24 Kasım 2017 Cuma

Boyalı alüminyum levha

Boyalı alüminyum levha

Standart Rulo ve Levha Özellikleri. Levha ağırlık cetveli, alüminyum ağırlık cetveli sayfamızda yer almaktadır. Ulus Metal Sanayi ve Ticaret LTD. Havalandırma ve İzolasyon Grubu.


Malzeme kalınlığı - mm arasındadır. Büküm açısı standart olarak 1derecedir. X 2ve 5X 5arasında mahya üretimi yapılabilmektedir.


Boyalı Sac Levha Kalınlığı : 0. KÖPRÜ METAL,KOPRU,köprü,metal, alüminyum ,aliminyum,galvaniz,çinko,demir,çelik,Rulo,şerit,alaşım. Sıcak daldırma galvanizli sacın üst yüzeyde astar üzeri μm nominal kalınlıkta polyester boya sistemi mevcuttur. En uygun ve güncel alüminyum rulo ve levha fiyatları ve teklif almak için lütfen iletşime geçiniz.


Trapez formu ile saclar sağlam, uzun ömürlü, ekonomik, çatlamaz, kırılmaz, paslanmaz, hafif, çok pratik bir çatı örtüsüdür. Ankara Bayiliğini yürüttüğümüz ASSAN ALÜMİNYUM ürün ve servis kalitesine sürekli yatırım yaparak, son kullanıcıya kadar ulaşabilmekte ve memnuniyet yaratmaktadır. Kullanım alanınıza özel olarak standart dışı ürünler de temin edilebilmektedir. Kuruluşundan bu yana hizmet ve ürün yelpazesini genişleterek her zaman yenilikçi olmuştur.


Stoklarımızda düz alüminyum levhalara ek olarak boyalı ürünler de yer almaktadır. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı tedarikçilerden sağlamış olduğu alüminyum ürünleri en hızlı ve kaliteli şekilde müşterilerine ulaştırmaktadır. PVDF boyalı alüminyum levha ürünü sunuyor.


Yıldırım alüminyum olarak,. BOYANMIŞ MİMARİ ALÜMİNYUM PROFİL VE LEVHADA FİLİFORM KOROZYON. Alüminyum levha ve profillerin anodize edilmesine (eloksal) alternatif olarak piyasada yaş veya toz boyamanın görünmeye başlamasından sonra artan talep üzerine, özellikle elektrostatik toz boyama yapan birçok tesisin. Sac levha ağırlıklarının hesaplanabileceği web yazılımı. Fabrikamızdan rekabetçi fiyat ile toptan kaliteli alüminyum levha hoş geldiniz.


Sac, Metal, Alüminyum ve benzeri malzemeler kilo ile satıldığından ayrıca fiyatlar günlük kura göre farklılık gösterdiğinden bizimle iletişime geçerek sipariş vermeniz tavsiye edilir. Ve boyalı alüminyum levha. Trapez Sac, Sandviç Panel, Çinko, galvanizli düz levha , galvanizli oluklu levha ,galvaniz sac, tel, beton çiviler, galvanizli teller, aterboaratermit, aterpor. Bu hüküm ve düzenlemeler çerçevesinde, alüminyum profil ve levhaların ilk üretici veya ithalatçıları tarafından teslimlerinde ve Seri No. KDV Genel Tebliğinin () bölümü kapsamına giren ve alüminyum levha ile alüminyum profil dışında kalan diğer alüminyum mamullerinin ise her safhasındaki teslimlerinde KDV.


Renk kaplama dekoratif alüminyum açıklama renk kaplama dekoratif alüminyum kimya kompozisyon renk kaplama dekoratif Alüminyum kaplamalı renk alüminyum teslim ve Ambalaj görüntüleyin. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Farklı kalınlık ve enlerde her ebattaki rulo ve plaka saclar istenilen RAL KATALOĞU renklerinde üretilebilmektedir. Alüminyum Levha Alüminyum Döküm Rulo Gofraj Rulo Gofraj Levha Çeta Levha Magnezyum Plaka. Yeni web sitemiz yayına girmiştir.


Metal kurumsal yeni web sitemiz yayına girmiştir. Galvaniz Saç Levha - Rulo Ağırlıkları. Alüminyum Satış Perforeli Rulo ve Levha Lazer Punch Kesim Büküm Doğrultma (Düzleştirme) Dilme Boy Kesme. Trapezler, alüminyum ve galvanizli saclardan, istenilen boylarda, tonaja bağlı olarak farklı renk seçeneklerinde üretilebilmektedir.


Boyalı alüminyum levha

Detaylı bilgi için satış temsilcilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz. GALVANİZLİ VE BOYALI LEVHA. Rulo, ince şerit veya levha formunda tedarik;. Gofrajlanmış rulolar bu şekilde satılabildiği gibi boy kesilmiş levha , dilinmiş rulo trapez levha , oluklulevha, stor levha formlarında da üretilebilmektedir. Kaplanmış alüminyum rulo endüstrisinin gelişimini etkileyen faktörlerin analizi yoluyla, polyester kaplı alüminyum endüstrisinin gelecekteki genel çalışma eğiliminin özellikleri özetlenmektedir.


Ardax İzoleli Alüminyum Flexible Boru;. Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Levhalar arasına kâğıt konulabilmekte ve istek doğrultusunda yüzeylerine film kaplanabilmektedir. Renk Seçenekleri ’Solid’, ’Metalik, ’Sparkling (Simli)’ ve NaturArt (Taş, Ahşap, Metal ve Soyut Serileri) renk seçenekleri mevcuttur.


Boyalı alüminyum levha

Aluminance Plus alüminyum kompozit panel, boyalı alüminyum levha ( mm) arasına yerleştirilmiş polietilen tabakasından oluşan bir yapı malzemesidir. Dış yüzeyi PVDF esaslı değişik renkler ile boyanmaktadır. Ayrıca, boyalı olması, galvanizli olması ve her ölçüye uyarlanabilir olması dolayısıyla da, çok uzun yıllara direnç gösteren bir üründür.


Katlama ve tasarlamasında ki ince mimari sayesinde, monte edildikten sonra üzerinde gezinme, işlem yapma imkânı vermektedir. Temizleme hattında yüzeyi temizlenen saclar isteğe göre yağlanabilir. Aluminance Class alüminyum kompozit panel, boyalı alüminyum levha (mm) arasına yerleştirilmiş polietilen tabakasından oluşan bir yapı malzemesidir. Paylaş ECCA ( Avrupa Bobin Yüzey Boyama Derneği) normlarına uygun olarak üretilen boyalı galvanizli sac ruloları kullanılmaktadır.


Fakat son günlerde fiyatlarda artış yaşanmaya başladı. Bunun başlıca nedeni yassı çelik fiyatlarının hammaddeye bağlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar