9 Kasım 2017 Perşembe

Poliüretan panel

ON NUMARA olarak tabir edilebilen bir malzeme türüdür. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu çatı örtüsü malzememizi satın aldıktan sonra, nem – rutubet, su akması, sıcak, soğuk tarzı olaylardan kurtulup keyfinize bakacaksınız. Alüminyum rulolar makinelerde formlandırılarak, – – gibi alüminyum kalınlıkları arasında poliüretan , polistren ve camyünü gibi dolgularla desteklenen sandviç panel cinsidir. Poliüretan Duvar Panelleri.


Poliüretan panel

Müşterilerimizin özel istekleri doğrultusunda hazırladığımız panel projelerimiz bulunmaktadır. Kesintisiz panel üretim hattına giren metal rulolar, roll-formerlar da şekillendirilerek poliüretan sandviç panel çatı sisteminin alt ve üst yüzeyini oluşturur. RAL renklerinde BGS (boyalı galvaniz sac) ve alüminyum ruloların form verilerek arasına poliüretan ve taşyünü gibi malzemeler yerleştirilerek imal edilir.


Sağladığı verimin yanı sıra sık tercih edilmesinin bir başka sebebi ise hafif olması nedeniyle kolay nakliye ve montaj imkanı sunmasıdır. Genellikle laminasyolu hatlarda kullanılması tercih edilen bu tür plastik köpüklerin Köpürme aşamasında yapışma özelliğinin olması çok önemli üstünlükler sunmaktadır. Büyük sanayi ve buzdolabında binalar, soğuk hava depoları, depolar, sergi ve spor salonları, okullar ve diğer büyük binaların duvarları en aynı zamanda bakım ve kolay gelen istikrar, ucuz montaj, özgürlük gibi diğer teknik gereksinimleri karşılarken ısı yalıtımı sağlayan bileşenlerden imal edilmiştir demontaj ve yeniden. Standart Atermit cephe panelinde bir tarafta hatveli özel iz ve diğer tarafınta ise mikro hatveli özel iz bulunmaktadır. Standart cephe paneli taş yünü ve EPS dolgulu olarak üretilebilmektedir.


Trapez levhalarla başladığı çatı ve cephe kaplama malzemeleri üretimini, yine Türkiye’de ilk kez poliüretan ve mineral yün yalıtımlı sandviç panelleri üreterek geliştirmiştir. Ayrıca PVC membranlı Fibro çatı panelleri üretimiyle düz çatılarda sandviç panel uygulamasına da yeni bir boyut kazandırmıştır. Fabrikamızda mevcut panel üretim hattımız 15xm kaset sistem olup yüksek basınçlı makinalar ile yapılmaktadır.


Son trendlerden olan PU duvar kaplama panelleri duvarlarınıza hem modern bir görünüm verirken hem de ses ve ısı yalıtımı sağlar. Har boyda ve motifte dekoratif poliüretan panel kaplama imalatı yapmaktayız. TEKNOPANEL CEPHE PANEL İ. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boy ve kalınlıklarda üstün teknik özelliklerde, taşyünü ve poliüretan yalıtımlı sandviç panel olarak üretilmektedir. Yalıtımlı panelin taşıyıcılığını sağlayan kaplama malzemesi değişik metallerden üretilebilir.


Eğlenceli geçen yemeğin sonunda dağıtılan hediyelerle kutlama sona erdi. SİTE HARİTASI Anasayfa Ürünlerimiz Referanslar Medya Faydalı Bilgiler Haberler. Hakkımızda Tarihce Belgelerimiz Üyesi Olduğumuz Kuruluşlar İnsan Kaynakları.


En güzel çatılara ve dış cephelere sahip olmak için piyasada bulunan paneller arasında poliüretan paneli tercih etmeniz size birçok fayda sağlamaktadır. Boyutsal kararlılığı yüksektir. Su emme özelliği bulunmaz. Mekpan Panel markalı sandviç panellerde en iyi ısı yalıtım değerlerine sahip olan poliüretan kullanılmaktadır. Dünyanın önde gelen üreticilerinden temin edilen poliüretan bünyesinde su tutmaz, ve haşere barındırmaz.


Mekpan Panel , yapı sektöründe çatı ve cephe paneli uygulamalarında klasik çözümler dışında, yeni ve modern çözümler sunuyor. Kaliteli ürün - Yüksek standartta uygulama hizmetleri” ilkesiyle çalışmalarına yön veren firmamız uygulama alanında kat ettiği mesafe ile konusunda ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır. Dekorasyonun en gözde estetikliği tamamlayıcı unsuru olan duvarları birbirinden farklı yöntemler ile baştan yaratmanız mümkün.


Tavan ve duvar panelleri her iki tarafından galvanize astarlı polyester boyalı ve trapezli iki saç arasına 42(-2) dansite poliüretan enjekte edilerek üretilmiştir. Panel yüzey malzemesi polyester ile sınırlı olmayıp isteğe bağlı olarak PVC, CRNİ, Plastisol ve Galvaniz Sac olabilir. Dekoratif görüntüsüyle hem modern dekorasyonda hem klasik dekorasyonda rahatça kullanabileceğiniz p-poliüretan transparan ürünümü avangarde çalışmalarınızdada kullanabilirsiniz. Yılların getirdiği tecrübelerle uzmanlaşan şirketimiz çatı ve cephe panel ihtiyaçlarımızın niteliklerini tespit ederek üretmek için müracaatlarınızın en seri şekilde cevaplandıracağını bilgilerinize rica ederiz. MASTER serisi paneller , sandviç panel montajında kullanılan ba¤lantı elemanlarını, atmosfer etkilerine karşı tamamen örten kep profiline sahiptir.


Panel üretiminde değişik kalınlıkta yalıtım dolgusu, alüminyum ve sac kullanımı, farklı taşıyıcı sistemlere ve yapılara adapte olabilen malzeme seçenekleri sunmaktadır. Boyalı metallerde Polyester, PVDF, Plastisöl ve poliüretan boya çeşitlerinden biri kullanılmaktadır. Dik ve yatay yüzeylerde yayılma performansı çok iyi, tok görünüm elde edilebilen, son kat boyadır.


Sert poliüretan köpük çekirdeğe sahiptir. CFC içermez ve ağırlığı yaklaşık 40kg. Kimpur, Türkiye’nin ilk poliüretan sistemleri üreticisi olarak hizmet veriyor. Metapanel web sitesinde çatı, cephe, soğuk depo, trapez ürünlerini inceleyebilir, poliüretan , poliizosiyarurat, taşyünü dolgulu sandviç panel alternatiflerini görüntüleyebilir, daha detaylı bilgi ve satış için bayilere ulaşabilir, bilgi talep formunu kullanabilirsiniz. Yalıtım malzemesi olarak poliüretan sert köpük kullanıldığında, alternatif yalıtım malzemelerine göre daha ince panel kalınlığı ile en ideal ısı yalıtımı sağlanır.


Poliüretan panel

Taşyünü Dolgulu Cephe Panelleri. Polistiren Dolgulu Cephe Panelleri. Bu kullanuşı çatı ve cephe sandviç panelleri , sac – alüminyum veya poliüretan – eps olabilmektedir. Modern ve antik görünümü ile nostaljik mekan algısı yaratan tuğla görünümlü poliüretan duvar paneli Ladrillo Vintage… Geçmişin izlerini taşıyan tasarımı, ısı ve ses yalıtımı sağlayan işlevselliği ile poliüretan duvar kaplama panellerinden Ladrillo Vintage’ ı tercih edebilirsiniz.


Sandviç Panel Uyumlu Polikarbon Levhalar. DC Panel , size kurumsal portfolyonuza en yakın modelleri sunar, gerekirse sizin için yeni modeller üretir. Tasarım işin pratik ve estetik yönlerini yansıtmalıdır, fakat hepsinden daha önemlisi, iyi tasarım en başta insanlara hizmet etmelidir.


Poliüretan panel

Qplus serisi çift operatör paneli ile kullanım kolaylığı sağlamakta. Kontrol ünitesinde tam dokunmatik HMI panelin yanı sıra kafa üzerinde tüm makinenin kontrolünü sağlacayacak 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar