13 Kasım 2017 Pazartesi

Odadaki nemi almak için

Yaklaşık saattir kullanıyorum ve şimdilik gayet memnunum. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Odanın nemini almak için klima türevi bir cihaz gerekiyor. Bir şekilde öyle bir cihaz buldun diyelim odada nem kalmazsa ölürsün.


Evinizde havadan nem alabilen bitkilerden yetiştirebilirsiniz. Evinizde klimanız varsa, klimanın nem alma özelliğinden faydalanarak nemi azaltabilirsiniz (ancak, klimaların esas fonksiyonunun sıcaklığı ayarlamak olduğunu unutmayalım). Klimalar belli değerlerde nem alır ancak bu ortamda ki nem oranını düşürmeye. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık.


Bu nemi almak için tablet kullanmayı deniyorum ama pek verimli olmuyor. Bilmeyenler için kısaca nem nedir onu söyleyelinem en özet haliyle havada bulunan su buharıdır,az su buharı düşük nem. Odadaki Nem Alma Nasıl olur? Ortamlardaki nem sorunu çoğu zaman insanları nahoş bir durumda bırakır Günümüz teknolojisinin nimetlerinden biri olan.


Ayni zaman da evde ki yıkanmış çamaşırlarınızın da daha hızlı kurumasını. Camların açık kalma süresi sadece 2-dakika olacak ve içerideki nem çıkacağı için evin ısınması daha kolay olacak. Kalorifer peteklerinin önlerini perde ya da mobilya ile kapatmayın. Kuru havanın sorununa basit çözüm satın alacak nemlendirici.


Bu nemlendirici çalışması sırasında gaz haline geçer, su ile doldurulur. Sadece çok sık kullanmayın: o küf ve mantar olabilir. Ev Dekorasyonu, Ev dekorasyonu Rehberi, Genç Odaları, Yatak Odaları Ofis ve çalışma Odaları Dekorasyonu Sitesi,Mobilya, Dekorasyon, Ev Aksesuarları. Nem olmazsa da olmaz ,çokta olursa olmaz insan sağlığı için. Nem ölçer cihazlar (Higrometre) havadaki bağıl nem oranını gösterirler.


Bu yöntemleri sizler için odadaki nem oranı yükseltme yöntemleri başlığı altında incelemeye aldık. Suyun buharlaşmasını sağlayarak direkt nem oranı artırılabilir. Akvaryum Hobisi Sohbetleri. Aynı sorun arkadaşımın hobihanesinde oluyordu. Daha kolay olması için fanların bulunduğu sitenin linkini vermek.


Tıkla, en ucuz nem alma cihazları ayağına gelsin. Nem alma cihazı uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Humidistat barındıran modeller, C ile C arasında kullanıma olanak tanır.


Böylece siz ve eşyalarınız için sağlıklı bir ortam yaratır. Giysilerin, kumaşların suyu tutma ve buhara dönüştürme aracı olarak kullanılması için belki de en uğraşsız yollarından biri. Bilhassa küçük mekanlarda nemi almak için kullanılan ve kimyasal Madde içeren ürünler de vardır.


Nemi arttırmanın yolu ortama daha fazla su buharı vermekten geçer. Bunu en basitinden çaydanlık ile de yapabiliriz. Nem ile ilgili sorunların bilhassa uyku esnasında baş gösterdiğini göz önünde bulunduracak olursak, genz kuruluğu vb.


Ayrıca nem eksikliğini hissettiğimiz durumlarda buhar makinesi vb. Bu nem , küf oluşumuna yol açmaması için sürekli olarak dışarıya verilmesi gerekiyor. Soğuk hava sıcak havaya göre daha çok nem emdiğinden dolayı, ev ne kadar sıcak ise okadar çok havalandırılmalıdır. Havada artmış olan nem oranı demektir.


Ne kadar akıllı ya da becerikli olduğunuzun bir önemi yok eğer insanları ikna etmeyi ve etkilemeyi bilmiyorsanız, eninde sonunda anlamsız olacaksınız. Bu nedenle nem yok edilmesi için uygulayabileceğiniz bazı yöntemlerle evinizdeki rutubet sıkıntısından kurtulabilirsiniz. Portakal ve tuz kutusu hem rutubet kokusunu alacak hem de nemin yok olmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda güveleri de uzak tutacaktır. Giysileri rutubetin kötü kokularından korumak için yapılmış pratik bir aparat olan nem -tut ismindeki bu nem önleyici sayesinde yine aynı şekilde dolaplarınızdaki nemi azaltabilirsiniz.


TL satılan nem -tut’un 2’li paketi ise TL’ye satılmaktadır. Evet yüzey nemi için en iyi yöntem hava motoru ile su yüzeyine çıkacak zerrelerin oluşturduğu kısmi su buharı yeterli olur. Bunun diğer faydası gene Emin in dediği gibi buharlaşan su miktarının artması ve buna bağlı taze taze su koyma ihtiyacındaki artış. Böylece rutubetin asıl nedeni olan fazla nem evden uzaklaşacak, evdeki rutubet kokusu azalacaktır. Rutubet kokusunu gidermek için evinizdeki bitkileri bir süre evden uzaklaştırın.


Nem Alma Cihazı modelleri, Nem Alma Cihazı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. HAVA TEMİZLEME ve HAVA KURUTMA BİR ARADA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar