4 Mayıs 2016 Çarşamba

Mermer işleri

Mermer işleri

Yoğunluklu olarak tezgah işlerinden anlayan. English l Italiano l Pусский l. Marka Tescil Firmaları İş Sağlığı ve Güvenliği. Firmamızda bulunun Cnc Router ile özel talep ve projeleriniz için hatasız mermer işleme yaptırabilirsiniz.


Hayalini kurduğunuz tüm işleme ve Boyutlu mermer işlerini bünyemizde bulunan mermer işleme makinaları ve uzman ekibimiz sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Mantolama yapılan binalarda, mecburiyetten doğan iş kalemidir pencere denizlikleri. Yapılan yalıtımı yağmurdan korumak için, yeni denizlik gerekmektedir. ZKAN proje sorumlusu El işçiliği, özgün modelleri, anahtar teslim projeleriyle bugün en hızlı, en kaliteli, en şık ürünleri sunmak için, uzman ve tecrübeli. Ham kaya ( blok mermer ) seçimleri ile başlayan doğaltaş dekor imalatlarımız , finalinde profesyonel bakışın görsel zevke dönüştüğü , Mekanlarınıza kadar getirilirken yaşadığı macera, tıpkı pamuğun tarlasından , gelinlik kıyafeti olana kadar geçirdiği süreç gibidir.


Hem iyi iş çıkması hem de işin kısa sürede bitmesi, işin işçiliğinde profesyonellik ister. Dekorasyon, seçtiğiniz malzeme kalitesi ile kendini gösterecektir. Tadilat işleri i çin zemin ve çeşitli döşeme alternatiflerine mermer öneriyoruz. Her türlü mermer ve granit basamak işleri yapılır Kooperatiflerin, inşaatların, apartmanların, dükkanların, dairelerin (dubleks veya tripleks), villaların v. Firmamız yıllık deneyim ile mermer sektöründe hizmet vermektedir. Kesimini, yapıştırmasını ve diğer işlerini kendi imalathanemizde yapıp müşterilerimize sunmaktayız.


Biz mermer doğaltaş dalında butik işler ( villa, konut, mağaza, hamam) ve büyük projelerde alt yüklenici olarak çalışmaktayız. Küçük iş , veya büyük iş diye ayırmayız. Hepsine aynı gözle bakarız. MAPEG’de Görev Değişikliği. Mutfak Tezgahı Üretimi yapan Bulut mermer ve granit üretim tesisi İstanbul ümraniyede kurulmuş olup granit mutfak tezgahı başta olmak üzere mermer mutfak tezgahı belenco mutfak tezgahlarında fiyat ve kaliteyi bir arada sunmaktadır.


Maden Sektörü Ödül Töreni Düzenlendi. MERMER İŞLERİ USTALIK SERTİFİKASI. ALIŞMA BELGESİ VE RUHSATI. Ayrica isteğe uygun boyutta mermer ve granit modellerini toptan ve perakende olarak satışa sunmaktayız. ProFlex Powerful MultiPurpose Html Template.


RD’si üzerine temellendirilmiştir. Doğru önlemlerin alınması, sadece tehlikelerin ve sonucunda ortaya çıkacak risklerin doğru ve eksiksiz. Yeniliklerimizi buradan takip edebilirsiniz. Konya’daki Anadolu Sanayi Sitesinde küçük ve kiralık bir atölyede hizmete başlamıştır.


Taşın cinsi ve içeriği ne olursa olsun büyük ebatta blok elde edilebilme, kesilme ve cilalanma gibi özellikler göstermesi, o taşın mermer olarak kabul edilmesine kafi gelmektedir. Fayansları döşerken duvar fayansının döşenmesi bittikten sonra yer fayanslarını döşemenizde fayda vardır. Mermer Granit ve Çimstone.


Masif oyma mermer işçiliği de yapmaktayız. Yapılan mimarilerin iç ve kaplamaları, dekorasyon işleri , özellikle mutfak, balkon ve merdiven işçiliklerinde, anıtlar, heykeller ile süs ve hediyelik eşya imalatı alanlarında tüketimi çok fazladır. Sağlık ve güvenlik şartlarına uygun olarak mermer blok çıkarma ve plaka imalatı işlerini gerçekleştirebilecektir.


Gelişen teknolojiyi kendimize uyarlayarak, otel, tatil köyleri, iş merkezleri, villa, köşk, havuz ve inşaat sektörünün birçok alanında İç ve dış dekorasyonda mermer , granit ve doğal taşlar ile döşeme, kaplama, basamak, söve, sütun, tezgah ve gelebilecek diğer talepleri müşterilerimizin istekleri ve tecrübelerimiz doğrultusunda tasarlayıp müşteri memnuniyetini en. Hamam mermer silmesi ve bakımı konusunda profesyonel ekibimizle birlikte her zaman önce müşteri memnuniyeti gelmektedir. Jandarma Lojmanları (Beytepe) konutları Yer döşeme, denizlik, basamak, eşikler ve mutfak tezgahları.


Mermer işleri

Bütün mermer dekorasyon işleriniz için bize ulaşın. Tüm mermer işlerinizi yapıyoruz. Dış cephelerde ise hava şartlarından dolayı oldukça fazla dikkat edilmesi gerekmektedir. Fiyat teklifi al Mesaj gönderildi.


Kısa süre içinde size dönüş yapacağız. Bize aşağıdaki iletişim formu veya mail üzerinden E-Posta şeklinde ulaşabilirsiniz. Sorularınıza en kısa zamanda cevap verilecektir. Atölyemizde her nevi mermer işleri granit işleri itina ile yapılmaktadır. Formu doldurursam ne olacak?


Mermer işleri

Müşterilerimizin memnuniyeti gururumuz olmaktadır. Talebinizi size en yakın ve en seçkin hizmet verenlere göndereceğiz. Müsait olan ve ilgilenen profesyoneller saat içerisinde fiyat tekliflerini gönderecekler.


Granit mutfak tezgahı imalatı mermer merdiven dizaynları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar