20 Kasım 2017 Pazartesi

Kompak cephe sistemleri

Dış Cephe kompakt laminat ürünlerimiz standart Byanmazlık seviyesinde, ışık haslığı,UV dayanımı ve yapay iklimlendirme testlerinden Avrupa Birliği uygunluk belgesi(CE)alarak başarıyla geçmiştir. Doğal Agaçlardan yapılıyor olması onu tercih etme sebeplerinizdendir. Kompakt Cephe Giydirme Sistemleri. Farklı uygulamalar için birbirinden farklı çeşitlerde dış cepheye uygulama yapmak mümkündür. Bu parkenin artılarından biri de üretiminde düşük alüminyum tüketimidir.


Kompak cephe sistemleri

AGS Metal Giydirme Cephe Sistemleri. Greenlam dış cephe kompakt laminatlarımız EN ISO 1normuna gore darbeye ve bükülmeye karşı dayanıklıdır. Bir çok artısı olan kompakt laminat parkelerin en büyük artısı binanın nefes almasını sağlamasıdır. Bunun için havalandırmalı laminat alt konstrüksiyon kullanılmalıdır. Bu sistemin artılarından biriside üretiminde düşük alüminyum tüketimi olmasından dolayı türevlerine göre daha ekonomiktir.


Panelex havalandırmalı cephe sistemleri , güneş kırıcı ve balkonlarda kullanılabilecek mükemmel alternatiftir. Compact laminat cephe sistemleri. DİŞ CEPHE CAM KAPLAMA OLARAK siz değerli müşterilerimize, diş cephe cam kaplama, diş cephe cam giydirme, diş cephe silikon cephe kaplama, silikon cephe. Ycd Yapi Cephe Giydirme sinterflex, kompakt laminat, kompozit panel, cam cephe giydirme v. YCD YAPI Cephe Sistemleri. Bunun tartışmasız en büyük nedenleri, sert hava koşullarına karşı olan dayanımı ve sınır tanımayan tasarım zenginliğidir.


Hastane, Spor Salonları, Fabrikalar, AVM gibi toplu kullanım alanlarında ihtiyaç duyulan, suya karşı dayanıklı, hijyenik ve yer kaybını en aza indiren compack laminat ürünler imalatı yapmaktayız. Bu sistemin seçilmesindeki esas prensip iklim koşulları veya projenin spesifik durumudur. Yapıştırma sisteme oranla daha pahalı, uygulama süresi ve işçiliğin yarı yarıya arttığı unutulmamalıdır. Tüm soru ve talepleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Yüzlerce projelik uygulama deneyimimiz ve alanında uzman mimar ve mühendis kadromuzla hizmetinizdeyiz.


Sentetik reçinelerin en önemli artısı ise yapıya dayanıklılık sağlamasıdır. Böylece uzun yıllar boyunca dış cepheden maksimum verim alınabilmektedir. Dış cephe kompakt laminat panelleri,konut,iş.


DOLUNAY CEPHE SİSTEMLERİ , dünyada en gelişmiş ürün ve teknolojileri kullanan profesyonel bir uygulama firmasıdır. Yalıbaskı kompakt cephe sistemi alüminyum kutu profil veya ahşap karkas üzerine,gizli vida veya perçin sistemi ile uuygulanır. Birbirinin üzerine binen yatay parçalardan oluşur ve su izolasyonu konusunda en etkili sistemdir.


Yalıbaskı tekniği,daha çok müstakil ve çok katlı olmayan yapıların cephelerinde kullanılan bir yöntemdir. Birçok farklı şekilde uygulanabilen sistemin temizliği çok kolay olmakta, kirlenmesi ise çok zor olmaktadır. Cephe Kaplama İdeal Kabin iç cephe kaplama alanında kullanılan kompakt laminatlar ile mükemmel çözümler sunuyor.


Kompak cephe sistemleri

Cephe kaplama sistemleri için ürün renk seçeneğine renk kartelası sayfamızdan ulaşabilir, hemen teklif talebi gönderebilirsiniz. Adresimiz İkitelli Keresteciler Sitesi 5. Sunduğu özgün tasarımlar ve uzman kadrosuyla gerçekleştirdiği silikon cephe , kapaklı cephe , alüminyum doğrama, ofis bölme sistemleri , transparan cephe ve taş, kompozit, kompakt laminat gibi diğer tüm dış cephe kaplama projelerini başarıyla sürdürmektedir. Daha bir çok farklı özelliği bulunan görselliğinden bin yapısına ve dış etkenlere karşı oldukça olumlu yönleri bulunmaktadır. Kompozit Panel Cephe Sistemleri. Silikon Cephe Sistemleri.


T ve L profillere veya bina cephesine kimyasal dübel ve metrik rotlar vasıtasıyla ankre edilmiş çelik profil ve karkas sistemine yapıştırılması şeklinde uygulanır. Kompact Laminat dış cephe giydirme levhaları üst üste preslenmiş HPL levhalarından oluşmaktadır ve binaların dış cepheleri için en doğru ve uygun çözümdür. Devamını oku: KOMPAKT LAMİNAT CEPHE KAPLAMA. Günümüz mimarisinde çok önemli yer kaplayan cephe kaplama türlerinin başında gelen kompakt laminat cephe kaplamasistemi kendi içinde farklı farklı sistemler içeren fakat dışarıdan bakan için bir bütünlük sağlayan, gözleri yormayan ve oldukça şık bir görünüm katan cephe kaplama sistemlerinin başında gelmektedir.


Kompak cephe sistemleri

Alüsan Cephe Teknolojileri. Hijyenik ve sağlıklı kompakt ünitelerle banyonuza konfor katın. Raf, çekmece ve çamaşır sepeti gibi pratik saklama alanları sunan tasarımlar arasında masajlı ünitelerin de dahil olduğu ürünler mevcut. COMPACT LAMİNANT CEPHE SİSTEMLERİ. Bu sayede dış cephe uzun vadeli olarak kullanılabilir ve dış cephe kaplamasından maksimum verim alınabilir.


LAMINAT - NUR CEPHE SİSTEMLERİ. KALİTE BİR SEÇENEK DEĞİL, MUTLAK ZORUNLULUKTUR. Terakki yapı cephe sistemleri olarak kapaklı cephe , silikon cephe , transparan cephe , SKYLİGHT, kompozit cephe , kompakt laminat cephe sistemlerini siz müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Tamamen alüminyum ve paslanmaz çelikten üretilmiş olup bakım gerektirmez. Detayları İçin Resimin Üzerine Tıklayınız.


Terra Cotta Cephe Kaplama. Alüminyum kompozit panel cephe kaplama sistemleri , kapaklı cam cephe kaplama sistemleri , strüktürel silikon cam cephe kaplama sistemleri , ısı yalıtımlı ve yalıtımsız cephe giydirme, alüminyum doğrama sistemleri ,döner ve kayar fotoselli kapı sistemleri , motorlu sarmal ve katlanır kapı otomasyonları, ahşap kompakt laminant.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar