22 Kasım 2017 Çarşamba

Alüminyum folyo kalınlıkları

Alüminyum folyo kalınlıkları

Mikron) kalınlıkları arasında yaygın olarak kullanılan, saf alüminyum külçelerden imal edilmiş metal folyodur. Makinede motor olduğundan, veri kümesinde toplam adet giriş verisi bulunmaktadır. Genel olarak kullanılan alüminyum folyolar 0. Değişen sıcaklık koşullarında, özelliklerinde değişme olmaz.


Kalınlığı mm’den daha incedir. Bir yüzü alüminyum folyo , diğer yüzü camtülü veya her iki yüzü de camtülü kaplanabilir. Su İtici Özellik: Dış duvarlarda kullanılan Insulawool duvar levhası, cephe levhası ve sıva altı levhasına, üretim sırasında silikon ilavesi ile su itici özellik kazandırılmıştır.


Ekstrüzyon kaplama hattımız ile 1cm. OPP Film, Non-Woven kumaş üzerine polietilen kaplama ve laminasyon işlemi titiz ve kaliteli üretim ile yapılmaktadır. Biz-ebilmek sağlamak alüminyum folyo ile en iyi kalite. Genel amaçlı ekonomik alüminyum folyo bant.


Aramalar: kesim alüminyum folyo alüminyum folyo için erkek kuaförlük alüminyum folyo siyah alüminyum folyo mutfak duvar soba alüminyum folyo. Piyasada bulunan alüminyum folyolar genellikle 0ve mm kalınlıkları arasındadır. Kenarlar gofrajlanarak buruşuk kabın formunu uzun süre tutması sağlanmaktadır. Ayrıca değişik kalınlık , alaşım ve kondüsyon tercihleri ile performans özellikleri arttırılabilmektedir.


Harbin bulunan kurulan ltd. En ince haliyle bile alüminyum folyo , ı şığın, nemin, oksijeni n, mikro-organizmaların ve ist enmeyen aromaların etkisini azaltmak suretiyle ambalajın içindeki ürünü etkin bir şekilde korumaktadır. Resmi alüminyum folyoya bant ile yapıştırınız. Resmin çizgileri üzerinden yuvarlak uçlu kalemle geçilerek kopyasının folyoya çıkması sağlanır. Resim folyodan ayrılır ve folyonun arkası çevrilir.


Alüminyum folyo kalınlıkları

Prefabrik boru et kalınlıkları 25mm, 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 80mm, 100mm olarak üretilmektedir. Havlu alta tek yada çift kat serilir. Tek tarafı kaplı veya çift tarafı kaplı alüminyum folyolar üretilmektedir.


Yukarıda verilen değerler standart değerlerdir. Tüm diğer ürün komposizyonları isteğe tabidir. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. C’den yüksek sıcaklıkta ki ısıtma tesisatları ve her. Tablo-Sıcak hatlarda kullanılması gerekli cam yünü ve taş yünü kalınlıkları.


Folyo kaplı malzemelerin ek yerleri, alüminyum bant ile yapıştırılır. Bir yüzeyi alüminyum folyo veya siyah cam tülü kaplı taşyünü levhadır. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur. Granit, alüminyum , mermer veya cam cephe kaplamalarının ara bölmesinde ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlar. Yapıdaki aluminyum folyo yüksek derecede yansıtıcılık sağlamakta ve dış elektromanyetik etkenlerden korumaktadır.


Polyester film ise elektrik yalıtımı sağlamanın yanı sıra, yapıya yüksek mekanik mukavemet de kazandırmaktadır. Yüksek basınçlı metal alaşımlı havalandırma kanallarının izolasyonunda kullanımı uygundur. PLASTİK ENJEKSİYON HATTI.


Alüminyum folyo kalınlıkları

ALÜMİNYUM FOLYO PRES MAKİNASI. Maksimum ısıya dayanımı 1oC dir. Vakum-metalize polyester folyo veya alüminyum folyo ile kaplanır. Alfabond Aluminyum Kompozit Panel Ebatları. Alfa Aluminyum Kompozit Panel Genişliği.


Profil ağırlıklarının hesaplanabileceği gelişmiş web yazılımı. Ayrıca alüminyum ağırlık hesabı aracını kullanarak istediğiniz ebatların teorik ağırlıklarını hesaplayabilirsiniz. Sık kullanılan alüminyum levha ebatlarının kilogram cinsinden teorik ağırlıklarını aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz. Boksitten ekstrakte edilir. Bu işlem elektrolitik indirgeme olarak bilinir.


Alümina elektrik akımı ile şarj edilir. Yüksek kalitede alüminyum ve polyester laminasyonlu yüzeyi UV ışınları ve dış etkenlere karşı mukavemet sağlar. Takviyeli olması sayesinde her yönden gerilime karşı yüksek direnç gösterir. Levha kalınlığı seçim kutucuğundan ise belirlemiş olduğunuz levha kalınlığını giriniz.


Sistemlerimiz otomatik olarak seçimleriniz doğrultusunda belirlemiş olduğunuz ürünün fiyatını gösterecektir. Folyo bu maddeleri uzun süre sağlıklı şartlarda, taze korumak için önemli bir bariyerdir. Sıcaklık toleransından dolayı sıcak ve soğuk işleme tabii tutulabilir. Aluminyum afiş çerçeveleri ,kullanış pratikliği,fiyatı ve uzun ömürlü olması sebebiyle en çok tercih edilen display ürünüdür.


Fuar sergi ve arzu edilen tüm mekanlarda aluminyum çerçeveler kullanılabilir. Eloksallı profili sayesinde çerçeveler uzun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar