYFA KURUMSAL.


Türkiye ve Bursa yerelinde alüminyum profil üretimindeki talepler ile birlikte kendi ihtiyacımız olan alüminyum borular ve muhtelif alüminyum. Atmosferik korozyona çok dayanıklı oldukları gibi çok iyi de şekil alabilirler. Elektrik ve ısı iletkenliği yüksektir. ELİK ÇEKME BORU DA BOL ÇEŞİT Teklif İsteyin.


Isı kaybınızı en aza indirecek afk camyünü ve polietilen boru ısı yalıtımı malzemeleri. Sac, dkp, galvanizli sac, paslanmaz, alüminyum , titanyum, yazı ve desenleri hassasiyet oranıyla kesilir. Aşağıda bulunan butonlar yardımıyla üretimini yapmış olduğumuz ürünlerin isimlerine ve görsellerine ulaşım sağlayarak inceleyebilirsiniz. Gümüşova-Düzce tesislerinde: çeşitli alüminyum hurdasını ayrıştırıp, sınıflandırarak satışını ve yıllık bin ton kapasiteyle alaşımlı, alaşımsız külçe, yarım küre, piramit gibi ikincil alüminyum üretimi yapmaktadır.


Bakır, plastik, ahşap, v. Sık kullanılan alüminyum levha ebatlarının kilogram cinsinden teorik ağırlıklarını aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz. Tekstil, Makine, Tekstil Makine, HÜNEL BORU. Her türlü bilgi, için aşağıdaki iletişim araçlarını kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Cad. Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi 312Sk.


Eralsen Bursa Şube Açıldı. PVC ve koruge boru ile elektirik panosu üretim tesislerinide ekleyerek müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmet tedarik etmektedir. Daha çok balkon duvarlarında güvenlik ve estetik amaçlı olarak uygulanır.


Boru ve Profil Çeşitleri. Burç Metal’in, alüminyum , pirinç, bakır, bronz, demir, çelik ve endüstriyel plastik konusunda en iyi partneriniz olacağına biz tüm tecrübe ve kalbimizle inanıyoruz ve çalıştıkça sizinde buna katılacağınızı düşünüyoruz. Metal ve alüminyum otomotiv sanayi ara mamul üretiminde marketleşmiştir. PVC işleme makinaları ile metal işleme makinaları üretimine kalite ve sürekli hizmet kalitesini arayan müşterileriyle devam etmektedir. Beşevler Küçük Sanayi Sitesi 32.


Gebze organize sanayi bölgesi bronz, bronz levha tuzla, bronz boru pendik, Çekme bronz bursa ,sert bronz tuzla, alüminyum bronz tuzla, alüminyum bronz samsun. EL ALÜMİNYUM BORU BÜKME MAKİNASI YATAY VE. Ağaç İşleme Makinaları ” imalatı üzerine kurulmuş. Yeniliklerden haberdar olmak için mail adresinizi bırakın. Dünyada kullanımı çok yaygın olan bakırın büyük bir bölümü sanayi sektöründe bakır boru olarak kullanılmaktadır.


Alüminyum boru bursa

Cem metal olarak yılı aşkın tecrübemizle pirinç , fosfor bronz, alüminyum ve bakır boru satış ve pazarlama konusunda öncü firmalar arasında yerimizi almaktadır. Zehirleyici ve manyetik değildir, kıvılcım çıkarmaz, soğuğa ve sıcağa dayanıklıdır, hassas toleransa sahip ürünler üretilebilir. Profil üretimi için bir çok metal gibi alüminyum da. Siz, işini sağlama alanlardan olun!


Korkuluk sizi ve ailenizi korur. Paslanmaz Kaynaklı Fittings. Tanıtım filmi için tıklayınız. Zaman içerisinde sac ve boru şekillendirme, metal enjeksiyon yeteneklerimiz ve muhtelif montajlı komple parçalar ile ürün portföyümüz genişlemiştir.


Alüminyum boru bursa

Firmamızda istenilen ölçülerde özel boru ,profil,soğuk ç. BORU BÜKÜMÜNDE KULLANILAN TEKNİKLER VE TEKNİK BİLGİLER. Bu işlem metal, alaşım, alüminyum , titanyum ve çelik için geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar